9 lucruri pe care nu știai că pot să le facă CĂȘTILE de la telefonul MOBIL

În viața noastră de zi cu zi, folosim atât de multe gadgeturi, încât nici nu mai acordăm atenție modului în care o facem. Dacă înveți cu exactitate cum să folosești aceste dispozitive, vei vedea câte lucruri pot face și nu va mai fi nevoie să-ți cumperi și alte obiecte.

Căștile iPhone sunt bine cunoscute de utilizatorii Apple. La prima vedere, acestea nu diferă de cele de la alte branduri. După ce vei citi acest articol, vei fi surprins de cât de puține lucruri știai despre aceste căști.

1. Mulți oameni încă nu știu să folosească în mod eficient căștile. Acestea facilitează navigarea prin programele sau mesajele telefonului tău. Știai că, prin intermediul căștilor, poți să pui pe pauză au să oprești conținutul multimedia din telefonul tău? Cheia este butonul din mijloc al căștilor. Este un truc util, pentru a nu mai fi nevoit să deblochezi mereu ecranul.

2. Derularea înapoi sau înainte a unui cântec este, de asemenea, posibilă, cu căștile. S-ar putea să fii surprins acum, deoarece mulți nu știu acest lucru. Procedura este simplă și implică butonul din mijloc. Pentru a avansa o piesă, trebuie să apeși butonul din mijloc de două ori. Pentru a da înapoi trebuie să apeși butonul de trei ori și să ții apăsat butonul până ajungi la punctul dorit din cântec. Cât de interesant, nu-i așa?

3.  După cum știi, aplicațiile căștilor nu sunt legate numai de conținutul multimedia al telefonului, cum ar fi videoclipuri sau melodii, ci pot fi folosite și pentru multe alte lucruri, precum respingerea celui de-al doilea apel. Dacă te sună o altă persoană în timp ce vorbești la telefon, poți respinge cel de-al doilea apel prin apăsarea butonului din mijloc.

4. Revenind la conținutul multimedia, dacă ai trecut în mod greșit de o piesă pe care ai vrut să o asculți (ceea ce se întâmplă mereu) și poate că nu poți utiliza mobilul în acel moment, butonul central al căștilor este cel mai bun aliat din nou. Pentru a reveni la o melodie pe care ai omis-o, sau doar la melodia anterioară, poți apăsa butonul din centru de 3 ori; în acest fel, vei merge direct la piesa anterioară… Știai despre asta ?!

FOLLOW ME

5.  Am spus deja că nici căștile, nici butonul central nu pot fi folosite numai pentru muzică sau pentru videoclipuri. Ei bine, acum este vorba de apelurile. Apăsând scurt butonul central o dată poți primi un apel, iar dacă dorești să inchizi, trebuie doar să faci același gest, apăsând din nou butonul. Această utilizare particulară este puțin cunoscută, dar este foarte convenabilă atunci când te plimbi sau nu ai timp să scoți telefonul.

6. În acest moment, ne vom referi din nou la apeluri. Dacă poți căști și primești dintr-o dată un apel și nu dorești să ridici telefonul, dar preferi să continui să asculți muzică, îl poți ignora prin apăsarea butonului central al iPhone-ului. Tonul se va opri și când apelul este terminat, vei auzi două semnale sonore care vor indica sfârșitul apelului pierdut.

7. Dacă ai un iPhone care are aplicația fantastică și celebră Siri, poți utiliza căștile pentru a o activa. Nu este complicat, trebuie să apeși butonul de pe căști pentru a face acest lucru.

8. De asemenea, poți face fotografii cu căștile. Pentru prima dată în această listă, acest mic secret nu implică utilizarea butonului central, ci pe cea a butonului căștilor tale care servește scopului de a mări volumul telefonului. Cand ai aplicația aparatului foto activată, apasă acest buton și zâmbește. Totuși, acest mod de a face fotografii nu funcționează în alte aplicații fotografice cum ar fi Instagram sau Snapchat. Dar este încă foarte util în unele situații!

9. În cele din urmă, ultimul fapt interesant pe care nu-l știai despre căștile tale. Poate că nu toată lumea a verificat cu atenție căștile Apple, dar există o mică gaură în telecomandă, care este, de fapt, un microfon. Microfonul este mai subtil și mai eficient. În acest fel, vei avea parte o calitate mai bună atunci când vrei să discuți cu cineva într-un loc aglomerat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.