9 obiecte vestimentare la care ar trebui să renunți! Dacă le ai, aruncă-le ACUM!

„Ai o viață mai interesantă dacă porți haine impresionante” – a spus Vivienne Westwood. Există un adevăr aici: chiar dacă o nouă pereche de pantofi nu îți va transforma viața cu susul în jos (în ciuda poveștii Cenușăresei), ar putea totuși să îți îmbunătățească în mod dramatic dispoziția și încrederea de sine. Hainele plictisitoare, terne și vechi nu îți vor strica doar aspectul, ci și starea. Cel mai bun lucru pe care îl poți face cu aceste haine este să scapi de ele.

Iată de ce articole vestimentare ar trebui să scapi:

1. Lucruri pe care aproape toată lumea le deține

Mass market-ul transformă tendințele modei în epidemii de modă. Probabil îți amintești de cizmele UGG enervante, sau cizmele tricotate. Nu numai că îți va lipsi autenticitatea, dar nu îți oferă nici un aspect special, elegant.

2. Haine care nu se potrivesc cu adevărat tipului tău de corp

Hainele tale ar trebui să ascundă imperfecțiunile corpului , nu să le evidențieze. Rochiile roșii ar putea fi pe culmile modei, dar dacă nu se potrivesc cu tipul corpului tău, te vor face să arăți ridicol și ciudat. Aceeași regulă se aplică și pentru hainele care nu se potrivesc dimensiunii tale. O fustă conică neagră este un element must-have în fiecare dulap, dar doar dacă se potrivește siluetei tale.

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

3. Haine și încălțăminte de o calitate îndoielnică

Cristalele, printurile de leopard și nuanțele neon ar putea arăta foarte bine pe tine. Trebuie doar să te asiguri că aceste haine sunt fabricate din materiale de înaltă calitate. Nu poți arăta fermecător într-o rochie făcută cu țesături de proastă calitate și cusături necorespunzătoare sau dintr-un material care îți amintește de plastic la atingere. De fapt, nu e vorba despre imprimeul leopard în sine, ci despre material.

4. Hainele care lasă prea multe la vedere

Articolele vestimentare care le arată oamenilor tot ceea ce ar trebui să ascunzi sunt considerate inadecvate. Ele arată mai degrabă potrivite pentru o zi pe plajă și purtate în contextul nepotrivit pot arăta vulgar.

5. Tricouri suvenir

Îți place să călătorești și să explorezi lumea? Grozav! Dar nu ar trebui să transmiți asta și prin stilul vestimentar. Tricourile inscripționate cu numele orașelor sunt potrivite dacă le porți la cumpărături sau prin casă.

6. Haine pe care nu le-ai purtat de mai bine de un an

O rochie care așteaptă ocazia potrivită, o pereche de pantofi care este bună doar pentru o excursie și o cămașă ternă pe care ai cumpărat-o din plictiseală – toate acestea doar îți aglomerează dulapul și adună praf . Scapă de ele și cumpără ceva ce îți place și ai vrea să porți în fiecare zi.

7. Haine prea purtate

Este la fel de rău și dacă ești în cealaltă extremă. Indiferent de calitatea materialului, dacă porți anumite haine prea mult, pot arăta foarte rău. Așa că , oricât de comode ar fi, renunță la ele.

8. Haine neadecvate vârstei tale

Topurile cu amprente provocatoare și fuste pufoase nu pot face o femeie adultă să arate elegantă și stilată. Iar fetele de 16 ani nu pot scoate la purtare rochii de catifea cu decolteu. S-ar putea să dorești să faci unele modificări în dulapul tău dacă hainele tale sunt prea adolescentine.

9. Tip greșit de lenjerie de corp

Fiecare femeie trebuie să stăpânească arta de a alege sutienul potrivit. În primul rând, lenjeria bună și cu bun gust te face să te simți mai încrezătoare. În al doilea rând, aceste elemente de bază reprezintă fundamentul pentru ținuta ta și sunt mult mai confortabile odată ce găsești o lenjerie bună și potrivită ție.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.