8 poze din ANGLIA pe care nu te-ai fi așteptat să le vezi

Un om înțelept a spus odată: „Odată ce te-ai săturat de Londra, te-ai săturat de viață” și sunt sigur că acesta este cel mai adevărat lucru pe care l-am spus vreodată. E imposibil să nu găsești ceva care să nu îți placă la Londra, și nu ne referim neapărat la obiectivele turistice, ci mai degrabă la energia orașului. Acest oraș are absolut totul, și există, în esență, comori nelimitate care pot fi găsite. De la festivaluri culturale până la petreceri la nopți de comedie, de la croaziere cu barca la excursii de artă stradală la baruri pe acoperiș, furgonete cu mâncare, îmbrăcăminte, vintage și bijuterii… există ceva pentru toată lumea, indiferent dacă preferi să te relaxezi acasă sau să te distrezi noaptea. Orice ar fi, Londra are totul pentru tine.

Am întâlnit oameni care au trăit aici toată viața lor și tot descoperă tot mai multe lucruri noi. Aici vin oameni din toate colțurile lumii și aduc cu ei atât de multe tradiții și obiceiuri noi care au făcut astăzi Londra atât de specială. Și, desigur, încă se mai păstrează o mare parte a culturii clasice englezești care a fost întotdeauna atât de integrată în oraș. Iată câteva dintre motivele pentru care Londra este cu adevărat cel mai interesant oraș din lume.

1. Nu există niciun loc în care întrebarea „de unde ești?” să fie atât de relevantă

Londra este atât de multi-culturală. Cea mai recentă statistică spune că străinii depășesc acum britanicii reali în propria lor capitală. Milioane de călători și expatriați inundă Londra și uneori poți auzi cinci limbi diferite trecând pe lângă cinci persoane pe stradă. Londra este un vas de topire a culturii pentru Europa și nu numai și există oameni aici peste tot din lume. Este cu siguranță unul dintre, dacă nu cel mai multicultural oraș din întreaga lume, și poți afla asta în primele câteva ore de la sosire.

2. Delicioasa varietate a mâncării

Londra are unele dintre cele mai bune mâncăruri indiene din Europa. Și vietnameză, mediteraneană, coreeană și italiană și … multe altele. Am citit că cea mai populară mâncare din Anglia este în prezent pui tikka ( fiind încet depășită de curry), care a bătut aparent chiar legendarul fish & chips britanic! Când cel mai popular fel de mâncare al unei națiuni este cel al unei alte națiuni, poți spune că este un loc legitim al diversității etnice.

FOLLOW ME

3. Aglomerația constantă a Londrei este unic de incitantă

Dacă iei la pas străzile din Londra de Est, la ora 17:00, într-o zi a săptămânii, vei înțelege ce vreau să spun prin „agitație constantă”. O plimbare în Piața Leicester în weekend, strada Oxford în orice zi, un pub după-amiaza devreme și vei vedea adevărata Londra.

Dar, nu vei înțelege niciodată adevăratul spirit al Londrei din fotografiile de pe Internet, dedicate turiștilor. Nils Jorgensen ( Nils Jorgensen ) este un fotograf în vârstă de 59 de ani din Danemarca care locuiește în Londra. A studiat la prestigiosul colegiu de artă din Anglia și a colaborat cu Associated Press. Acum, Nils face portrete de celebrități pe covorul roșu și poze de nunți, dar pasiunea sa principală este fotografierea pe stradă. El reușește să smulgă detalii nesemnificative despre viața de zi cu zi din Londra, care arată cel mai bine esența unui oraș mare.

Ne-a plăcut foarte mult lucrarea fotografului, așa că am decis să împărtășim cu tine cele mai bune dintre fotografii:

 

1.

 

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.