9 TRUCURI care te vor ajuta să-ți reziste BATERIA mai mult la telefon

Nimic nu este mai enervant decât să rămâi fără baterie la telefon, în mijlocul unei zile de lucru. Cu toții am experimentat această problemă, trăind în vremea în care Universul nostru se învârte în jurul acestor dispozitive.

Iată 9 trucuri care te vor scăpa de comunul inconvenient. Nu ai nevoie de nimic altceva, în afară de propriul telefon și de setările acestuia.

1. Oprește notificările telefonului

Aproape toate aplicațiile din telefonul nostru ne trimit notificări. Acesta este, pe de o parte, un lucru bun, dar, partea proastă este că ele consumă destul de multă baterie, uneori chiar inutil. Îți recomand să oprești notificările, măcar cele ale aplicațiilor pe care nu le folosești foarte des.

2. Oprește vibrația

Vibrațiile telefonului sunt și ele destul de periculoase pentru telefon. Ar trebui oprite pentru a te putea bucura de bateria smartphone-ului tău cât mai mult.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Redu activitatea display-ului

De obicei, timpul de operare al ecranului este de cca 1-2 minute, în modul inactiv. Este un pic cam mult, așa că ar fi de preferat să-l reduci la 10-20 de secunde, pentru a te asigura că bateria va dura mai mult timp.

4. Oprește Bluetooth-ul și GPS-ul telefonului

Aceste funcții ale telefonului consumă foarte multă baterie, așa că dacă nu îți sunt cu adevărat utile în acel moment, oprește-le!

5. Luminozitatea ecranului

Această setare este „criminalul bateriei” tale, așa că îți sugerez să setezi modul automat al telefonului sau să reduci luminozitatea cât mai mult posibil. Sacrificii peste sacrificii…

6. Oprește actualizările aplicațiilor

Telefoanele noastre sunt capabile de a actualiza automat toate aplicațiile, fără a-ți cere permisiunea. Așa că dacă te trezești brusc cu bateria telefonului scăzută, trebuie să știi ce ai de făcut. Acest proces are o capacitate foarte mare și de asta trebuie să oprești actualizările până în momentul în care ajungi acasă și te poți bucura de binecuvântatul încărcător.

7. Închide Wi-Fi-ul sau 3G-ul

Internetul îți poate consuma foarte multă baterie, așa că este indicat să-l oprești înainte ca telefonul tău să moară. Știu că nu este cel mai simplu lucru, dar este strict necesar să o faci!

8. Activează modul avion

Acest truc se folosește, în general, în momentele critice. Dacă procentajul bateriei tale a scăzut considerabil și intri în panică pentru că tocmai trebuie să primești un telefon important, activează modul avion. Poți face asta chiar și atunci când telefonul este la încărcat și vrei să ajungă la 100% într-un timp cât mai scurt. Este un truc foarte folosit și extrem de util!

9. Nu uita de actualizarea software-ului

Versiunile soft-ului evoluează constant, iar probleme telefonului ar trebui să scadă, în urma unei actualizări. Cu siguranță și cea a bateriei poate fi îmbunătățită considerabil.

Sper că sfaturile acestea te vor ajuta data viitoare, când bateria telefonului nu va ține cu tine. Bateria trebuie neapărat să fie originală, iar temperatura, de preferat, peste 0 grade. Frigul este și el dușmanul bateriei oricărui smartphone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.