9 lucruri pe care BĂRBAȚII ar vrea ca femeile să le știe

Dacă ai fost singură pentru o lungă perioadă de timp, dar în cele din urmă ți-ai găsit partenerul perfect, atunci poate că te întrebi cum să te comporți pentru a ține aprinsă dragostea dintre voi sau ce ar trebui să eviți pentru ca acesta să nu se îndepărteze. Este posibil să ai o mulțime de întrebări și să cauți o rețetă de-a gata, care să îți garanteze o relație perfectă, dar, din păcate, nu există așa ceva. Fiecare legătură care unește doi oameni este diferită. Cu toate acestea, există câteva sfaturi pe care bărbații le-ar da prietenelor lor:

1. Asta vrei tu?

Dacă dorești să continui această relație, asigură-te că este ceea ce îți dorești. Trebuie să fii fericită și te simți confortabil în jurul lui. Ar trebui să te simți liberă, să fii deschisă cu el și să-i împărtășești sentimentele tale. Dacă simți că nu poți avea încredere în el, dacă nu ești suficient de atrasă sau ai orice îndoială, mai bine fii sinceră cu el.

2. Prietenia pe primul loc

Contrar așteptărilor, bărbații nu se gândesc doar la întreținerea relațiilor intime. Relația voastră nu se poate baza doar pe activități în pat și pasiune intimă. Ar trebui să va împărtășiți pasiunile și să faceți lucruri noi și interesante împreună. Dacă știi că îi place să joace fotbal, atunci îl poți susține în timpul meciurilor sale din când în când sau dacă își dorește să cânte la chitară, atunci propune-i să învețe câteva melodii pentru tine. El va fi fericit să vadă că ești interesată de ceea ce face.

3. Nu compara

Dacă îl compari constant cu fostul tău iubit sau cu un alt tip la care încă te gândești, este un semn rău. Vei continua să trăiești în trecut iar eforturile lui nu vor avea nicio valoare pentru tine, deci relația nu are nicio șansă să devină una solidă și astfel vă pierdeți amândoi timpul. De asemenea, partenerul tău poate fi rănit sau poate deveni frustrat dacă îi vorbești despre fostul iubit.

4. Lasă-l să te sune primul

Există câteva tipuri de femei care trimit mesaje și își apelează partenerul toată ziua. Acesta poate fi oarecum un comportament obsesiv și, brusc, prietenul tău poate să vrea să să te abandoneze. Bărbații iubesc să fie vânători și să simtă că datorită abilităților lor impresionante te-au cucerit. Nu-l suprasolicita și nu-i mai trimite mesaje text pentru ceva timp. Dacă face eforturi să te contacteze, atunci totul este bine. Dar dacă uită de tine și nu există niciun schimb de mesaje pentru câteva zile, atunci probabil că nu-i pasă de tine.

5. Cuvintele magice

Aceste cuvinte magice sunt „te iubesc” și chiar dacă nu le-ai spus niciodată nimănui, depune efortul de a-ți exprima dragostea. De asemenea, nu uita să îți arăți afecțiunea și prin gesturi. E important ca cel de lângă tine să se simtă iubit și apreciat.

6. Fii inaccesibilă

Băieții iubesc femeile misterioase! Ei sunt intrigați și impresionați de acest tip de femeie. Deci, din când în când, transformă-te într-o doamnă inaccesibilă, care nu este disponibilă oricând își dorește el. Dacă te întreabă data viitoare, spune-i „nu”. Poți să inventezi câteva scuze sau să te întâlnești cu prietenii. Dar să nu-l mai scrii mai târziu și să-i ceri scuze de câteva ori. Nu este recomandat să fii disponibilă tot timpul, pentru că el se va plictisi.

7. Certurile sunt necesare

Ceva nu merge bine atunci când certurile se întâmplă prea des, dar și ele sunt cu adevărat necesare din când în când în fiecare relație. Este mai bine să fii sinceră și să discuți lucrurile în mod deschis decât să le ascunzi și să taci pentru câteva zile, în situația din urmă, pot apărea resentimente și frustrări, iar relația nu va merge.

8. Oferă-i sprijin

Dacă a fost nervos, trist și anxios recent, atunci întreabă-l ce se întâmplă. Poate avea probleme mari la locul de muncă, poate avea un conflict cu familia sau suferă de dureri fizice. Trebuie să observi toate semnele pe care ar putea încerca să le ascundă. Apoi oferă-i întotdeauna sprijinul tău printr- o discuție onestă și căutarea unei soluții.

9. Nu planifica!

Ai posibilitatea să planifici anumite lucruri la locul de muncă, sarcini și obiective. Dar este foarte dificil să faci același lucru într-o relație. Există într-adevăr unele femei care abia au început să întâlnească pe cineva și și-au planificat deja întregul viitor împreună. Dar în cazul acesta entuziasmul și intriga dispar.  Pe lângă faptul că riști să fii dezamăgită de eventuale schimbări, partenerul se va speria și nici nu te vei mai bucura de moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.