9 imagin haioase care demonstrează că femeile fac adevărate VRĂJI

Femeile sunt un mister. Nu au tipare de comportament şi strică totul în jurul lor oriunde apar. Poate că asta se întâmplă din cauza magiei pe care o folosesc în mod inconștient.

1. Stiu totul despre orice.

1-5904961


2. Pot manipula spațiul.

2-517x1200-3984397
3. Poți găsi Narnia în poșetele lor.

3-7635885
4. Pot face un miracol din nimic.

4-6698402
5. În ele trăiesc mai multe persoane.

FOLLOW ME

5-517x1200-2892405
6. Abilitatea lor de a face mai multe lucruri în același timp e legendară.

7. Ne înțeleg aproape fără cuvinte.

6-6138261

8. Transformă lumea cât ai clipi.


9. Și pot vindeca orice boală.

8-9293693

 

Pentru bărbați, femeile sunt cele mai neînțelese creaturi. Ele posedă o mulțime de abilități uluitoare pe care bărbații cu greu reușesc să le înțeleagă. Iată câteva curiozități pe care vei fi surprin să le descoperi:

Femeile au sisteme imunitare mai puternice

Femeile sunt mult mai rezistente pe plan imunitar. Cercetătorii au conculzionat că acel  cromozm X pe care femeile îl au în plus indică faptul că femeile au mai mult micro ARN, ceea ce întărește sistemul imunitar și previne proliferarea cancerului. Totodată s-a observat căa estrogenul de la femei previne crearea unei enzime denumita Caspasa 12 ce influențează procesul inflamator. Nu în ultimul rând, studiile au  relevat că sistemul imunitar al femeii îmbătrânește mai lent, așa că femeile trăiesc mai mult.

Femeile au un simț crescut al pericolului

Studii publicate în 2012 au testat abilitatea femeilor aflate la o vârstă fertilă de a depista șerpii din poze, tocmai pentru că se spune că  reprezentantele sexului frumos sunt extrem de protectoare cu copiii lor. Cand se aflau în timpul ovulației, abilitatea a fost și mai crescută.

Femeile sunt experte in multitasking

De-alungul timpului, psihologii au desfășurat diferite experimente ce ilustrau superioritatea femeilor în realizarea mai multor lucruri în același timp. În timp ce bărbații s-au descurcat mai lent, femeile au reacționat extrem de rapid când sarcinile au fost alternate. De asemenea, femeile sunt mult mai organizate când vine vorba despre executarea unei sarcini într-un timp limitat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.