8 lucruri pe care BĂRBAȚII le urăsc la femei


Toți bărbații au niște idealuri după care se orientează atunci când sunt în căutarea femeii perfecte. Acest lucru e valabil atât din considerente ce țin de aspectul exterior cât și de comportament și personalitate. Ei bine, așa cum au niște standarde cu privire la ceea ce își doresc, știu cu siguranță și ce îi deranjează la partenera de viață.

Iată 8 tipuri de femei pe care bărbații le urăsc:

1. Femeile geloase și paranoice

Puțină gelozie demonstrează că îți pasă  de persoana cu care ești într-o relație. De aici și până la a-i controla telefonul și conturile sociale e o mare diferență. Bărbaților le plac femeile încrezătoare, iar o criză de gelozie iscată de fiecare dată când vrea să iasă cu băieții, nu face decât să diminueze atracția. Încearcă să-ți schimbi atitudinea, altfel riști să pierzi bărbații de lângă tine.


2. Femeile care „se pisicesc”

Pisiceala excesivă și vorbitul pe un ton smiorcăit denotă o nevoie exagerată de atenție și imaturitate. Uneori este amuzant, însă dacă faci din asta un obicei, îi vei face pe bărbații de lângă tine să te considere obositoare.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Femeile posesive

Bărbații au nevoie să știe că pot să facă tot ceea ce își doresc și că femeia pe care o au alături are încredere. Dacă se simte constrâns, se vor crea presiuni în relație și își va pierde interesul. Dacă îi dai mesaje tot timpul și vrei să-i știi fiecare mișcare, vei demonstra că ești disperată după atenția lui.

4. Femeile bârfitoare

Bărbaților nu le place să asiste la bârfe. Nu le pasă cum a slăbit X ori ce operații și-a mai făcut Y. Mai mult, atunci când femeile vorbesc urât despre alte femei par neîncrezătoare și invdioase și creează o atmosferă negativă. Femeile răutcioase care critică fără niciun motiv nu sunt deloc atractive.

5. Drama Queen

Este foarte obositor să fii alături de o persoană care se victimizează constant și face din orice o dramă exagerând proporțiile unei situații.

6. Femeile insistente

„Când o voi cunoaște pe mama ta?”, „Vrei să ne mutăm împreună?”, „Câți copii vrei” „Când ai vrea să ne căsătorim?”- astfel de întrebări îi fac pe bărbați să se simtă presați și constrânși. Cel mai bine e să lași lucrurile să vină natural, altfel riști să-ți faci partenerul să se simtă obligat să-și asume un angajament care l-ar putea speria

7. Femeile prea autoritare

Suntem cu toții de acord cu egalitatea de drepturi și de opinie a sexelor. Nu mai trăim vremuri în care bărbații dădeau cu pumnii în masă pentru a se face înțeleși, însă nici o femeie cu o astfel de atitudine nu poate fi prea apreciată în ochii partenerului. Bărbații se simt demasculinizați atunci când femeile își manifestă autoritatea și simt nevoia să controleze totul.

8. Femeile false

Unul dintre lucrurile pe care bărbații le urăsc cel mai tare la o femeie este falsitatea. Cu toții încercăm să facem o impresie bună, însă de aici și până la a ne  preface că suntem cu totul și cu totul alte persoane este cale lungă. Autenticitatea este un atu care ne face să ne evidențiem din mulțime. Dacă încerci să te comporți diferit, înseamnă că nu ai încredere în tine și că nu ai ceva al tău special de oferit. Nu are niciun rost să pretinzi că ești ceea ce nu ești, pentru că ar trebui să-ți dorești ca persoana de lângă tine să te iubească pentru ceea ce ești.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.