Conform statisticilor, o persoană încearcă în medie de 4 ori pe an să slăbească, dar numai 1 din 100 de oameni reușește asta. Dacă vrei ca tu să fii acel 1%, iată aici câteva secrete pentru a-ți atinge mai ușor scopul.
1. Fii consecventă
Începutul este întotdeauna geu, mai ales într-o dietă care conține numai fructe și legume. Va fi un stres foarte mare pentru corpul tău, în consecință, acesta va reacționa în mod corespunzător. Încearcă să nu ai asteptări prea mari de la tine la început. Fă modificări progresive.
2. Ține evidența progresului
Crezi sau nu, este foarte important să îți monitorizezi progresul. Acest lucru îți va oferi o imagine reală a pierderii în greutate. Uneori trebuie să aștepți luni întregi pentru a deveni vizibile modificările, astfel încât, dacă ții evideța schimbărilor, vei rămâne motivată.
3. Fii activă
FOLLOW ME
Dietele nu te ajută dacă nu sunt combinate și cu activitate fizică. Chiar și mersul pe jos va fi de ajutor dacă faci asta în mod constant.
4. Caută sprijin din partea familiei și a prietenilor
Este extrem de important să fii sprijinită de cei apropiați. Ei trebuie să știe că dacă vei cădea îm ispită te vei simti vinovată așa că ar trebui să fie atenți cu ceea ce mănâncă când sunt în preajma ta. Este modul lor de a te sprijini în lupta ta cu kilogramele.
5. Dă-ți seama de tipul metabolismului tău
Daca simți că faci totul pentru a pierde în greutate, dar încă nu ai rezultate notabile, e în regulă. De fapt, este o problemă foarte frecventă. Înainte de a renunța, află mai multe despre metabolismul tău. Dacă ai un metabolism lent, trebuie să fii răbdătoare și nu lăsa garda jos. Nu uita că rezultatele pe termen lung devin vizibile.
6. Orice dietă trebuie supravegheată
Dacă ai decis să începi o dietă, trebuie să contactezi un nutritionist bun pentru supraveghere și consiliere. Nu uita: cu toate aceste „diete minune”, care promit sa ardă kilograme de grăsime în cel mai scurt timp, riști să îți pui în pericol sănătatea. Dietelor cu puține calorii le lipsesc substanțe nutritive esențiale pentru buna funcționare a corpului, astfel încât acestea pot avea un efect negativ asupra stării mentale și fizice.