5 întrebări care le chinuie pe proaspetele mămici în primele săptămâni de viață ale bebelușului

Când am scris cărțile 9 luni fără griji și 12 luni fără griji am făcut-o din dorința de a împărtăși mai departe informațiile prețioase la care eu am avut acces și care m-au ajutat incredibil de mult să văd primul an alături de Alesia și Nicholas altfel decât pe o oboseală normală.

Văzând ce diferență uriașă stă în câteva detalii, obiceiuri sănătoase și schimbări de mentalitate, mi-am dorit să pot ajuta un număr cât mai mare de proaspete mămici să treacă mai ușor peste sarcină și primul an alături de bebelușul lor.

Știu că este o perioadă extrem de frumoasă, dar în aceeași măsură și extrem de provocatoare, așa că mi-am propus să împărtășesc prin cărțile mele, dar și online toate lecțiile pe care le-am învățat alături de cei 3 copii ai mei, care m-au ajutat să fiu o mămică fără griji.

Astăzi vă invit să urmăriți un video în care v-am povestit despre ce trebuie să știm atunci când venim cu bebelușul acasă și care sunt răspunsurile la 5 dintre întrebările care le chinuie pe proaspetele mămici.

Întrebări la care vei găsi răspunsul în video:

1. De ce strănută bebelușii?

2. De ce sughiță bebelușii?

3. De ce au bebelușii mânuțele reci?

4. Cum schimbăm scutecul și cum calmăm iritația bebelușului?

5. Bebelușii au nevoie de apă?

Avene este un brand care a intrat în casele noastre cu mult timp în urmă, pentru că atât Alesia, cât și Alex au dermatită atopică. Credeam că și Nicholas va moșteni această sensibilitate a pielii, dar, până acum, observ că el a fost mai norocos la acest capitol.

Iritațiile, însă, nu s-au ținut departe de noi, iar dacă și bebelușii voștri se confruntă cu aceste probleme, căutați întotdeauna produse pe bază de zinc.

Un produs foarte bun pentru iritația bebelușilor, dar și pentru alte probleme de piele ale bebelușilor, copiilor sau chiar și pentru adulți este Cicalfate+ de la Avene.

Calmează iritațiile straturilor superioare ale pielii, provocate de diverse tipuri de agresiuni (climatice, proceduri dermatologice superficiale, răni superficiale punctuale) și datorită mixului de suflat de cupru și sulfat de zinc limitează riscul de proliferare bacteriană.

Pentru că este bogat în Apă Termală Avene, calmează disconfortul de la nivelul epidermului. Are o textură cremoasă care se întinde ușor și care formează un film protector ajutând astfel la refacerea pielii.

Acum îl folosim foarte mult și dacă Nicholas se lovește, pentru că e la vârsta la care spiritul de aventură e la cote maxime, în timp ce spiritul de autoconservare îi lipsește cu desăvârșire.

Din aceeași gamă avem și un spray, Cicalfate+ Spray care e foarte ușor de folosit și nelipsit din casă, mașină, bagaje. Este bogat în pudre absorbante, usucă iritațiile superficiale ale pielii și are o formulă special creată pentru a minimiza riscul unei reacții alergice – non-comedogenică.

În cartea mea, 12 luni fără griji găsiți răspunsul la alte 101 întrebări pe care le are o proaspătă mămică și vă invit să descoperiți acolo experiența mea, dar și completările celor 13 medici și specialiști care mi-au fost alături.

Sper că v-a fost de folos acest material, iar dacă știți o mămică pe care ar ajuta-o, nu ezitați să îl trimiteți mai departe.

Pe mine mă găsiți și pe instagram, @elacraciu.ro, unde am câteva repere foarte utile despre primul an de viață al bebelușului, dar și pe canalul meu de YouTube, unde vă invit să urmăriți Playlist-ul Jurnal de bebe.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.

Fii mereu la curent cu postarile mele! Ce ai de facut?

  1. Sa ma urmaresti pe INSTAGRAM – Aici raspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
  2. Sa te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
  3. Sa dai like paginii mele de FACEBOOK
  4. Sa te inscrii in grupul MAMICI SI COPII FERICITI

Un comentariu pe “5 întrebări care le chinuie pe proaspetele mămici în primele săptămâni de viață ale bebelușului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.