9 metode prin care poți să sucești mințile oricărui bărbat


Sunt momente în care știm că-ți dorești să atragi atenția și să te simți admirată de toți cei din jur. Cu toate acestea, există situații în care, din cauza acestei dorințe, poți ajunge să ai un aspect vulgar, pe care nu credem că ți-l dorești.

Iată o listă cu niște trucuri ce te vor ajuta să-ți creezi un look wow, pentru ca toate privirile să fie ațintite către tine:

1. Corsetele

Corsetul este o piesă vestimentară extrem de sexy. Gradul tău de atractivitate va crește radical dacă hotărăști să-l porți. Pentru a nu exagera, îți sugerăm să porți pe sub corset un tricou sau o cămașă. Corsetul fără nimic pe dedesubt nu ar trebui să fie niciodată o variantă!


2. Maletele

Maletele sunt obiecte vestimentare versatile, care arată foarte atrăgator. Fii atentă la material! Acesta nu trebuie să fie prea mulat, ci să aibă mărimea corecta. Doar nu vrei ca ținuta ta să pară ieftină și de prost gust.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Cămașa albă

Cămașa albă este o foarte puternică armă, am putea spune, deoarece arată seducător, dar și formal. Cel mai important lucru este să alegi combinația perfectă. Dacă o combini cu o fustă scurtă, ținuta ta va fi una destul de controversată. Poți alege, totuși, ceva mai cuminte, cum ar fi o pereche de jeansi sau de pantaloni tip creion.

4. Cizmele înalte

Aici este vorba despre o ață foarte subțire între senzualitate și vulgaritate. Nu combina niciodată o rochie decoltată cu astfel de încălțări. Nu vei face o impresie prea bună.

5. Decolteul

Purtând un decolteu amețitor poți simți săgețile din privirile bărbaților cum vin spre tine. Acesta, credem noi, nu ar trebui să fie scopul tău principal. Îți sugerăm să renunți la decolteul adânc și să optezi pentru bluzele sau rochiile cu umerii goi. Arată mult mai romantic și mai seducător.

6.  Culoarea roșu

Roșul este culoarea perfectă pentru a fi în centrul atenției, dar trebuie să ai mare grijă să nu exagerezi. Pentru a nu arăta vulgar, ar fi bine  să nu alegi rochiile foarte strâmte și cu un decolteu mult prea proeminent. Poți opta pentru una cu umerii goi, sau una care să-ți pună în evidență picioarele. De asemenea, accesoriile nu trebuie să fie în aceeași culoare.

7. Hainele asimetrice

Și aici este de preferat să pui accent pe o singură zonă. Dacă ai un umăr gol asigură-te că restul corpului este acoperit.

8. Pantofii cu toc

Pantofii cu toc sunt o variantă clasică prin care poți ieși în evidență. Totul trebuie să fie, însă, moderat. Pantofii cu toc și cu o platformă destul de înaltă nu mai sunt la modă. Poți opta pentru o pereche de stiletto sau de sandale finuțe pentru a-ți completa ținuta.

9. Bustierele

Acestea sunt foarte sexi și pot fi folosite în diverse combinații. Atenție la modelul acestora! Unele bustiere sunt făcute doar pentru plajă și nu ar fi foarte estetic să ieși cu ele în oraș. Combină-le cu grijă și stil, încearcă să acoperi partea inferioară a corpului, iar look-ul tău va fi wow!


0 comentarii pe “9 metode prin care poți să sucești mințile oricărui bărbat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.