Cel mai grozav mod de a petrece timpul liber

Cei care mă cunosc ştiu că la mine, în weekend „programul cu publicul este închis”. Ca să va traduc, la prânz eu trebuie să dorm, iar seara la 10 pm maxim trebuie să fiu iar în pat, că doar la 3.30 dimineaţa sună ceasul să mă trezesc. Deci, eu nu plec în weekenduri în afara Bucureştiului, nu ies în cluburi, la nunţi/botezuri/cumetrii stau până cel târziu la ora 23.00.

Cumva, programul meu de weekend este destul de limitat, aşa că aleg cu mare atenţie ce fac în puţinele ore rămase libere. Weekendul trecut am primit o invitaţie la Summer Well, festivalul prezentat de Orange. Pentru că abia venisem după două săptămâni de concediu, mi-am permis această extravaganţă (pentru mine chiar este o extravaganţă să nu dorm sâmbăta sau duminică la prânz). Mai ceva ca cei mici :))

A fost pentru prima dată când am participat la acest ,,festival ca o vacanţă” la care sunt prezentate o serie de concerte şi multe alte surprize. Locaţia este una de poveste, Domeniului Ştirbei din Buftea. De cum am aflat, m-am gândit că nu poate fi altfel decât ceva magic. Când am ajuns acolo, am avut o surpriză. Adică… mai multe. 🙂

În primul rând, am ajuns, am intrat şi m-am uitat în jur, am văzut numai tineri. Media de vârstă, undeva la 18 ani. Iniţial m-am simţit ca o bătrână care s-a trezit în mijlocul unor copii dornici de distracţie. Multe mi-au trecut prin minte, dar cel mai mult mi-ar fi plăcut să existe astfel de evenimente şi pe vremea când eu aveam 18 ani şi mama era cu ochii pe mine că pe butelie şi îmi tot cerea detalii despre locurile pe care le frecventam. Sincer, nu aş fi dat Summer Well pe nicio discotecă! Pff, ce distracţie şi ce atmosfera ar fi fost pe vremea mea… deja vorbesc ca o bătrânică, noroc că sunt una cât se poate de sexy! Fiecare se simte după cum este :))

20160813_174637-768x1024-7845954

Una peste alta, tot ceea ce se întâmplă la Summer Well este ceva foarte frumos şi sigur. Eu şi soţul meu am căzut de acord că este unul dintre locurile în care am vrea să ne ştim copiii. Faptul că tinerii sunt în siguranţă, se pot relaxa, muzica este de cea mai bună calitate, apoi, mâncarea, băutura, jocurile, tehnologia, zona de tatoo, piscina sunt doar câteva dintre atracţiile festivalului. Aş vrea că şi Alex şi Alesia să meargă la un astfel de eveniment. Adică aş prefera să îmi ştiu copiii aici decât prin cine ştie ce alte locuri aflate la subsolurile diferitelor imobile, multe cu bulină roşie, pe străzi greu accesibile, în caz de vreun incident. Aici totul se desfăşoară în aer liber.

Au fost mulţi tineri, adolescenţi, dar au fost şi părinţi, unii mai tineri, alţii trecuţi de prima tinereţe. Pentru copilaşi au fost amenajate locuri de joacă în care le-au fost puse la dispoziţie jocuri care să le menţină atenţia. Toţi prichindeii erau fascinaţi, iar părinţii se puteau relaxa în voie.

 Facinați au fost tinerii şi de locul în care se făceau tatuajele temporare. Recunosc, am vrut şi eu. Am mers în zona în care artiştii lucrau de zori, am văzut că era coadă prea mare şi am zis că revin când voi avea mai puţine persoane. Am revenit, dar numărul celor care îşi doreau să se tatueze crescuse. Am mai revenit şi a treia oară, fără nicio şansă.

 Mi-a plăcut ideea de a sta pe şezlongul care era poziţionat direct pe iarbă. Asta mi-a amintit de grădina bunicilor. M-am bucurat de textura naturală a ierbii, iar mirosul acesteia, mult mai intens la lăsarea serii, m-a relaxat total. Parcă nici nu mă trezisem la 3:30 dimineaţa şi nici nu muncisem in ziua respectivă. Eram într-o lume a mea, plină de farmec şi linişte.

20160813_180111-1024x768-7543352

 Zona piscinei era amenajată ca pentru un eveniment sofisticat, dar cu invitaţi cât se poate de normali.

20160813_1722100-1024x768-9126548

Alt loc în care eu m-am distrat grozav a fost zona Orange Junior Digital Playground. Am făcut poze cu vechii mei prieteni, Millidge & Doig.

20160813_181814-1-1024x768-4331157

 

Am testat si device-urile puse la dispoziţie de organizatori. Aici am găsit cel mai mare Waterscreen pe care au fost proiectate încă de la începutul serii, imagini vizuale create de Mindscape Studio. Ca idee, acest sistem mai poate fi folosit şi ca un background perfect pentru pozele de la after-party. Pe mine mă încântă ideea şi dacă voi avea ocazia, chiar aş vrea să o pun în practică.

20160813_173612-768x1024-8598158

 Aaa, era să uit ce era mai important. Ne-am bucurat de mâncare şi băutură cât se poate de bună şi sănătoasă. Am băut limonadă sănătoasă şi delicioasă „fără bazaconii”. Încă un motiv pentru care le recomand părinţilor să îşi lase copiii la ediţia de anul viitor al festivalului. Ba chiar şi eu voi reveni alături de copiii mei.

20160813_175000-1-1024x576-9325027

 Şi pentru că a fost un festival de muzică, trebuie să va spun că toate cele 10 trupe invitate au fost super.  Dintre toate, cred că cel mai mult imi place trupa Hurts. Şi pentru că toată lumea îşi doreşte câte ceva, va las să ascultaţi melodia aceasta:

 

 

Cine vine anul viitor cu mine?

Multumesc, Lemonade Photo pentru ca ai dat culoare pozelor mele 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.