9 costume de baie URÂȚELE pe care nu o să vrei NICIODATĂ să le cumperi

Vara este chiar după colț. O siluetă grozavă nu este singura modalitate de a impresiona pe toată lumea lângă piscină și pe plajă – un design original de costume de baie va face, de asemenea, magia. Dar, uneori, designerii își suprasolicită creativitatea și astfel procesul de creație se încheie cu produs care arată mai mult ca bacon decât un costum de baie!

Iată 10 dintre cele mai ciudate costume de baie, pe care probabil că nu vrei să le cumperi:

1. Frumusețea vine din interior. Literalmente

1-10-600x450-8621725
Ok, probabil ești sătulă să auzi că frumusețea vine din interior, dar acesta nu este un motiv pentru care să îți expui interiorul pe hainele pe care le porți. Acum nu pare atât de frumos, nu?

2. Acest costum de baie nu e potrivit dacă vrei să te bronzezi

2-10-450x600-8685440
Bustiera poate arăta ca un haute- couture și poate poți să o integrezi în alte ținute, dar pentru plajă nu este tocmai potrivită. Dacă decizi totuși să porți un costum asemănător, ai grijă să rămâi sub umbrelă pentru că s-ar putea să obții un bronz ciudat.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3. Ups, Donald ! Aceasta este noua ta freză preidențială?

3-11-598x600-4872235

Trebuie să recunoaștem că “părul” lui Donald Trump arată mai bine ca niciodată aici. Și totuși, oricât de fan înfocat al politicii ai fi, acest costum de baie este prea radical.

4. Haide să fim copii pentru totdeauna!

5-9-600x513-1373942

Copilăria este o perioadă frumoasă a vieții tale, și așa trebuie să rămână- o perioadă. Desenele amuzante și costumele de baie cu aceste modele sunt potrivite doar pentru copii.

5. Și bărbații pot exagera câteodată

6-9-529x600-3307812

Nu doar femeile sunt extravagante în ceea ce privește vestimentația, apparent, și bărbații pot exagera câteodată.

6. Se va transforma în bacon prăjit după expunerea la soare?

7-8-600x600-3726302

Aceasta nu este o opțiune pentru vegetarieni și totuși, nu ar trebui să fie o opțiune pentru nimeni care merge la plajă- oricât de extravagant ar vrea să fie.

7. Pe bune? Ai purta acest costum de baie?

8-7-600x600-9835580

Dacă îți plac minionii, s-ar putea să fii unul dintre acei fani înflăcărați. Dar ai merge atât de departe? Trebuie să recunoaștem că sunt niște culori potrivite pentru vară.

8. Doar pentru iubitorii de pizza!

9-6-598x600-2857228

Dragostea pentru mozzarella topită se desfășoară adânc în mulți oameni și uneori singura modalitate de a exprima aceste sentimente puternice este cu un costum de baie cu felii de pizza. Acesta este doar unul dintre multele produse disponibile pentru iubitorii de pizza din întreaga lume! Nu îi poți judeca, pizza e delicioasă!

9. Vei avea nevoie de costumul acesta dacă vei lucra ca ospătar la un bar de pe plajă

10-6-600x424-8621708

Nu e o opțiune bună dacă vrei să fii la modă, însă dacă are legătură cu locul tău de muncă care se desfășoară pe o plajă, poate fi cu siguranță.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.