8 secrete despre TRUCURILE de magie care te vor face să nu mai ai încredere în MAGICIENI

Magia reușește să împartă oamenii în două categorii. Unii se încred în trucurile magice, în timp ce alții pun la îndoială aceste lucruri “paranormale”.

Cu toate acestea, profesioniștii realizează trucuri cât mai interesante, care fascinează publicul.  Iată unele dintre cele mai interesante secrete ale unui truc reușit:

1. Transformarea

Magicianul intră în cutie, unde este blocat. Asistentul stă pe aceasta, ridică paravanul, iar atunci când îl lasă jos, magicianul apare în fața spectatorilor, iar asistentul are alt costum. Secretul- cutiile folosite în aceste trucuri sunt speciale și au ieșiri. Chiar dacă asistentul stă pe cutie, aceasta se poate deschide ușor. Atunci când se ridică paravanul, cei doi fac schimb. Acțiunile sunt cât mai rapide.

2. Aruncatul cuțitelor

La prima vedere, acest truc pare foarte periculos. Totuși, asistentul nu se află în niciun pericol. Secretul- magicianul nu aruncă niciodată cuțitele din mâini. De fapt, el le ascunde într-un buzunar secret al costumului său. Asistentul folosește un mecanism care împușcă acele cuțite, din spatele țintei.

1-8-600x400-5486616

3. Extensia

Asistentul este plasat într-o cutie cu secțiuni bine împărțite pentru corp. Mișcările acestuia par de neexplicat.  Secretul- în momentul în care magicianul deschide și închide ușile, pentru a convinge publicul că acea cutie este goală, asistenții se ascund între cele două uși. După care, intră în cutie și reușesc să creeze o imagine wow.

2-9-321x600-3370812

4. Transformarea apei în gheață

Magicianul toarnă apă într-un pahar. Se presupune că în cana folosită nu se află nimic. Atunci când varsă din nou apă, apare gheață. Secretul- în interiorul paharului în care se toarnă apa există un burete. Gheata se află deja acolo.

5. Dispariția porumbeilor

Magicianul pune unul sau mai mulți porumbei într-o cutie. Atunci când ridică respectivul capac, ei dispar. Secretul- cutia folosită are un compartiment secret, unde porumbeii sunt ascunși.

6. Înmormântarea

Acest truc se realizează, în general, în zone deschise. Magicianul este pus într-o cutie și într-adevăr îngropat în pământ, dar după câteva secunde, el iese din această capcană periculoasă. Acest risc nu este rezolvat de toată lumea, dar cu o performanță competentă, magicianul nu va suferi. Secretul- cutia, sau mai exact, sicriul, are o ușă special prin care magicianul se mută într-o încăpere subterană pregătită anterior. Acolo există oxigen și lumină.

 
7. Acul trecut prin piele

Deși pare că magicianul suferă cumplit de dragul pasiunii sale, lucrurile nu stau deloc așa. Secretul- magicianul nu își taie pielea, ci un strat de clei și cauciuc, machiat astfel încât să pară totul cât mai real. De asemenea, sângele este și el fals.

8. Înghițirea sabiei

Acest truc spectaculos depinde în întregime de magician. Secretul- sabia trebuie să poată trece astfel încât organele interne ale magicianului să nu fie rănite. Faringele și esofagul trebuie să fie în linie dreaptă. Este nevoie de multe ore de antrenament pentru a putea face un astfel de truc periculos.

Este destul de ușor să fii manipulat de către iluzioniști. Trucurile realizate de ei nu mai par la fel de complicate după ce începi să înțelegi cum stă treaba de fapt, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.