9 imagini surprinzătoare care arată cum e cu adevărat viața ARĂBOAICELOR

Frumusețile orientale ale secolului XXI nu poartă numai burqa. Ele ne surprind cu stilul lor, cu înfățișarea incredibilă și un stil de viață activ. Iată mai multe informații despre aceste femei uimitoare:

1. Rania al-Abdullah

Rania este Regina Iordaniei, soția Regelui Abdullah al II-lea și mama moștenitorului la tron, Prințul Hussein. Rania este foarte activă pe Instagram, luptă pentru drepturile femeilor din Orientul Mijlociu și pentru o schimbare a stilului tradițional de vestimentație. Regina adoră hainele de la Giorgio Armani și chiar pozează pentru reviste de modă.

2. Amira al-Tawil

Prințesa Arabiei Saudite este un partizan al reformelor în țara sa și o dovedește prin exemplul personal – ea crede că se poate trăi după cum îți spune inima, nu numai legile și stereotipurile. Amira a absolvit universitatea în Statele Unite, conduce o mașină și a divorțat de soțul său.

3. Dina Abdulaziz Al-Saud

FOLLOW ME

Cea mai stilată prințesă din lumea araba, Dina are magazine de modă în capital Arabiei Saudite și a Qatarului. În 2016, Dina a devenit editorul șef al revistei Vogue Arabia. În ciuda dragostei sale pentru industria modei, prințesei îi place să-și petreacă timpul alături de cei trei copii ai săi.

4. Moza Bint Nasser al-Missned

Cea de-a doua soție a fostului emir al Qatarului și mama noului conducător al țării, Moza conduce Fundația din Qatar pentru Educație, Știință și Dezvoltare Socială și este un mesager Unesco. Ea susține libertatea presei și visează să transforme Qatarul într-un concurrent al Silicon Valley. Moza este mama a șapte copii, dar are stil și o siluetă impecabilă.

5. Khaya Bint al-Hussein

Sora actualului Rege al Iordaniei și soția conducătorului Dubaiului, Șeicul Mohammed ibn Rashid al-Maktoum a fost educată la Oxford, se ocupă de evenimente caritabile și este o fană a călăriei.

6. Lalla Salma

Soția Regelui Mohammed al VI-lea al Marocului a fost prima soție de conducător marocan care a încetat să-și mai ascundă fațași se poate lăuda că are o profesie modernă – este inginer în informatică.

7. Fatima Kulsoh

Zohar Regina Arabiei Saudite preferă să-și țină viața private secretă. Ea apare rareori în public, dar la un moment dat avea o pagină de Facebook, ceea ce i-a surprins pe mulți. Fatima a decis să plătească tribut tradițiilor și să nu fie în pas cu timpurile, ca majoritatea frumuseților orientale.

8. Maita Bint Muhammaad ben Rashid al Maktoum

Fiica Șeicului Dubaiului nu este numai pasionată de sport, ci este și căpitanul echipei naționale de karate a Emiratelor Arabe Unite. Maita se poate lăuda cu niște realizări artistice impresionante și cu numeroși fani.

9. Dana al-Khalifa

Prințesa împătimită a modei deține blogul The Overdressed și este o adevărată vedetă a Instagramului. Curajul său le inspiră pe mii de fete din întrega lume să fie ele însele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.