9 obiecte vestimentare la care ar trebui să renunți! Dacă le ai, aruncă-le ACUM!

„Ai o viață mai interesantă dacă porți haine impresionante” – a spus Vivienne Westwood. Există un adevăr aici: chiar dacă o nouă pereche de pantofi nu îți va transforma viața cu susul în jos (în ciuda poveștii Cenușăresei), ar putea totuși să îți îmbunătățească în mod dramatic dispoziția și încrederea de sine. Hainele plictisitoare, terne și vechi nu îți vor strica doar aspectul, ci și starea. Cel mai bun lucru pe care îl poți face cu aceste haine este să scapi de ele.

Iată de ce articole vestimentare ar trebui să scapi:

1. Lucruri pe care aproape toată lumea le deține

Mass market-ul transformă tendințele modei în epidemii de modă. Probabil îți amintești de cizmele UGG enervante, sau cizmele tricotate. Nu numai că îți va lipsi autenticitatea, dar nu îți oferă nici un aspect special, elegant.

2. Haine care nu se potrivesc cu adevărat tipului tău de corp

Hainele tale ar trebui să ascundă imperfecțiunile corpului , nu să le evidențieze. Rochiile roșii ar putea fi pe culmile modei, dar dacă nu se potrivesc cu tipul corpului tău, te vor face să arăți ridicol și ciudat. Aceeași regulă se aplică și pentru hainele care nu se potrivesc dimensiunii tale. O fustă conică neagră este un element must-have în fiecare dulap, dar doar dacă se potrivește siluetei tale.

FOLLOW ME

3. Haine și încălțăminte de o calitate îndoielnică

Cristalele, printurile de leopard și nuanțele neon ar putea arăta foarte bine pe tine. Trebuie doar să te asiguri că aceste haine sunt fabricate din materiale de înaltă calitate. Nu poți arăta fermecător într-o rochie făcută cu țesături de proastă calitate și cusături necorespunzătoare sau dintr-un material care îți amintește de plastic la atingere. De fapt, nu e vorba despre imprimeul leopard în sine, ci despre material.

4. Hainele care lasă prea multe la vedere

Articolele vestimentare care le arată oamenilor tot ceea ce ar trebui să ascunzi sunt considerate inadecvate. Ele arată mai degrabă potrivite pentru o zi pe plajă și purtate în contextul nepotrivit pot arăta vulgar.

5. Tricouri suvenir

Îți place să călătorești și să explorezi lumea? Grozav! Dar nu ar trebui să transmiți asta și prin stilul vestimentar. Tricourile inscripționate cu numele orașelor sunt potrivite dacă le porți la cumpărături sau prin casă.

6. Haine pe care nu le-ai purtat de mai bine de un an

O rochie care așteaptă ocazia potrivită, o pereche de pantofi care este bună doar pentru o excursie și o cămașă ternă pe care ai cumpărat-o din plictiseală – toate acestea doar îți aglomerează dulapul și adună praf . Scapă de ele și cumpără ceva ce îți place și ai vrea să porți în fiecare zi.

7. Haine prea purtate

Este la fel de rău și dacă ești în cealaltă extremă. Indiferent de calitatea materialului, dacă porți anumite haine prea mult, pot arăta foarte rău. Așa că , oricât de comode ar fi, renunță la ele.

8. Haine neadecvate vârstei tale

Topurile cu amprente provocatoare și fuste pufoase nu pot face o femeie adultă să arate elegantă și stilată. Iar fetele de 16 ani nu pot scoate la purtare rochii de catifea cu decolteu. S-ar putea să dorești să faci unele modificări în dulapul tău dacă hainele tale sunt prea adolescentine.

9. Tip greșit de lenjerie de corp

Fiecare femeie trebuie să stăpânească arta de a alege sutienul potrivit. În primul rând, lenjeria bună și cu bun gust te face să te simți mai încrezătoare. În al doilea rând, aceste elemente de bază reprezintă fundamentul pentru ținuta ta și sunt mult mai confortabile odată ce găsești o lenjerie bună și potrivită ție.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.