9 LUCRURI pe care nicio FEMEIE nu le poate schimba la un BĂRBAT

Femeile comit de multe ori o mare greșeală – cred că își pot schimba bărbații. Defectele mărunte se pot corecta, într-adevăr, dar dacă iubitul tău crede că mnciuna sau abuzurile sunt normale, nu ai ce face. Există lucruri la oameni care nu se pot schimba. Iată câteva exemple:

1. Obiceiurile

1-3-600x495-7784522

Primul lucru pe care va trebui să-l accepți când te căsătorești e faptul că soțul tău are niște obieceiuri. Îl poți controla, poți purta lungi discuții cu el, dar nu vei putea să-l dezobișnuiești definitiv de anumite lucruri. Dacă soțul tău renunță la a-și mînca unghiile sau la a consuma alcool înseamnă că ai o voință puternică – dar asta nu garantează că obiceiurile sale rele nu vor reveni.

2. Felul lui de a se îmbrăca

2-3-600x495-4335363

Simțul stilului masculin nu se poate corecta. Unele femei încearcă însă să lupte cu asta alegându-i soțului haine, dar când vei începe să-l lași să se ducă singur la magazin, garderoba sa va începe să arate ca înainte.

3. Relația cu mama sa

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3-3-600x461-4944605

Dacă bărbatul tău e foarte apropiat de mamă, aproape ca și în copilărie, asta nu se va schimba după nuntă. Dacă te căsătorești cu el, va trebui să accepți prezența constantă și invizibilă a soacrei tale în relația voastră.

4. Pasiunile

4-3-600x477-1097630

Dacă bărbatul tău e un împătimit al vreunui sport, acest lucru nu se va schimba niciodată, deoarece e o parte importantă din viața sa. Poți încerca să vezi de ce îi place acel sport așa de mult. Poate nu e chiar așa rău.

5. Prioritățile

5-3-600x512-1489272

Nici părerea lui despre familie sau viitor nu se poate schimba. E foarte greu să-ți faci soțul să vrea să aibă un copil dacă nu e pregătit pentru asta. Nici să îl convingi să mai aștepte, dacă vrea urmași, nu e ușor.

6. Curățenia

6-3-600x463-7607717

Fii atentă încă de la primele întâlniri dacă cineva ți se pare suficient de curat. Dacă nu, ține minte că asta nu se va schimba cu timpul. Bărbații nu sunt niște copii pe care să-i poți învăța / dezvăța de la o săptămână la alta.

7. Prietenii

7-3-600x493-8772407

Mulți bărbați sunt foarte legați de prietenii lor, poate mai mult decât de soții. Va fi foarte dificil să îi convingi să se depărteze de aceștia, așa că va trebui să te obișnuiești cu ei. Fii atentă, poate sunt oameni buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.