5 lucruri pe care le poți face azi pentru a-ți schimba viața în bine

Acum 7 ani, când am făcut cursul de coaching (nu am profesat niciodată, dar m-a ajutat să găsesc multe răspunsuri), am învațăt despre cum pot să îmi manifest dorințele și să îmi stabilesc intențiile. Am dat putere gândurilor mele și le-am folosit în avantajul meu pentru a trăi viața la care visam.

Nu e niciodată prea târziu să înveți să crezi în tine și să proiectezi cea mai bună versiune a ta!

5 lucruri pe care le poți face azi pentru a-ți schimba viața în bine:

1. Înconjoară-te de oameni care te iubesc

Suntem suma celor 5 oameni alături de care petrecem cel mai mult timp. Alege-le cu grijă.

2. Fă-ți un obicei din a opri gândurile negative

Gândurile noastre au atâta putere câtă le oferim noi. Dacă te surprinzi că ai căzut pradă ideilor negative, folosește-ți pânză de păianjen mentală pentru a construi un scenariu mai optimist.

3.  Gândește-te des la ceea ce îți dorești să obții

Manifestarea dorințelor este primul pas pentru a ajunge la materializarea lor. Pune-ți cele mai mari vise ale tale pe o foaie de hârtie și răpunde-ți în fiecare zi la întrebarea „ce pot face astăzi pentru visul meu”. Oricât de mici ar fi pașii cu care înaintezi, vei ști că ești pe drumul cel bun.

4.  Odihnește-te

La începutul anului am citit cartea „Niksen – arta olandeză de a nu face nimic“, în care era un paragraf care spunea așa: „Așteptăm de la noi înșine, așa cum zic germanii, să fim eierlegende Wollmilchsau. Adică un porc care dă lapte, ouă și lână, plus carne. Așteptăm de la noi înșine să fim totul, pentru toată lumea. Tot timpul. Să fii un om al zilelor noastre este epuizant.“

Avem nevoie de pauze pentru a putea funcționa în continuare și nu trebuie să ne simțim vinovați atunci când ne odihnim, nu trebuie să simțim că pierdem timpul atunci când dormim. Nu neglija orele de somn, pentru că nu le vei putea recupera niciodată.

5.  Învață cum să te iubești pe tine la fel de ușor cum îi iubești pe alții

Ești acolo atunci când copilul tău are nevoie de ceva. Alergi într-un suflet să îți ajuți cea mai bună prietenă, te dai peste cap să împaci toată familia la masa de sărbători.

Faci oare aceleași efort și pentru tine? Îți oferi la fel de mult timp? Te întrebi la sfârșitul zilei dacă ești fericită?

Nu uita că trebuie să îți pui mai întâi ție masca de oxigen. Abia apoi îi poți ajuta și pe ceilalți.

Cu grijă,
Ela

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ela Craciun (@elacraciun)

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.

Fii mereu la curent cu postarile mele! Ce ai de facut?

  1. Sa ma urmaresti pe INSTAGRAM – Aici raspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
  2. Sa te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
  3. Sa dai like paginii mele de FACEBOOK
  4. Sa te inscrii in grupul MAMICI SI COPII FERICITI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.