9 LUCRURI pe care nicio FEMEIE nu le poate schimba la un BĂRBAT

Femeile comit de multe ori o mare greșeală – cred că își pot schimba bărbații. Defectele mărunte se pot corecta, într-adevăr, dar dacă iubitul tău crede că mnciuna sau abuzurile sunt normale, nu ai ce face. Există lucruri la oameni care nu se pot schimba. Iată câteva exemple:

1. Obiceiurile

1-3-600x495-7784522

Primul lucru pe care va trebui să-l accepți când te căsătorești e faptul că soțul tău are niște obieceiuri. Îl poți controla, poți purta lungi discuții cu el, dar nu vei putea să-l dezobișnuiești definitiv de anumite lucruri. Dacă soțul tău renunță la a-și mînca unghiile sau la a consuma alcool înseamnă că ai o voință puternică – dar asta nu garantează că obiceiurile sale rele nu vor reveni.

2. Felul lui de a se îmbrăca

2-3-600x495-4335363

Simțul stilului masculin nu se poate corecta. Unele femei încearcă însă să lupte cu asta alegându-i soțului haine, dar când vei începe să-l lași să se ducă singur la magazin, garderoba sa va începe să arate ca înainte.

3. Relația cu mama sa

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3-3-600x461-4944605

Dacă bărbatul tău e foarte apropiat de mamă, aproape ca și în copilărie, asta nu se va schimba după nuntă. Dacă te căsătorești cu el, va trebui să accepți prezența constantă și invizibilă a soacrei tale în relația voastră.

4. Pasiunile

4-3-600x477-1097630

Dacă bărbatul tău e un împătimit al vreunui sport, acest lucru nu se va schimba niciodată, deoarece e o parte importantă din viața sa. Poți încerca să vezi de ce îi place acel sport așa de mult. Poate nu e chiar așa rău.

5. Prioritățile

5-3-600x512-1489272

Nici părerea lui despre familie sau viitor nu se poate schimba. E foarte greu să-ți faci soțul să vrea să aibă un copil dacă nu e pregătit pentru asta. Nici să îl convingi să mai aștepte, dacă vrea urmași, nu e ușor.

6. Curățenia

6-3-600x463-7607717

Fii atentă încă de la primele întâlniri dacă cineva ți se pare suficient de curat. Dacă nu, ține minte că asta nu se va schimba cu timpul. Bărbații nu sunt niște copii pe care să-i poți învăța / dezvăța de la o săptămână la alta.

7. Prietenii

7-3-600x493-8772407

Mulți bărbați sunt foarte legați de prietenii lor, poate mai mult decât de soții. Va fi foarte dificil să îi convingi să se depărteze de aceștia, așa că va trebui să te obișnuiești cu ei. Fii atentă, poate sunt oameni buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.