9 TRENDURI care ar trebui să dispară din ȘIFONIERELE noastre

Tendințele sunt un lucru ciudat. În timp ce unele devin un clasic etern, altele dispar fără să câștige dragostea maselor. Dar există și o a treia categorie de tendințe – tendințe care sunt îndrăgite de toată lumea.

Iată câteva tendințe care nu au ieșit încă din modă, dar deja au plictisit pe toată lumea:

1. Jeans + Dresuri de plasă

La apariție, dresurile de plasă purtați cu blugi au luat cu asalt lumea modei și poate chiar și tu ai purtat această ținută vreodată sau ai văzut-o de multe ori pe stradă.  Dar pe cât de repede a urcat în topurile preferințelor, pe atât de repede a dispărut această tendință.

Înlocuiește cu:

Alege mereu stilul clasic pentru blugi, fără găuri sau modele, pentru că se vor potrivi în orice ținută.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

2. Borsete

Borsetele au urcat în tendințe mai ales prin intermediul festivalurilor. Bineînțeles, ca în cazul oricărei tendințe puternice, și borsetele au avut parte de controverse. Unii oameni le-au privit ca pe un accesoriu elegant, iar alții le asociază cu vânzătorii din piață. Borsetele rămân totuși în tendințele anului 2018, dar deja au început să fie folosite prea mult.

Înlocuiește cu:

Poți opta mereu pentru un baby bag colorat. Mai cu seamă, o geantă mică rotundă.

3. Rochii transparente

Fiecare celebritate a purtat la un moment dat o astfel de rochie care nu doar că îi evidenția inia corpului, ci o arăta în întregime. Dacă acum câțiva ani aceste rochii au fost ceva nou în lumea modei, acum sunt prea multe. Și nu arată feminin, ci mai degrabă vulgar.

Înlocuiește cu:

Dacă dorești să îți evidențiezi formele, nu ezita să alegi o rochie tip sirenă.

4. Stil pijamale

Nu confunda costumele tip pijama cu lenjeria. Pijamalele au umplut covoarele roșii și străzile orașelor. Timpul pentru pijamale a trecut, și este timpul să le porți doar în casă și să nu le mai iei pe stradă.

Înlocuiește cu:

Un costum deschis la culoare, preferabil supradimensionat, cu o curea sau un cordon în talie.

5. Franjuri

Franjuri pe vestă, franjuri pe genți, franjuri pe pantofi. Și deseori toate purtate într-o singură ținută. Franjurile au devenit prea mult. Autenticitatea este un aspect important așa că mai bine nu ai urma masele.

Înlocuiește cu:

Înocuiește oricând o geantă cu franjuri cu una din rafie. În ceea ce privește decorarea hainelor, dacă vrei să eviți simplitatea, accesorizează cu broșe.

6. Cercei ciucuri

O altă tendință ambiguă. Unii oameni îi asociază cu ciucurii pentru perdele, iar alții sunt siguri că ciucurii adaugă un plus de feminitate și eleganță.

Înlocuiește cu:

Cercei lungi – lanțuri sau cercei sub formă geometrică neobișnuită.

7. Bluze și rochii cu dantelă în față

Topurile cu dantelă în stilul Kim Kardashian au saturat piața- de la designeri eminenți la brandurile de masă.

Înlocuiește cu:

Un top alb din țesături naturale.

8. Ochelari aviator

Ray-Ban a lansat ochelari tip aviator pentru prima dată în 1938. Dar, în ceea ce privește popularitatea, acest accesoriu a atins deja apogeul în urmă cu aproximativ 4 ani.

Înlocuiește cu:

Rama îngustă și alungită este acum în tendințe. Sau, dacă nu ți se potrivește această formă, alege oricare formă neobișnuită. Din fericire, pe piață există o diversitate uimitoare.

9. Broderie pe blugi și jachete

Anul trecut, designerii au adăugat broderie pe tot ce puteau: jachete, blugi, cămăși și chiar pălării și pantofi. Probabil că e timpul să ne oprim.

Înlocuiește cu:

Acordă atenție articolelor vestimentare într-o singură culoare sau pieselor cu dungi.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.