9 REGULI importante pentru orice FEMEIE manierată – o adevărată LADY

A fi femeie nu este ușor. Devine și mai greu atunci când trebuie să urmezi anumite etichete. Cu toate acestea, pentru a te comporta și a deveni o adevărată doamnă, există anumite obiceiuri de care trebuie să scapi și altele noi pe care trebuie să le formezi.

Pentru a deveni o adevărată doamnă, urmează aceste sfaturi simple!

1. Educă-te

Într-o lume în care cu toții sunt atrași doar de lucrurile superficiale, de emisiunile bazate pe scandal și de bârfă, încearcă să te diferențiezi. Evită activitățile needucative. Citește cât mai mult și preocupă-te de cultura generală.

2. Călătorește

Călătoriile îți deschid orizonturile. Vezi locuri noi, întâlnești oameni speciali, descoperi diferite culture. Nu este obligatoriu să vizitezi locuri foarte scumpe, precum cele exotice, insulele îndepărtate. Poți găsi lucruri interesante de văzut chiar în jurul tău.

FOLLOW ME

3. Respectă Codul Bunelor Maniere

Fii respectuoasă! Spune Te rog și Mulțumesc de fiecare dată, ai grijă la modul în care de comporți, la postură. Nu este nimic grav dacă o mai dai în bară din când în când. Cere-ți scuze și fă-I pe cei din jurul tău să te admire pentru modul de a te comporta în societate.

4. Ai grijă la limbaj și la cum vorbești

O doamnă nu vorbește niciodată cu voce tare și nu folosește expresii sau cuvinte nepotrivite. Evită orice fel de comportament nepoliticos. Fii calmă și alege-ți cuvintele cu înțelepciune, în niciun caz nu încerca să produci o dispută!

5. Fii punctuală

Punctualitatea este o trăsătură pe care cu toții o apreciază. Nu este și cazul situațiilor incontrolabile, cum ar fi blocajele în trafic. În astfel de momente, este politicos să anunți persoana cu care trebuia să te întâlnești, iar mai apoi să-ți ceri scuze.

6. Alege-ți cu atenție ținutele

Hainele sunt printer primele lucruri pe care oamenii le observă la tine. Evită culorile intense sau prea strălucitoare. Alege haine elegante, curate.  De asemenea, și părul este foarte important. Acesta trebuie să aibă mereu un aspect îngrijit.

7. Accesoriile trebuie să fie potrivite

Acestea pot distruge o ținută dacă nu sunt alese cu atenție. Nu exagera cu accesorizarea! Optează pentru un colier simplu, o pereche de cercei micuți și o geantă de mână de dimensiuni medii sau mici.

8. Ai grijă de partenerul tău

Deși bărbații adoră să se simtă protectori, le place la nebunie să vadă că femeia de lângă ei le oferă sprijin și îi protejează, la rândul ei. Acordă-I atenție deplină celui de lângă tine și ajută-l atunci când este în impas.

9. Învață să te descurci cu adversarii

O femeie adevărată nu va lăsa niciodată pe nimeni să o calce în picioare. Spune de fiecare data ce gândești și nu-i lăsa pe cei din jur să te controleze. Un citat al celebrului politician Winston Churchill afirmă: „Tactul este abilitatea de a spune cuiva să meargă în iad în așa fel încât acesta să aștepte călătoria”. Gândește-te la acest lucru și vei ști cum să faci față adversarilor în mod eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.