5 site-uri de pe care să iei cadouri de sărbători cu reduceri mari

Ca orice femeie sunt foarte pasionată de cumpărături. Ca orice mamă însă, nu îmi e așa simplu să mă plimb liniștită prin magazine, nici când îi am pe cei mici prin preajmă, nici când sunt cu prietenele, dar gândul îmi e tot la ei.

Din fericire pentru mine, sunt și una dintre persoanele care a fost cucerită de cumpărăturile online încă de când s-au popularizat în România. Știu, e mult mai liniștitor să probezi fiecare ținută înainte de a o achiziționa, însă după o vreme ajungi să știi forte bine cum să te măsori ca să nimerești de fiecare dată măsurile.

O descoperire recentă pentru mine a fost platforma Bonusway, care mă ajută nu numai să găsesc cam orice am nevoie, având o gamă foarte mare de magazine partere, dar și să economisesc prin sistemul de cash-back. Ce înseamnă asta? Este practic un serviciu care oferă discount-uri suplimentare sub formă de bani pentru orice cumpărături pe care le fac pe site-ul lor.

Serviciul este gratuit. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați pe site-ul lor și să faceți cumpărături de pe unul dintre cele peste 300 de magazine cu care aceștia colaborează. Bonusurile variază de la brand la brand și veți putea vedea procentul din bonus înainte să începeți cumpărăturile. Veți primi bonusul la înregistrarea cumpărăturii de către magazinul online pe care l-ați ales. Atunci când acumulați bonus în valoare de minim 50 de lei, puteți retrage bonus-ul direct în contul vostru bancar.

Eu sunt o mare fană a acestui concept și primele experiențe m-au convins că este o modalitate foarte practică de a face cumpărăturile, iar finalul lunii se adună și pot reinvesti banii.

Mi-am început cumpărăturile căutând pe Asos o fustă pe care mi-o doream foarte tare. Îmi lipsea din garderobă și voiam să-mi fac un outfit care să o includă. Am ajuns totuși să cumpăr și un pulover pe care abia aștept să-l port la ședința foto de Crăciun, dar și un cadou pentru sora mea și încă o rochiță pentru mine. Mi-am mai luat și de la Ivatherm o cremă de ochi și un spray cu apă termală. Poate am exagerat puțin, dar am vrut să profit atât de reducerile de Black Friday, cât și de reducerea suplimentară de la Bonusway.

Sunt o împătimită a cumpărăturilor și am câteva site-uri preferate pe care le urmăresc, perfecte pentru a-mi completa garderoba, dar și pentru a găsi cadouri pentru ocazii speciale, cum ar fi sărbătorile de iarnă care sunt foarte aproape:

1.Fashion Days

2.Asos

3.Ivatherm

4.Cărturești

5. Booking

Vă dau un pont, în acest weekend încă vă puteți bucura de reducerile de Black Friday pe Asos. 🙂

Bonusway este o opțiune foarte bună pentru sărbătorile de iarnă. O să le puteți face celor dragi cadouri, dar în același timp puteți păstra ceva și pentru voi.:)

Am și o supriză pentru voi! Dacă vă faceți cont pe Bonusway veți primi un bonus inițial de 15 lei în momentul în care vă faceți cont folosind acest link. 🙂


Rămâi pe cel mai citit blog din România și descoperă și alte lucruri interesante!
Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.