8 trucuri esențiale care te vor ajuta să scapi de DURERILE provocate de pantofi

Nu contează dacă ești femeie sau bărbat, când porți o pereche nouă de pantofi, picioarele tale au întotdeauna de suferit.

Iată care sunt cele mai utile trucuri care te vor ajută să te bucuri de nouă pereche de pantofi:

Plasturii

Aceștia vor preveni frecarea, dar trebuie să te asiguri că plasturii sunt puțin mai mari decât zonă de frecare, astfel încât să nu se miște.

Pudra de talc

Pudra de talc reduce forța de frecare pe suprafața piciorului. Pudra trebuie presărată pe picioare înainte de a pune pantofii. Dacă nu porți șosete, asigură-te că picioarele nu sunt ude.

FOLLOW ME

Șosete groase și căldură

Pune o pereche de șosete groase și pantofii preferați. Mișcă uscătorul pe toată partea tare a pantofului și mergi cu pantofii prin casă până când se răcesc, apoi repetă procedura dacă e necesar. Materialul din care sunt făcți pantofii se extinde de la căldură și devine mai flexibil. Trucul funcționează numai pe materiale naturale (piele).

Deodorantul

Părțile laterale ale piciorului, osul călcâiului și degetele de la picioare sunt zonele cele mai afectate. Pentru a elimina frecarea produsă între pantof și picior se aplică deodorant pe zonele cu probleme.

Tălpile de silicon

Acestea au diferite forme, astfel încât să le poți adapta la zonele cu probleme. Sunt dsponibile în farmacii, magazine ortopedice și online.

Gheața

Umple o pungă de plastic cu apă și pune-o în interiorul pantofilor. Lasă-i în congelator și congelează-i peste noapte. Atunci când o să îi scoți, vei observă că au devenit mai largi.

Spirt și hârtie

Pune spirt pe zonele înguste din interiorul pantofilor astfel încât aceștia să se ude. Umple pantofii cu hârtie peste noapte. Cu cât pui mai multă hârtie, cu atât rezultatul va fi mai bun. Următoarea zi se îndepărtează hârtia, iar pantofii vor lua forma piciorului tău.

Crema hidratantă

Această metodă poate funcționa numai pe pantofii din piele naturală. Aplică cremă hidratanta în interiorul pantofului, acordând o atenție mai mare în zonă călcâiului și a degetelor. Crema îi va înmuia și pe măsură ce porți pantofii, aceștia se vor remodela după formă piciorului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.