Top 5 costume de Halloween pentru copii și adulți

Top 5 costume de Halloween pentru copii și adulți

Tu ce personaj vei fi? 

Numai trei zile au mai rămas până la una dintre cele mai creative sărbători pe care le-am preluat de pe continent american. Creativă pentru că da, recunosc, mie una, îmi place să-mi pun imaginația la treabă în fiecare an, să intru în pielea unui personaj, să caut costume pentru mine și copiii mei. Este o evadare pe un tărâm al fanteziei de care mă bucur mereu din plin. Ceea ce sper că faceți și voi, motiv pentru care o să vă vin în întâmpinare astăzi cu câteva dintre cele mai vehiculate idei în materie de costume pentru ediția de 2014 a Halloween-ului. Atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Testoasele Ninja sunt costumele preferate pentru Halloween

Testoasele Ninja si copiii

Testoasele Ninja sunt la loc de cinste anul acesta atât printre cei mari, cât și printre cei mici. La fel, costumele de inspirație “Star Wars” nu trec neobservate nici pentru o categorie, nici pentru cealaltă. Pentru cei mici,însă, fascinația supremă în acest an o exercită costumele din desenul animat “Frozen”. Motoarele de căutare arată că fetițele optează pentru rolul Prințesei Ana sau a surorii acesteia, Snow Queen Else, în vreme ce băiețeii aleg costumul omului de zăpada Olaf.

Copiii prefera costumele din Frozen

Costumele din Star Wars sunt preferatele adultilor si ale copiilor

Printre fete și femei rămân populare clasicele costume de superoine, precum Catwoman și Wonder Woman, cărora li se adaugă anul acesta personajele din filmul Disney “Maleficent” sau din “Hunger Games”.  De cealaltă parte, bărbații merg pe mân piraților, a superoilor, dar și a personajelor din filmul “Captain America”.

Barbatii prefera costumele din Captain America

Femeile prefera costumele din Maleficent

Se pare, însă, că mulți aleg să poarte costume care amintesc de diferite animale sau chiar de propriul lor animal, cel mai adesea, câine. Ba mai mult decât atât, căutările pentru astfel de costume au crescut cu 15% față de anul trecut.

În concluzie, în top 5 costume de Halloween preferate de adulṭi anul acesta se numără:

1. Ţestoasele Ninja

FOLLOW ME

2. Costumele de piraṭi

3. Personaje din Star Wars

4. Supereroi (Superman, Batman, Cat Woman, Wonder Woman)

5. Personaje din Maleficent şi Captain America

În top 5 al preferinṭelor copiilor se numără:

1. Personaje din Frozen

2. Personaje din Star Wars

3. Costume din jocul Monster High

4. Ţestoasele Mutante Ninja

5. Personaje din Captain America

Să aveṭi un Halloween de poveste! 😉

 

Photo Credits: Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.