8 ciudățenii despre timp care te vor face să îți pui multe întrebări

Cu siguranță oricine și-ar dori să poată călători, măcar o dată, în timp. Fie că este vorba despre perioada mai veche de anii 90 sau cea din viitor, oamenii și-ar dori să aibă această putere. O călătorie în viitor ar putea să ofere o mulțime de răspunsuri. Oare extratereștrii vor ajunge pe Pământ? Oamenii vor merge pe Lună?

1. Hipsterul

1-14-600x307-3873794
Columbia Britanică a fost lovită la începutul anilor 1900, ceea ce a dus la prăbușirea podului de sud al orașului. La redeschiderea podului, în noiembrie 1941, a fost făcută o fotografie în care a fost surprins un hipster. Imaginea acestuia nu avea absolut nicio legătură cu cele ale oamenilor din jurul său. Purta ochelari de soare și avea o cameră foto mică, portabilă.

2. Telefonul mobil

2-16-600x276-3158719
În zilele actuale, oamenii care vorbesc la telefon în timp ce merg pe stradă sunt extrem de normali, nu-i așa? Totuși, în timpul Marii Depresiuni din anii 30, acesta era un lucru foarte bizar. Oamenii din acea vreme nu știau ce este acela un telefon mobil, ci îl vedeau ca pe un obiect straniu, o cutie mică ce părea inutilă. O astfel de imagine a fost văzută, în anul 1928, în filmul “Circul”.

3. Rudolph Fentz

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3-15-600x301-7780610
Totul a pornit în anul 1950, pe Time Square. Un bărbat perfect normal a fost văzut, ca mai apoi, la un minut, să fie lovit de o mașină și să moară. În urma unor investigații, s-a aflat faptul că aceasta era dat dispărut din 1829. În buzunarul său s-au găsit: aproximativ 70$ în bancnote vechi, cărți de vizită cu numele său și adresa Fifth Avenue, o scrisoare trimisă la această adresă, din iunie 1879, o fisă de cupru în valoare de 5 cenți și o chitanță emisă de la o firmă care nu figura nicăieri.

4. Andrew Carlson

4-16-600x316-9044040
Acesta a fost arestat pe baza unor tranzacții, în anul 2003. A investit 800$, iar în 2 săptămâni a câștigat 350 de milioane de dolari. A făcut 126 de tranzacții cu risc ridicat și nu a pierdut niciun ban. Pentru cineva care venea din viitor, era de simplu să știe că totul va decurge așa cum trebuie. Comisia americană și-a dat seama că acest om a avut acces la informații secrete. Andrew a explicat că el vine din anul 2256, oferind locația lui Osama Bin Laden, remediul pentru cancer și chiar o fotografie cu un aparat de călătorit în timp, pentru a dovedi acest lucru. În plus, s-a aflat că înainte de decembrie 2002, nu au existat înregistrări despre cei 44 de ani ai bărbatului.

5. Chronovisor

5-14-600x307-2224861
Acesta este un dispozitiv de televiziune care arată evenimente din istorie, chiar dacă s-au întâmplat cu o mie de ani în urmă. Această tehnologie este disponibilă pentru CIA.

6. Bărbatul din Taured
Taured? Ai auzit vreodată de această țară? Un bărbat a fost oprit într-un aeroport, unde a spus faptul că vine dintr-o țară numită Taured, care s-ar fi aflat înspre Andorra. Acesta a dispărut, într-un mod straniu.

7. Avioane antice

6-13-600x313-6749524
Civilizația egipteană este încă plină de mistere. Crearea de piramide, de exemplu. Cu niciun indiciu de tehnologie, ei au reușit să ridice minuni masive. Unii spun că au avut ajutor de la o putere supranaturală, probabil cineva din viitor. Hieroglifele găsite pe fața unei piramide prezintă imagini care arată foarte mult ca transporturile moderne de zi cu zi – elicoptere, nave, avioane etc.

8. Johnny Depp
O fotografie de la începutul anilor 1990 înfățișează un bărbat care arată la fel ca celebrul actor.

Nimic nu este bătut în cuie, însă aceste situații te pot pune pe gânduri. Dacă sunt adevărate sau nu, rămâne de aflat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.