9 GREȘELI care te fac să pari mai bătrână decât în BULETIN

De-a lungul anilor ne formăm niște obiceiuri de care e foarte greu să scăpăm. Timpul nu stă însă pe loc, iar trucurile tale favorite de frumusețe se pot întoarce împotriva ta. Iată niște greșeli care te îmbătrânesc:

1. Nerespectarea proporțiilor

Ar trebui să ții întotdeauna cont de proporții. Atunci când porți niște pantaloni largi, alege să porți ceva strâmt în sus – și vice versa. Combină un tricou supradimensionat cu blugi skinny. De asemenea, ai grijă ca toate hainele să fie pe măsura ta.

2. Porți accesorii de aceeași culoare

Geanta, pantofii și cureaua de aceeași culoare arată foarte demodat (mai ales dacă au imprimeuri animale pe ele). Pentru a avea o ținută luxoasă e suficient să ai un singur element colorat, iar restul să fie în nuanțe neutre.

3. Nu porți curea

FOLLOW ME

Hainele largi fac corpul să pară greoi și fără formă, adăugând niște ani și niște kilograme în plus. Încearcă să faci să pară că ai o siluetă „clepsidră”, iar imaginea ta va fi mereu irezistbilă.

4. Stai prea mult în stilul retro

Moda este ciclică, dar nu trebuie să rămâi blocată la stilul dintr-un anumit deceniu. Chiar și un articol vestimentar universal, precum blugii, poate să te îmbătrânească dacă nu ții puțin pasul cu moda. De exemplu – blugii evazați sunt un model care te îmbătrânesc. Alege unii care să îți scoată în evidență picioarele.

5. Cumperi în continuare haine pentru adolescente

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, ar fi normal ca stilul tău să se schimbe. Nu continua să porți lucrurile pe care le purtai când aveai 16 sau 20 de ani. Blugii cu pietricele și tricourile cu desene nut e fac să pari mai tânără – din contră. Vei părea tânără și frumoasă dacă porți cei mai simpli blugi și tricouri fără imprimeuri.

6. Porți ochelari cu o ramă învechită

2-14-600x446-4651638

Ochelarii sunt, de mult timp, un accesoriu stilat și util, care pot să îți ajusteze trăsăturile feței sau să îți strice complet imaginea. Designerii oferă adesea multe alternative moderne pentru modelele clasice.

7. Ai părul lung și drept

Părul lung și drept evidențiază schimbările cauzate de vârstă chipului tău. Alege o tunsoare mai scurtă sau, dacă nu ești pregătită pentru așa ceva, tunde-ți părul în scări.

8. Alegi ojă în culori greșite

Nimic nu trădează vârsta precum mâinile. Nuanțele de lila, piersică sau perlă adaugă ani în plus mâinilor tale. Dacă vrei ca acestea să pară tinere și îngrijite, alege o ojă albă sau de o altă culoare care să lumineze pielea și o formă ovală, de lungime medie.

9. Folosești bronzer pe întreaga față

Bronzer-ul aplica pe nas, frunte și bărbie îți accentuează porii și te îmbătrânete. Aplică-l în mijlocul frunții, de-a lungul tâmplelor și obrajilor și spre bărbie, ca să îț evidențiezi chipul și să pari relaxată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.