9 OAMENI care au un mod amuzat de a înțelege MODA

Astăzi moda ia forme cât mai ciudate pentru ochii unor privitori și pare a fi în trend tot ce este diferit și iese în afara convenționalului. Probabil ai observat că tot mai multe stiluri radicale au fost introduse, variind de la încălțăminte la îmbrăcăminte, acestea fiind ulterior acceptate în societate sub eticheta modă. Oamenii au ajuns să nu le pese prea mult de ceea ce poarte atâta timp cât se pot diferenția de cei din jurul lor. Următoarele poze exemplifică perfect cum individul poate exagera uneori în ceea ce privește simțul vestimentar. Acești oameni au mai degrabă nevoie de un simț al realității.

1. Este îmbrăcămintea IKEA asamblată în magazine?

Nu este un articol care pare prea comod a fi purtat. Dacă te-ai plictisit de stilul clasic, nu e neapărată nevoie să te inspiri de la firmele de mobilier pentru a ieși în evidență. Acestea pot fi rezultatele dacă o faci.

1-6024017
2. Pantaloni scurți sau o cămașă cu mânecă lungă?

2-1702802

Un articol vestimentar care poate fi considerat util atunci când nu te poți decide ce să porți și dorești ca produsul pe care îl achiziționezi să aibă mai multe funcționalități. Dar este, totuși, un pic prea confuz.

3. Un fan dedicat al lui Britney Spears

FOLLOW ME

3-5155459

Aceasta este o persoană care a luat imaginația rea în serios. Este clar că este un fan Britney Spears, dar se poate observa că iubește și pizza.

4. Aceștia sunt, de fapt, pantofi iconici ai Mexicului

4-1223891

Ei bine, dacă întâlnești un maniac care are o macetă la el, te poți apăra dacă ai o pereche asemănătoare. Un alt exemplu în care moda are diferite funcționalități astăzi. Poți chiar să folosești aceste încălțări pentru schi, evitând astfel să cheltui prea mult.

5. Ei bine, pare că urșii au început să utilizeze transportul public

5-6000147

Dacă ți se pare că este o idee bună să vrei să te afișezi ca fiind hipster, te rog să îți reconsideri părerea în ceea ce privește acest mod de a o face. Acest articol nu este deloc confortabil sau cool, ba chiar amuzant, cu o tentă de dezgust.

6. Când îți place foarte mult să faci cumpărături

6-5246770

Ai petrecut prea mult timp în supermarketuri și te-ai decis să te lași inspirat de ceea ce vezi în jur pentru a fi cât mai diferit de ceilalți. Într-adevăr, moda implică creativitate, dar nu trebuie să te inspiri chiar de la orice. Și nu uita că pungile de plastic dăunează mediului înconjurător.

7. Este pur și simplu îngrozitor

7-2077610

Acesta este cu siguranță un trendsetter și arată destul de cool. Diferitele nuanțe de culoare și contrastul sunt prea multe pentru a le face față, dar acest tip le poartă ca un profesionist.

8. Când vrei să ieși în evidență

8-6975065

Aceasta este o idee hidoasă pentru pantofi sau papuci, în special ideea de a-ți scoate degetele de la picioare prin gura peștilor este prea mult.

9. Confortul este prioritatea maximă

9-9762108

Atunci când o persoană se concentrează doar pe confort și funcționalitate. Poate că acești pantaloni ți-ar scoate mai bine gleznele în evidență. Dar de ce să nu porți blugi clasici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.