Din 23 iunie se schimbă tot: Mercur intră în mers normal, după o lună în Retrograd. Impactul asupra zodiilor

Din 23 iunie se schimbă tot: Mercur intră în mers normal, după o lună în Retrograd. Impactul asupra zodiilor

Aproape o lună, din 30 mai și până acum, Mercur a urmat o mișcare rtrogradă care a afectat destul de tare zodiile. Nativii din toate cele 12 semne au resimțit efectele nefaste ale planetei comunicării.

În sfârșit, din 23 iunie, de miercuri, planeta Mercur intră într-o mișcare normală. Iată cum sunt zodiile influențate!

Ce se întâmplă cu zodiile din 23 iunie 2021

Din această dată, Mercur lasă urme importante asupra zodiilor și aduce lucruri bune, în noul său tranzit. Energia lui Mercur va aduce beneficii pe planul socializării, în mass-media, în negocieri. Încă de miercuri sau de joi, deja vom simți o claritate în discuții și vom primi oportunități de a ne susține punctul de vedere

♈ BERBEC

Pentru Berbeci, Mercur ajută la clarificarea unor greșeli și neînțelegeri apărute în familie. Discuțiile cu părinții, frații sau verișorii se rezolvă cu ajutorul unei gândiri practice.

♉ TAUR

Zodiile de pământ, cum este Taurul, vor resimți cel mai bine noul tranzit al lui Mercur, după ce o perioadă de două săptămâni au avut mari piedici în ceea ce privește comunicarea. Taurii vor da lovitura pe plan profesional, însă nici personal nu le va fi rău, având parte de înțelegere cu partenerul de viață sau cu nepoții sau copiii.

♊ GEMENI

Mercur în mers direct în Gemeni va aduce acestei zodii gândire practică în perspectivă, mai ales pe planul educației și al muncii. Din acest punct de vedere, Gemenii vor avea parte de noutăți, idei și oportunități.

FOLLOW ME

♋ RAC

Racii vor resimți influența lui Mercur mai ales pe plan personal. Se vor bucura de multă iubire și se vor orienta și către spiritualitate. De asemenea, apar șanse de călătorii și relaxare.

♌ LEU

Leii și-au luat multe lecții din mersul retrograd al lui Mercur și acum sunt pregătiți să o ia de la zero. Acești nativi vor face schimbări în grupul lor de prieteni sau de colegi, simțind nevoia de alte anturaje.

♍ FECIOARĂ

Vântul schimbării bate și în semnul Fecioarei, unde apare un aer nou, cel al ideilor proaspete. În special în sectorul muncii și al banilor, acești nativi dau lovitura la final de iunie și în luna iulie.

♎ BALANȚĂ

Balanțele se redresează, în special pe plan personal, unde vor apărea surprize. Veștile bune vin chiar din prima zi în care Mercur intră în mers normal.

Citește și:

♏ SCORPION

Urmează o perioadă extraordinară pentru acești nativi, pe toate planurile vieții lor. Cei care vor să se căsătorească sau să cumpere o casă o pot face între 23 iunie și 11 iulie.

♐ SĂGETĂTOR

Cooperarea și comunicarea cu ceilalți pot fi imbunătățite acum. E posibil ca Săgetătorii să își recunoască greșelile din ultima perioadă. Din păcate, pentru această zodie, perioada următoare va fi apăsătoare.

♑ CAPRICORN

Capricornii caută schimbarea legată de muncă. Ori încearcă să avanseze, ori schimbă total postul sau chiar domeniul de activitate. Desigur, niciun Capricorn nu acționează din impuls, ci decizia vine după multe analize.

♒ VĂRSĂTOR

Mercur în mers direct în Gemeni îi va ajuta pe Vărsători să acceptă că trebuie să se concentreze pe propria creativitate. Un hobby ar fi de ajutor pentru a se pune pe primul loc!

♓ PEȘTI

Peștii nu sunt impactați întru totul pozitiv de mișcarea lui Mercur. Există și dezavantaje în tranzitul normal al planetei, cum ar fi lipsa încrederii în colegi sau prieteni, sau chiar în partenerul de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.