9 lucruri ENERVANTE pe care le fac femeile pentru a-i ATRAGE pe bărbați

De-a lungul secolelor, s-au construit mașini capabile să depășească viteza sunetului, să trimită ființe pe Lună, însă nimeni nu a reușit să-l surprindă pe Monstrul din Loch Ness și nici să înțeleagă mecanismele logicii feminine.

Privește ce fac femeile, crezând că îi vor cuceri astfel pe bărbați:

1. Se prostesc

Acest lucru provine de la ideea conform căreia femeia este personajul neajutorat dintr-o relație. Ele încep astfel să se prostească, să pară infantile și să râdă timid. Aceasta acțiune nu face altceva decât să le transforme în persoane mai puțin inteligente decât ar fi cazul.

2. Fac pe inabordabilele

Nu răspund niciodată imediat la telefon sau la mesaje. Atunci când sunt invitate la cină, inventează tot felul de scuze, spun că sunt ocupate sau că au alte planuri. Femeile cred că această abordare stârnește un bărbat. Ceea ce ele nu știu este că, de multe ori, un bărbat se poate retrage când întâlnește un astfel de comportament. Dacă te încadrezi în această categorie, ar fi bine să renunți la tactică, dacă nu vrei să sfârșești într-un apartament plin de pisici.

FOLLOW ME

3. Sunt mult prea insistente

Femeile au tendința de a face acest lucru, de multe ori. Indiferent de cât de îndrăgostită ai fi de cineva, nu îl sufoca. Bărbații au nevoie de libertate, la fel ca și femeile. Prezența constantă ar putea duce la situații neplăcute între parteneri.

4. Se prefac

Trebuie să recunoști…și tu ai spus, măcar o dată, că îți place un anumit sport sau o anumită melodie, doar pentru a rezona cu partenerul. Partea proasta este că, mai devreme sau mai târziu, bărbatul va observa dacă ție chiar îți place sau nu. Femeile de acest gen devin tema glumelor pe care bărbații le spun, atunci când sunt cu prietenii.

5. Se machiază excesiv

Machiajul excesiv nu este o idee prea bună. Nu spune nimeni că nu este indicat să-ți ascunzi micile imperfecțiuni, dar ar fi de preferat să nu torni toată sticluța de fond de ten pe față. Bărbații fac glume foarte des pe seama machiajului și nu le plac femeile exagerate.

6. Mint în legătură cu vârsta

Femeile care fac asta ar trebui să înteleagă că nu pot minți prea mult în ceea ce privește vârsta lor. Dacă și tu ai făcut asta, să știi că bărbatul de lângă tine mai mult ca sigur a aflat. Fii sinceră cu partenerul tău și nu încerca să pari ceea ce nu ești.

7. Se împotrivesc vârstei

Aceste femei nu pot recunoaște că trecerea timpului le-a afectat, chiar și pe ele. Astfel, încep să se îmbrace ca la 18 ani, deși ele sunt trecute de 35, poartă sutiene push-up, rochii cât mai mulate, machiaj excesiv și multe altele. Acesta este, cu siguranță, un exemplu pentru AȘA NU!

8. Comandă cât mai puțină mâncare

Aceasta este o strategie de care bărbații au început să se prindă. Nimeni nu mai crede în legendara salată, luată la prima întâlnire.

9. Îi fac geloși pe parteneri

În general, femeile consideră că provocarea geloziei unui bărbat este cea mai bună modalitate de verificare a sentimentelor. Partea tristă este că mulți bărbați nu acceptă acest joc și obosesc să strea mereu în stres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.