8 lucruri pe care BĂRBAȚII le urăsc la femei

Toți bărbații au niște idealuri după care se orientează atunci când sunt în căutarea femeii perfecte. Acest lucru e valabil atât din considerente ce țin de aspectul exterior cât și de comportament și personalitate. Ei bine, așa cum au niște standarde cu privire la ceea ce își doresc, știu cu siguranță și ce îi deranjează la partenera de viață.

Iată 8 tipuri de femei pe care bărbații le urăsc:

1. Femeile geloase și paranoice

Puțină gelozie demonstrează că îți pasă  de persoana cu care ești într-o relație. De aici și până la a-i controla telefonul și conturile sociale e o mare diferență. Bărbaților le plac femeile încrezătoare, iar o criză de gelozie iscată de fiecare dată când vrea să iasă cu băieții, nu face decât să diminueze atracția. Încearcă să-ți schimbi atitudinea, altfel riști să pierzi bărbații de lângă tine.

2. Femeile care „se pisicesc”

Pisiceala excesivă și vorbitul pe un ton smiorcăit denotă o nevoie exagerată de atenție și imaturitate. Uneori este amuzant, însă dacă faci din asta un obicei, îi vei face pe bărbații de lângă tine să te considere obositoare.

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

3. Femeile posesive

Bărbații au nevoie să știe că pot să facă tot ceea ce își doresc și că femeia pe care o au alături are încredere. Dacă se simte constrâns, se vor crea presiuni în relație și își va pierde interesul. Dacă îi dai mesaje tot timpul și vrei să-i știi fiecare mișcare, vei demonstra că ești disperată după atenția lui.

4. Femeile bârfitoare

Bărbaților nu le place să asiste la bârfe. Nu le pasă cum a slăbit X ori ce operații și-a mai făcut Y. Mai mult, atunci când femeile vorbesc urât despre alte femei par neîncrezătoare și invdioase și creează o atmosferă negativă. Femeile răutcioase care critică fără niciun motiv nu sunt deloc atractive.

5. Drama Queen

Este foarte obositor să fii alături de o persoană care se victimizează constant și face din orice o dramă exagerând proporțiile unei situații.

6. Femeile insistente

„Când o voi cunoaște pe mama ta?”, „Vrei să ne mutăm împreună?”, „Câți copii vrei” „Când ai vrea să ne căsătorim?”- astfel de întrebări îi fac pe bărbați să se simtă presați și constrânși. Cel mai bine e să lași lucrurile să vină natural, altfel riști să-ți faci partenerul să se simtă obligat să-și asume un angajament care l-ar putea speria

7. Femeile prea autoritare

Suntem cu toții de acord cu egalitatea de drepturi și de opinie a sexelor. Nu mai trăim vremuri în care bărbații dădeau cu pumnii în masă pentru a se face înțeleși, însă nici o femeie cu o astfel de atitudine nu poate fi prea apreciată în ochii partenerului. Bărbații se simt demasculinizați atunci când femeile își manifestă autoritatea și simt nevoia să controleze totul.

8. Femeile false

Unul dintre lucrurile pe care bărbații le urăsc cel mai tare la o femeie este falsitatea. Cu toții încercăm să facem o impresie bună, însă de aici și până la a ne  preface că suntem cu totul și cu totul alte persoane este cale lungă. Autenticitatea este un atu care ne face să ne evidențiem din mulțime. Dacă încerci să te comporți diferit, înseamnă că nu ai încredere în tine și că nu ai ceva al tău special de oferit. Nu are niciun rost să pretinzi că ești ceea ce nu ești, pentru că ar trebui să-ți dorești ca persoana de lângă tine să te iubească pentru ceea ce ești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.