#TIPS&TRICKS

8 poze AMUZANTE care arată cât de TARE e să fii TATĂ

Scris de Laura P la 04 ianuarie 2018

Creșterea unui copil este o adevărată aventură. Mai ales atunci când îngrijirea copilului este încredințată tatălui. Nopțile nedormite încep să nu mai aibă legătură cu distracția din club, ci cu schimbatul scutecelor.

Deși se consideră că mamele sunt cele care fac cea mai multă treabă și se chinuie cel mai mult, tații reușesc să împartă și ei cu ele responsabilitățile. Acesta este un moment în care întreaga familie trece printr-o perioadă de conexiune. Legăturile dintre soți devin și ele mai puternice, atunci când în viața lor apare un nou membru al familiei.

Publicitate

Privește aceste fotografii care ilustrează cam cum este viața de tânăr tătic. Te vei amuza copios!


1. S-a stricat căruciorul…


Căruciorul nu mai funcționează, însă acest tătic a știut cum să se descurce. Cu siguranță, pentru el este mult mai comod așa. Totuși, ar fi bine ca mama să nu fi văzut cele întâmplate.

Publicitate

2. Bebelușul mouse


Tăticii reușesc să fie foarte ingenioși. Îmbină întotdeauna utilul cu plăcutul. Iată cum și-a transformat acest tată copilașul într-un suport pentru mouse. Astfel, el și poate rezolva treburile și îl are în vizor și pe cel mic.

3. Te-ai întrebat vreodată cum să eviți certurile dintre copii în mașina? Iată soluția!

Publicitate


Acest tată a venit cu o idee genială. Probabil sătul ca cei mici să se certe în timp ce el este la volan, a hotărât să-i despartă. A folosit 2 bucăți de placaj și niște bandă adezivă. Astfel, cei 3 micuți nu se văd și nu se pot ciondăni. Drum liniștit!

4. Cum să scapi de desenele de pe pereți


Cu această problemă se confruntă majoritatea părinților. Copilașii au tendința de a fi artiști, iar pereții casei au de suferit. Acest tătic s-a gândit că cea mai bună soluție ar fi ca cel mic să stea într-o cutie, unde poate să-și exerseze liniștit spiritul creator.

5. Un Halloween de excepție


Halloweenul este un prilej extraordinar pentru ca tații să apeleze la imaginație. Rezultatele sunt, de cele mai multe ori, unele chiar reușite. Oare mama a fost încântată?

6. Metode de trezire a unui copilaș


Cei mici nu se prea împacă cu trezitul de dimineață. De fapt, trebuie să recunoști…aceste metode ți-ar prinde bine chiar și ție, nu-i așa?

7. Spațiul personal


Acest tătic are nevoie de spațiul lui personal. De fapt, între cei 2 nu se pot observa diferențe foarte mari. Fiecare stă lângă jucăriile sale. De multe ori, tații reușesc să o dea în mintea copiilor să uite așa, mamele se trezesc cu 2 copii, în loc de unul.

8. Singurul bărbat al familiei


Dificil lucru, nu? Cu atâtea fete în jur, este destul de greu să îți păstrezi calmul. Cu siguranță, acest bărbat ar trebui felicitat. Pe de cealaltă parte, fetele ar trebui să fie mândre de el.

Tații au propriul lor stil de a avea grijă de cei mici. Știu cum să îmbine utilul cu plăcutul și au un simț al umorului extrem de dezvoltat. Până la urmă, asta este unul dintre farmecele lor.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


One thought on "8 poze AMUZANTE care arată cât de TARE e să fii TATĂ"

  1. lucia spune:

    nu mi mai trimite ! agasanta , sufocanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--