9 piese vestimentare ale bărbaților pe care FEMEILE le adoră

Când stilul tău vorbești de la sine, nu trebuie să mai spui niciun cuvânt. Acest lucru e adevărat pentru adevărații domni. Un cavaler chipeș îmbrăcat după ultima modă poate câștiga inima oricărei femei.

Iată ce piese vestimentare trebuie să aibă în garderobă orice bărbat care se respectă:

O pereche bună de pantofi

1-pantofi-4228452

O pereche bună de pantofi este unul din elementele esențiale ale oricărei ținute. Orice fată știe că pantofii ar trebui să fie îngrijiți și de aceeași nuanță cu pantalonii sau mai închiși. Acesta e motivul pentru care doamnele oferă atenție acestui element din garderoba unui bărbat.

Cămașa Henley

2-camasa-3533594

FOLLOW ME

Cămașa Henley este un articol esențial din garderobă care niciodată nu se demodează. Este o piesă favorită a starurilor de la Hollywood și a atleților faimoși. Un tricou fără guler cu un rever cu nasturi este ceea ce le înnebunește pe majoritatea femeilor.

Tricouri și blugi albi

4-tricou-alb-8991985

Blugii și un tricou alb reprezintă o combinație care nu poate da greș. Stilul acesta îi face pe bărbați să pară mai masculini și mai atractivi.

Puloverele en couer

5-pulover-3499775

Femeile adoră puloverele en coeur la bărbați. Când un bărbat poartă această piesă vestimentară lasă impresia unei persoane manierate care știe cum să aibă grijă de el.

Mânecile răsucite și o cravată subțire

6-cravata-9103203

Acest look este combinația perfectă dintre neglijență și șarm. Mânecile răsucite și o cravată îți dau aerul cuiva în afara orelor de serviciu care pare să spună: „Sunt un om ocupat, dar munca nu este singura mea pasiune.”

Un costum ajustat pe corp

7-costum-9952283

Un costum făcut la comandă nu se va demoda niciodată. Croiala potrivită îți oferă o înfățișare rafinată și se potrivește oricui. Un bărbat care poartă un costum perfect croit este un vis pentru orice femeie.

Accesorii elegante

8-accesorii-4999466

Brățările de piele sau împletiturile lor variate sunt extrem de populare în acest sezon. Pot face ca înfățișarea unui bărbat să pară puțin mai romantic și mai atrăgător. Asta e ceea ce fetele găsesc că e foarte sexy.

Pălăriile

9-palarie-4755362

Când vine vorba de accesorii, pălăria potrivită poate transforma ținuta oricărui bărbat și îl poate scoate în evidență din multitudinea de chipuri. Alege-ți, așadar, pălăria potrivită și pregătește-te să fii în centrul atenției fetelor.

Aspectul îngrijit

10-barbat-1748884

Un bărbat poate purta haine stilate sau accesorii la modă, dar dacă nu arată îngrijit și curat e îndoielnic că va face o impresie bună. O înfățișare curată, ordonată e mereu o bună carte de vizită dacă un bărbat vrea ca femeile să îl placă.

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.