8 poze AMUZANTE care arată cât de TARE e să fii TATĂ

Creșterea unui copil este o adevărată aventură. Mai ales atunci când îngrijirea copilului este încredințată tatălui. Nopțile nedormite încep să nu mai aibă legătură cu distracția din club, ci cu schimbatul scutecelor.

Deși se consideră că mamele sunt cele care fac cea mai multă treabă și se chinuie cel mai mult, tații reușesc să împartă și ei cu ele responsabilitățile. Acesta este un moment în care întreaga familie trece printr-o perioadă de conexiune. Legăturile dintre soți devin și ele mai puternice, atunci când în viața lor apare un nou membru al familiei.

Privește aceste fotografii care ilustrează cam cum este viața de tânăr tătic. Te vei amuza copios!

1. S-a stricat căruciorul…

1-2-454x600-6190012
Căruciorul nu mai funcționează, însă acest tătic a știut cum să se descurce. Cu siguranță, pentru el este mult mai comod așa. Totuși, ar fi bine ca mama să nu fi văzut cele întâmplate.

2. Bebelușul mouse

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

2-2-600x479-6813959
Tăticii reușesc să fie foarte ingenioși. Îmbină întotdeauna utilul cu plăcutul. Iată cum și-a transformat acest tată copilașul într-un suport pentru mouse. Astfel, el și poate rezolva treburile și îl are în vizor și pe cel mic.

3. Te-ai întrebat vreodată cum să eviți certurile dintre copii în mașina? Iată soluția!

3-2-600x450-4909085
Acest tată a venit cu o idee genială. Probabil sătul ca cei mici să se certe în timp ce el este la volan, a hotărât să-i despartă. A folosit 2 bucăți de placaj și niște bandă adezivă. Astfel, cei 3 micuți nu se văd și nu se pot ciondăni. Drum liniștit!

4. Cum să scapi de desenele de pe pereți

4-2-536x600-9684434
Cu această problemă se confruntă majoritatea părinților. Copilașii au tendința de a fi artiști, iar pereții casei au de suferit. Acest tătic s-a gândit că cea mai bună soluție ar fi ca cel mic să stea într-o cutie, unde poate să-și exerseze liniștit spiritul creator.

5. Un Halloween de excepție

5-2-600x379-7511069
Halloweenul este un prilej extraordinar pentru ca tații să apeleze la imaginație. Rezultatele sunt, de cele mai multe ori, unele chiar reușite. Oare mama a fost încântată?

6. Metode de trezire a unui copilaș

6-2-348x600-7778643
Cei mici nu se prea împacă cu trezitul de dimineață. De fapt, trebuie să recunoști…aceste metode ți-ar prinde bine chiar și ție, nu-i așa?

7. Spațiul personal

7-2-535x600-9950880
Acest tătic are nevoie de spațiul lui personal. De fapt, între cei 2 nu se pot observa diferențe foarte mari. Fiecare stă lângă jucăriile sale. De multe ori, tații reușesc să o dea în mintea copiilor să uite așa, mamele se trezesc cu 2 copii, în loc de unul.

8. Singurul bărbat al familiei

8-2-600x600-1901140
Dificil lucru, nu? Cu atâtea fete în jur, este destul de greu să îți păstrezi calmul. Cu siguranță, acest bărbat ar trebui felicitat. Pe de cealaltă parte, fetele ar trebui să fie mândre de el.

Tații au propriul lor stil de a avea grijă de cei mici. Știu cum să îmbine utilul cu plăcutul și au un simț al umorului extrem de dezvoltat. Până la urmă, asta este unul dintre farmecele lor.

0 comentarii pe “8 poze AMUZANTE care arată cât de TARE e să fii TATĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.