9 oameni care au dat cele mai mari FAIL-uri când și-au făcut poze! Nu o să înțelegi nimic!

Înainte de vremea telefoanelor inteligente – dacă îți poți aminti un astfel de timp – forografierea unei imagini minunate era un proces intensiv de muncă.

Dar, datorită dispozitivelor mobile și aplicațiilor de editare care vin împreună cu ele, acum poți face fotografii de înaltă calitate și le poți edita rapid. Iată câteva trucuri utile pe care ar trebui să le știi când utilizezi camera telefonului.

1. Caută simetria

Simetria poate fi definită ca „un simț vag al unei proporții și al un echilibru armonios și frumos”. Și imaginile făcute pe baza simetriei pot fi incredibil de plăcute ochiului – este, de asemenea, una dintre cele mai simple moduri de a face o fotografie bună. Atunci când pozezi niște obiecte, încearcă să le așezi în așa fel încât imaingea să poată fi împărțită în două părți egalie.

2. Concentrează-te pe un subiect

Multe dintre cele mai bune fotografii includ doar un subiect interesant. Unii fotografi profesioniști spun că subiectul nu trebuie să umple întregul cadru și că două treimi din fotografie ar trebui să aibă un spațiu negativ – un fundal cât mai simplu- care ajută subiectul să se evidențieze chiar mai mult.

FOLLOW ME

Dar asigurați-vă că atingi ecranul smartphone-ului pentru a focaliza aparatul foto pe subiect – ceea ce te va ajuta să te asiguri că acesta este focalizat și că iluminarea este optimizată.

Sfat util: Odată ce ai făcut fotografia, poți utiliza filtre și aplicații pentru a face subiectul să pară cât mai real, sau pentru a le decupa pentru a încadra corect subiectul. Luminozitatea, contrastul și saturația fotografiei pot fi, de asemenea, ajustate corespunzător – toate de pe telefon.

4) Găsește perspective diferite

Fotografierea dintr-un unghi unic, neașteptat, poate face o imagine mai memorabilă .
Ferește-te de convențional și fă o fotografie cu telefonul îndreptat spre cer ori de câte ori apare câte o pasăre, sau pozează pe cineva de sus.

5) Joacă-te cu reflecții

Este ceva atât de idilic atunci când vezi cerul reflectat în apă. Există un motiv pentru care îți place să vezi asta – ochii noștri sunt atrași de reflecții. Deci, căută ocazii de a te juca cu ele în fotografii.

Există o mulțime de locuri în aer liber pentru a găsi reflexii – băltoacele, sau zone mai mari de apă, oglinzile, ochelarii de soare, și suprafețele metalice sunt doar câteva.

Un om cu trei capete, oameni lungi sau clonați- nu este povestea unui film cu mutanți și nici al unuia de groază. Mai cu seamă e vorba de folosirea opțiunii Panoramă de pe telefonul mobil, care în mod normal ar trebui să îți permită să surprinzi într-o imagine cât mai mult din împrejurimi. La vederea fotografiilor, ne-am gândit că ai nevoie de câteva sfaturi utile pentru capturarea unor imagini cu camera telefonului.

1. Cei care spun că un cap este bun, dar doi sunt mai buni, tocmai nu au încercat trei

1-21-600x416-2293575

2. Când perseverență e al doilea tău nume


3. Când ești presat de timp dar nu ai chef să te grăbești


4. Se pare că cineva nu are probleme cu înălțimea

5. Filmul „Split”. Partea a 2-a

6. Să fie o femeie mutant?

7. Iată ce se poate întâmpla dacă petreci prea mult timp la soare

8. Când vrei neapărat ca vocea ta să fie ascultată

9. Când te ia valul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.