8 lucruri pe care nu ar trebui să le spui niciodată unei femei

Femeile sunt ființe sensibile și de multe ori toate cuvintele le ajung prea mult la inimă și, dacă acest lucru afectează și aspectul lor, atunci chiar mai mult. Chiar și o frază nevinovată despre felul în care arată poate da naștere unei mulțimi de complexe în mintea femeii și te vei transformi într-un dușman al său.

Iată o listă de fraze pe care nu ar trebui să le spui niciodată unei femei:

1. Te-ai îngrășat

Chiar dacă observi că partenera a câștigt câteva kilograme , nu îi spune direct că trebuie să slăbească. Această expresie este percepută foarte insultătoare și distruge stima de sine a partenerei tale. Mai bine îi sugerezi să faceți împreună mai multă mișcare.

2. Îți vine cam mic

Poate că nu ai vrut să jignețti o femeie și, chiar și cu o intenție bună, ai sfătuit-o să ia un articol vestimentar cu o mărime mai mare. Dar acest sfat este perceput ca o insultă.

FOLLOW ME

3. Nu arăți așa

Și-a spălat dinții și chiar și-a pieptănat părul. Serios, dacă iubita ta nu folosește machiaj de obicei și brusc a decis să schimbe ceva, atunci nu trebuie să îi sugerezi că nu arată deloc ca ea, va înțelege că în general este urâtă. Dacă apare cu o nouă înfățișare, atunci fă-i un compliment, iar dacă abuzează de produsele cosmetic spune-i că o placi mai natural.

4. Stilul tău vestimentar seamănă cu al bunicii

Ei bine, niciodată o comparație cu bunica! Temele de vârstă și de greutate, în general, sunt cele mai dureroase pentru femei. Evită să aduci în discuție asta.

5. Arăți rău

Dacă observi că persoana iubită pare obosită, atunci ar fi bine să faci ceva pentru a rezolva situația: pregătește-i cada pentru o baie, luați cina împreună sau cumpărați bilete de film pentru a vă distrage atenția de la gânduri sumbre.

6. Nu așa se îmbracă o femeie căsătorită

Schimbarea lucrurilor în funcție de starea civilă este foarte proastă. O persoană are dreptul să poarte ceea ce îi place. Și o femeie nu ar trebui să refuze să poarte ceva doar pentru că are acum un copil. Tu, de exemplu, nu refuza să poarte tricouri, pentru că te-ai căsătorit

7. Prietena ta arată minunat

„Da, prietena mea e grozavă! Poate ar trebui să te întâlnești cu ea mai bine? ” asta ți-ar răspunde o femeie, sau măcar ar gândi-o. Nu spune niciodată, sub nicio formă, că prietena prietenei tale este mai bună în ceva, chiar dacă ai impresia asta.

8. Ea arată mai bine ca tine

Femeile se compară între ele zilnic. De fapt acesta este motivul pentru care ele se aranjează. Dacă și tu vei face astfel de comparații, va fi de mii de ori mai rău.

0 comentarii pe “8 lucruri pe care nu ar trebui să le spui niciodată unei femei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.