9 TRUCURI care te vor ajuta să-ți reziste BATERIA mai mult la telefon


Nimic nu este mai enervant decât să rămâi fără baterie la telefon, în mijlocul unei zile de lucru. Cu toții am experimentat această problemă, trăind în vremea în care Universul nostru se învârte în jurul acestor dispozitive.

Iată 9 trucuri care te vor scăpa de comunul inconvenient. Nu ai nevoie de nimic altceva, în afară de propriul telefon și de setările acestuia.

1. Oprește notificările telefonului

Aproape toate aplicațiile din telefonul nostru ne trimit notificări. Acesta este, pe de o parte, un lucru bun, dar, partea proastă este că ele consumă destul de multă baterie, uneori chiar inutil. Îți recomand să oprești notificările, măcar cele ale aplicațiilor pe care nu le folosești foarte des.


2. Oprește vibrația

Vibrațiile telefonului sunt și ele destul de periculoase pentru telefon. Ar trebui oprite pentru a te putea bucura de bateria smartphone-ului tău cât mai mult.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Redu activitatea display-ului

De obicei, timpul de operare al ecranului este de cca 1-2 minute, în modul inactiv. Este un pic cam mult, așa că ar fi de preferat să-l reduci la 10-20 de secunde, pentru a te asigura că bateria va dura mai mult timp.

4. Oprește Bluetooth-ul și GPS-ul telefonului

Aceste funcții ale telefonului consumă foarte multă baterie, așa că dacă nu îți sunt cu adevărat utile în acel moment, oprește-le!

5. Luminozitatea ecranului

Această setare este „criminalul bateriei” tale, așa că îți sugerez să setezi modul automat al telefonului sau să reduci luminozitatea cât mai mult posibil. Sacrificii peste sacrificii…

6. Oprește actualizările aplicațiilor

Telefoanele noastre sunt capabile de a actualiza automat toate aplicațiile, fără a-ți cere permisiunea. Așa că dacă te trezești brusc cu bateria telefonului scăzută, trebuie să știi ce ai de făcut. Acest proces are o capacitate foarte mare și de asta trebuie să oprești actualizările până în momentul în care ajungi acasă și te poți bucura de binecuvântatul încărcător.

7. Închide Wi-Fi-ul sau 3G-ul

Internetul îți poate consuma foarte multă baterie, așa că este indicat să-l oprești înainte ca telefonul tău să moară. Știu că nu este cel mai simplu lucru, dar este strict necesar să o faci!

8. Activează modul avion

Acest truc se folosește, în general, în momentele critice. Dacă procentajul bateriei tale a scăzut considerabil și intri în panică pentru că tocmai trebuie să primești un telefon important, activează modul avion. Poți face asta chiar și atunci când telefonul este la încărcat și vrei să ajungă la 100% într-un timp cât mai scurt. Este un truc foarte folosit și extrem de util!

9. Nu uita de actualizarea software-ului

Versiunile soft-ului evoluează constant, iar probleme telefonului ar trebui să scadă, în urma unei actualizări. Cu siguranță și cea a bateriei poate fi îmbunătățită considerabil.

Sper că sfaturile acestea te vor ajuta data viitoare, când bateria telefonului nu va ține cu tine. Bateria trebuie neapărat să fie originală, iar temperatura, de preferat, peste 0 grade. Frigul este și el dușmanul bateriei oricărui smartphone.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.