9 metode prin care poți să sucești mințile oricărui bărbat

Sunt momente în care știm că-ți dorești să atragi atenția și să te simți admirată de toți cei din jur. Cu toate acestea, există situații în care, din cauza acestei dorințe, poți ajunge să ai un aspect vulgar, pe care nu credem că ți-l dorești.

Iată o listă cu niște trucuri ce te vor ajuta să-ți creezi un look wow, pentru ca toate privirile să fie ațintite către tine:

1. Corsetele

Corsetul este o piesă vestimentară extrem de sexy. Gradul tău de atractivitate va crește radical dacă hotărăști să-l porți. Pentru a nu exagera, îți sugerăm să porți pe sub corset un tricou sau o cămașă. Corsetul fără nimic pe dedesubt nu ar trebui să fie niciodată o variantă!

2. Maletele

Maletele sunt obiecte vestimentare versatile, care arată foarte atrăgator. Fii atentă la material! Acesta nu trebuie să fie prea mulat, ci să aibă mărimea corecta. Doar nu vrei ca ținuta ta să pară ieftină și de prost gust.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Cămașa albă

Cămașa albă este o foarte puternică armă, am putea spune, deoarece arată seducător, dar și formal. Cel mai important lucru este să alegi combinația perfectă. Dacă o combini cu o fustă scurtă, ținuta ta va fi una destul de controversată. Poți alege, totuși, ceva mai cuminte, cum ar fi o pereche de jeansi sau de pantaloni tip creion.

4. Cizmele înalte

Aici este vorba despre o ață foarte subțire între senzualitate și vulgaritate. Nu combina niciodată o rochie decoltată cu astfel de încălțări. Nu vei face o impresie prea bună.

5. Decolteul

Purtând un decolteu amețitor poți simți săgețile din privirile bărbaților cum vin spre tine. Acesta, credem noi, nu ar trebui să fie scopul tău principal. Îți sugerăm să renunți la decolteul adânc și să optezi pentru bluzele sau rochiile cu umerii goi. Arată mult mai romantic și mai seducător.

6.  Culoarea roșu

Roșul este culoarea perfectă pentru a fi în centrul atenției, dar trebuie să ai mare grijă să nu exagerezi. Pentru a nu arăta vulgar, ar fi bine  să nu alegi rochiile foarte strâmte și cu un decolteu mult prea proeminent. Poți opta pentru una cu umerii goi, sau una care să-ți pună în evidență picioarele. De asemenea, accesoriile nu trebuie să fie în aceeași culoare.

7. Hainele asimetrice

Și aici este de preferat să pui accent pe o singură zonă. Dacă ai un umăr gol asigură-te că restul corpului este acoperit.

8. Pantofii cu toc

Pantofii cu toc sunt o variantă clasică prin care poți ieși în evidență. Totul trebuie să fie, însă, moderat. Pantofii cu toc și cu o platformă destul de înaltă nu mai sunt la modă. Poți opta pentru o pereche de stiletto sau de sandale finuțe pentru a-ți completa ținuta.

9. Bustierele

Acestea sunt foarte sexi și pot fi folosite în diverse combinații. Atenție la modelul acestora! Unele bustiere sunt făcute doar pentru plajă și nu ar fi foarte estetic să ieși cu ele în oraș. Combină-le cu grijă și stil, încearcă să acoperi partea inferioară a corpului, iar look-ul tău va fi wow!

0 comentarii pe “9 metode prin care poți să sucești mințile oricărui bărbat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.