9 TRUCURI care te vor ajuta să-ți reziste BATERIA mai mult la telefon

Nimic nu este mai enervant decât să rămâi fără baterie la telefon, în mijlocul unei zile de lucru. Cu toții am experimentat această problemă, trăind în vremea în care Universul nostru se învârte în jurul acestor dispozitive.

Iată 9 trucuri care te vor scăpa de comunul inconvenient. Nu ai nevoie de nimic altceva, în afară de propriul telefon și de setările acestuia.

1. Oprește notificările telefonului

Aproape toate aplicațiile din telefonul nostru ne trimit notificări. Acesta este, pe de o parte, un lucru bun, dar, partea proastă este că ele consumă destul de multă baterie, uneori chiar inutil. Îți recomand să oprești notificările, măcar cele ale aplicațiilor pe care nu le folosești foarte des.

2. Oprește vibrația

Vibrațiile telefonului sunt și ele destul de periculoase pentru telefon. Ar trebui oprite pentru a te putea bucura de bateria smartphone-ului tău cât mai mult.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3. Redu activitatea display-ului

De obicei, timpul de operare al ecranului este de cca 1-2 minute, în modul inactiv. Este un pic cam mult, așa că ar fi de preferat să-l reduci la 10-20 de secunde, pentru a te asigura că bateria va dura mai mult timp.

4. Oprește Bluetooth-ul și GPS-ul telefonului

Aceste funcții ale telefonului consumă foarte multă baterie, așa că dacă nu îți sunt cu adevărat utile în acel moment, oprește-le!

5. Luminozitatea ecranului

Această setare este „criminalul bateriei” tale, așa că îți sugerez să setezi modul automat al telefonului sau să reduci luminozitatea cât mai mult posibil. Sacrificii peste sacrificii…

6. Oprește actualizările aplicațiilor

Telefoanele noastre sunt capabile de a actualiza automat toate aplicațiile, fără a-ți cere permisiunea. Așa că dacă te trezești brusc cu bateria telefonului scăzută, trebuie să știi ce ai de făcut. Acest proces are o capacitate foarte mare și de asta trebuie să oprești actualizările până în momentul în care ajungi acasă și te poți bucura de binecuvântatul încărcător.

7. Închide Wi-Fi-ul sau 3G-ul

Internetul îți poate consuma foarte multă baterie, așa că este indicat să-l oprești înainte ca telefonul tău să moară. Știu că nu este cel mai simplu lucru, dar este strict necesar să o faci!

8. Activează modul avion

Acest truc se folosește, în general, în momentele critice. Dacă procentajul bateriei tale a scăzut considerabil și intri în panică pentru că tocmai trebuie să primești un telefon important, activează modul avion. Poți face asta chiar și atunci când telefonul este la încărcat și vrei să ajungă la 100% într-un timp cât mai scurt. Este un truc foarte folosit și extrem de util!

9. Nu uita de actualizarea software-ului

Versiunile soft-ului evoluează constant, iar probleme telefonului ar trebui să scadă, în urma unei actualizări. Cu siguranță și cea a bateriei poate fi îmbunătățită considerabil.

Sper că sfaturile acestea te vor ajuta data viitoare, când bateria telefonului nu va ține cu tine. Bateria trebuie neapărat să fie originală, iar temperatura, de preferat, peste 0 grade. Frigul este și el dușmanul bateriei oricărui smartphone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.