8 soluții ingenioase care le-au făcut viața foarte ușoară celor care le-au inventat

Cu toții înfruntăm zilnic mici dificultăți, dar rezolvăm problemele în moduri diferite: unii merg la sigur, apelând la soluțiile care s-a dovedit că merg, iar alții corectează problemele într-un mod original. Iată câteva exemple de soluții ingenioase la problemele de zi cu zi:

1. Așa rezolvi pentru totdeauna problema vaselor murdare.


2. O ușă stricată nu te oprește să speli hainele.


3. Iată frigiderul ideal.


4. Coarnele caprei rămâneau adesea blocate în gard, așa că proprietarul a decis să elimine problema.


5. Un cățel nou de-al prietenei mele a fugit din grădină prin gard – iar apoi s-a întâmplat asta:

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece


6. Dacă trebuie să hrănești patru cățeluși în același timp.

9-8-9386554
7. O casă nouă pentru un invitat neașteptat.


8. Atunci când îți amorțesc mâinile ținând telefonul, dar vrei să vezi un film.

Se spune că lenea e un semn de inteligență

Cercetările spun că oamenii care sunt mai puțin activi din punct de vedere fizic petrec mai mult timp gândind.

Un studiu nou a arătat că oamenii inteligenți duc un stil de viață mai sedentar, nu se plictisesc aproape niciodată și petrec mai mult timp pierduți în gândurile lor

Cei care își umplu zilele cu activități fizice nu se gândesc foarte mult la lucruri – ba chiar își stimulează mintea astfel încât să scape de gândurile lor.

Un studiu mai vechi a arătat că non-gânditorii se plictisesc mult mai ușor și trăiesc efectele negative ale acestei experiențe

Cei cu nevoi mari de cogniție par să evite acest comportament, deoarece pot să își găsească singuri mijloace de stimulare mentală.  Cercetările au arătat și faptul că persoanele mai inteligente, dar mai leneșe ar putea să suporte consecințele negative ale stilului lor de viață sedentar.

Oamenii inteligenți sunt singuratici

Psihologii evoluționiști au descoperit că oamenii extrem de inteligenți obțin puține satisfacții în urma interacțiunilor sociale frecvente. Oamenii care trăiesc în zone dens populate și care socializează frecvent cu prietenii au o viață mai puțin satisfăcătoare.

Fericirea modernă este explicată prin intermediul teoriei savanei – aceasta spune că factorii care îi satisfăceau pe primii oameni contează încă pentru oamenii din vremurile noastre.

Oamenii de știință cred însă că indivizii extrem de inteligenți se adaptează mai bine la provocările vieții moderne – e posibil să le fie mai ușor să își lase în urmă rădăcinile sociale ancestrale pentru a reuși în viață.

 

Citește:  25 de TRUCURI care îți vor face viața foarte UȘOARĂ

Uneori, lucrurile obișnuite pot fi folosite într-un mod mai creativ. De exemplu, poți folosi o pilă de unghii pentru a îndepărta petele de pe velur sau un bol de fructe pentru a depozita diverse obiecte.  Astfel de mici trucuri ne fac viața mai ușoară.

Iată 25 de trucuri care te vor ajuta în orice situație:

#1

Transformă un pătuț de copii într-un birou cu puțină îndemânare.

#2

Pentru a evita stricarea cablurilor sub tensiune, fă un mic nod.

#3

Trece paiul prin gaura de la cheița sucurilor la cutie ca să nu iasă.

#4

Umple un pahar de Nutella care mai are resturi cu lapte fierbinte pentru a obține ciocolată caldă.

#5

Folosește o sticlă de ketchup veche pentru a face modele interesante de clătite.

#6

Păstrează mirodeniile în borcane pentru un look vintage.

#7

Îndepărtează petele de ruj de pe haine folosind fixativ.

#8

Taie un tort folosind ață dentară.

#9

Folosește un umeraș pe post de suport de carte de bucate.

#10

Îndepărtează petele mici de pe velur cu ajutorul unei pile de unghii.

#11

Acoperă întreaga felie de pâine cu mezeluri folosind acest truc inteligent.

#12

Poți pune o agrafă de hârtie la capătul bandei adezive, ca să nu îți fie greu la următoarea utilizare.

#13

Nu lăsa cablurile să se rupă – folosește arcurile de la pixuri.

#14

Pentru a răci o băuturămairepede, înfășoarăsticlaînprosoapeude de hârtieșipune-oînfrigidertimp de două minute.

#15

Identifică ușor cheile cu ajutorul lacului de unghii colorat.

#16

Folosește boabe înghețate de strugure pentru a răci vinul alb fără ca acesta să-și piardă aroma.

#17

Folosește un cârlig de rufepentru a nu-țilovidegetele cu ciocanul.

#18

Folosește un elastic de cauciuc pentru a curăța o pensulă de vopsea.

#19

Pune o lingură de lemn peste oală ca să nu dea apa în fiert.

#20

Dacă supa ta e prea sărată, poți repara situația adăugând cartofi.

#21

Cum să ai grijă de lucrurile valoroase pe plajă.

#22

Curăță farurile cu pastă de dinți.

#23

Pornește modulul de avion pentru a-ți încărca telefonl de două ori mai repede.

#24

Folosește nasturi ca suport pentru cerceii mici.

#25

Mestecă gumă ca să nu mai plângi când tai ceapa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.