8 lucruri pe care BĂRBAȚII le urăsc la femei

Toți bărbații au niște idealuri după care se orientează atunci când sunt în căutarea femeii perfecte. Acest lucru e valabil atât din considerente ce țin de aspectul exterior cât și de comportament și personalitate. Ei bine, așa cum au niște standarde cu privire la ceea ce își doresc, știu cu siguranță și ce îi deranjează la partenera de viață.

Iată 8 tipuri de femei pe care bărbații le urăsc:

1. Femeile geloase și paranoice

Puțină gelozie demonstrează că îți pasă  de persoana cu care ești într-o relație. De aici și până la a-i controla telefonul și conturile sociale e o mare diferență. Bărbaților le plac femeile încrezătoare, iar o criză de gelozie iscată de fiecare dată când vrea să iasă cu băieții, nu face decât să diminueze atracția. Încearcă să-ți schimbi atitudinea, altfel riști să pierzi bărbații de lângă tine.

2. Femeile care „se pisicesc”

Pisiceala excesivă și vorbitul pe un ton smiorcăit denotă o nevoie exagerată de atenție și imaturitate. Uneori este amuzant, însă dacă faci din asta un obicei, îi vei face pe bărbații de lângă tine să te considere obositoare.

FOLLOW ME

3. Femeile posesive

Bărbații au nevoie să știe că pot să facă tot ceea ce își doresc și că femeia pe care o au alături are încredere. Dacă se simte constrâns, se vor crea presiuni în relație și își va pierde interesul. Dacă îi dai mesaje tot timpul și vrei să-i știi fiecare mișcare, vei demonstra că ești disperată după atenția lui.

4. Femeile bârfitoare

Bărbaților nu le place să asiste la bârfe. Nu le pasă cum a slăbit X ori ce operații și-a mai făcut Y. Mai mult, atunci când femeile vorbesc urât despre alte femei par neîncrezătoare și invdioase și creează o atmosferă negativă. Femeile răutcioase care critică fără niciun motiv nu sunt deloc atractive.

5. Drama Queen

Este foarte obositor să fii alături de o persoană care se victimizează constant și face din orice o dramă exagerând proporțiile unei situații.

6. Femeile insistente

„Când o voi cunoaște pe mama ta?”, „Vrei să ne mutăm împreună?”, „Câți copii vrei” „Când ai vrea să ne căsătorim?”- astfel de întrebări îi fac pe bărbați să se simtă presați și constrânși. Cel mai bine e să lași lucrurile să vină natural, altfel riști să-ți faci partenerul să se simtă obligat să-și asume un angajament care l-ar putea speria

7. Femeile prea autoritare

Suntem cu toții de acord cu egalitatea de drepturi și de opinie a sexelor. Nu mai trăim vremuri în care bărbații dădeau cu pumnii în masă pentru a se face înțeleși, însă nici o femeie cu o astfel de atitudine nu poate fi prea apreciată în ochii partenerului. Bărbații se simt demasculinizați atunci când femeile își manifestă autoritatea și simt nevoia să controleze totul.

8. Femeile false

Unul dintre lucrurile pe care bărbații le urăsc cel mai tare la o femeie este falsitatea. Cu toții încercăm să facem o impresie bună, însă de aici și până la a ne  preface că suntem cu totul și cu totul alte persoane este cale lungă. Autenticitatea este un atu care ne face să ne evidențiem din mulțime. Dacă încerci să te comporți diferit, înseamnă că nu ai încredere în tine și că nu ai ceva al tău special de oferit. Nu are niciun rost să pretinzi că ești ceea ce nu ești, pentru că ar trebui să-ți dorești ca persoana de lângă tine să te iubească pentru ceea ce ești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.