8 SECRETE ale ANGAJAȚILOR DE LA CINEMA care sunt în sfârșit DEZVĂLUITE

Tuturor ne place să mergem la film la cinema. Totuși, multe lucruri din sălile de cinematograf ne enervează sau ni se pare nejustificate. De exemplu, faptul că popcorn-ul costă foarte mult.

Iată câteva dintre lucrurile pe care angajații de la cinema ar vrea ca publicul să nu le cunoască:

8. Prețurile popcorn-ului sunt nejustificat de mari

Potrivit unor estimări, 300 de grame de popcorn costă mai mult decât o friptură de vită de calitate de aceeași greutate. Prețurile gustărilor cinefililor sunt atât de umflate încât ar fi mai profitabil să mergi la un restaurant decât să îți cumperi popcorn din cinema.

7. Angajaților de la cinematograf le e mai ușor să ia gunoiul pe care îl lași pe scaun, nu sub scaun

Desigur, e mai bine să arunci gunoiul în coșul de gunoi de la intrare, dar dacă dintr-un anume motiv te-ai decis să lași ambalajul de popcorn sau Cola în sală, pune-l mai bine pe scaun. Astfel va fi mult mai ușor pentru cei care lucrează acolo să curețe locul.

FOLLOW ME

CITEȘTE MAI JOS: 10 filme de DRAGOSTE pe care trebuie să le vezi până la 30 de ani

6. Nivelul zgomotului din cinematograf poate fi periculos pentru auzul tău

În ciuda faptului că există anumite standard pentru sistemele audio, cinematografele le reglează după cum poftesc. Ai grijă dacă mergi la vreun blockbuster cu o abundență de explozii și bătălii, în timpul cărora nivelul zgomotului îl depășește, de obicei, pe cel permis.

5. Până în 1981, scaunele nu aveau suport pentru pahare

Poate că te va surprinde, dar suportul pentru pahare a apărut în cinematograf abia în 1981, la 60 de ani după ce s-a deschis primul cinematograf în Statele Unite.

4. De ce e popcorn-ul atât de gustos?

Există câteva motive pentru care e greu să reziști mirosului apetisant de popcorn. Pe de o parte, angajații cinematografelor au propriile lor secrete pentru a crea o aroma unică: de exemplu, adaugă ulei de cocos și ulei de rapiță. Pe de altă parte, suplimentele alimentare nu au fost încă interzise.

3. Cel puțin o dată pe săptămână, angajații cinematografelor trebuie să invite afară din sală un cuplu de îndrăgostiți

Cei cărora le place să giugiulească în sala de cinema îi stânjenesc pe ceilalți. Ar trebui să știi că în aproape toate cinematografele există camere care observă totul imediat și ți s-ar putea face observații sau ai putea chiar să fii dat afară. Dacă vrei o seară romantică, cel mai bine ar fi să o aranjezi acasă, la TV.

2. Ofertele nu te ajută să economisești

Ofertele care cuprinde popcorn-ul, sucul și alte lucruri delicioase, nu te vor ajuta să economisești. Dacă aduni prețul componentelor și compari prețul combinat, beneficiile vor fi neglijabile. Vei economisi mai muți bani dacă îți vei comanda o porție mică.

1. Popcorn-ul pe care îl cumperi nu e întotdeauna proaspăt

Cei mai mulți dintre angajații din cinematografe recunosc că unul dintre principalele avantaje ale popcorn-ului este faptul că acesta nu se strică pentru câteva zile. Dacă popcorn-ul nu a fost vândut vândut seara, atunci muncitorii vor pune resturile în pungi de plastic și le vor încălzi în ziua următoare.

 

Citește și: 10 filme de dragoste pe care trebuie să le vezi până la 30 de ani!

Privitul filmelor de dragoste va fi  întotdeauna în topul preferințelor activităților relaxante ale femeilor. Singură, cu prietenele, cu partenerul? Filmele acesta ar putea să-ți facă seara mai frumoasă cu siguranță.

The Notebook (2004)

Allie și Noah se îndrăgostesc la un carnaval, însă, pentru că Noah nu are o poziție socială bună, familia fetei îi desparte pe cei doi, atunci când o duc pe Allie departe. Distrusă de durere, Allie nu vrea să rupă relația și îi trimite multe scrisori lui Noah la care nu primește răspuns. Deși zdruncinată încă, după câțiva ani se logodește cu alt bărbat. Când Allie se întoarce în orașul ei natal descoperă că prima ei dragoste nu s-a stins și este în pragul unei alegeri foarte grele: primul iubit sau logodnicul ei?

The curious case of Benjamin Button (2008)

Adaptat după nuvela  lui F. Scott Fitzgerald, filmul spune povestea neobişnuită a lui Benjamin, un bărbat care, în mod bizar, s-a născut bătrân, dar întinereşte fizic pe măsură ce anii trec. Actrița principală e superbă!

About time (2013)

Cum ar fi să poți să călătorești în timp și să-ți schimbi deciziile?

 Crazy, Stupid, Love (2011)

Cal este un bărbat de 40 de ani care află că soția lui  l-a înșelat și acum dorește sa divorțeze. După ce se mută în propriul apartamen și încearcă să se obișnuiască cu statutul de burlac. Într-o seară, merge într-un bar unde îl cunoaște pe Jacob, care îl va învăța pe Cal cum se cuceresc femeile.

Pretty Woman (1990)

Nu cred că există vreo femeie care nu a auzit de povestea de dragoste dintre Edward și Vivian, un fel de Cenușăreasă  mai modernă.

 The Great Gatsby (2013)

The Great Gatsby îl are în centru pe Jay Gatsby, un milionar misterios din America anilor 20. Acesta îi dezvăluie secretele sale lui Nick, singurul prieten adevărat pe care îl are. Este îndrăgostit de o femeie superbă, care este căsătorită cu un bărbat pe care nu îl iubește. Va învinge oare dragostea?

How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

O comedie romantică pe care nu poți să o ratezi!

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Cum ar fi dacă ai putea să-ți ștergi din minte amintirile unei relații tumultoase? Crezi că ar fi mai bine?

Just like Heaven (2005)

Elizabeth  este o doctoriță care petrece prea mult timp la spital. Într-o noapte are un accident de mașină și intră în moarte clinică. După o perioadă, apartamentul în care locuia ea este dat în chirie lui David. Elzabeth apare acasă într-o zi șocată să-l găsească acolo, deși ea nu mai e vie. Între cei doi se înfiripă o furmoasă poveste de dragoste.

 

 A Walk to Remember (2002)

Câte lacrimi smulge acest film… Poveste oarecum clasică. Băatul rău se îndrăgostește de fata bună. Aceștia trăiesc o poveste de dragoste de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.