Horoscop sănătate – SCORPION. Ce e bine să știe toți acești nativi

Horoscop sănătate - SCORPION. Ce e bine să știe toți acești nativi

Semnul zodiacal Scorpion este asociat cu apa și de aceea îi vezi pe Scorpioni încărcați atunci când se află în apropierea oricărui corp de apă, cum ar fi plajele, malurile râurilor sau fântânile. Indiferent de tulburările prin care trece un Scorpion, simplul fapt de a fi în preajma unui corp de apă îi întinerește.

Bunăstarea emoțională a Scorpionului are o importanță imensă atunci când vine vorba de sănătatea și starea de bine a semnului zodiacal Scorpion. Atunci când aspectul emoțional al unui Scorpion este îngrijit, aceștia afișează cele mai bune trăsături ale personalității lor. Ei sunt foarte imaginativi, creativi și extrem de loiali. În contrast cu acest aspect, dacă Scorpionii sunt instabili din punct de vedere emoțional, ei pot provoca o mare distrugere.

Acest semn zodiacal se referă la sistemul reproducător, așa că problemele de sănătate legate de sistemul reproducător sunt mai probabile. Cu toate acestea, problemele de sănătate ale Scorpionului sunt, de asemenea, legate de curățenia umană.

Scorpionii pot fi afectați de infecții, sindroame toxice, rupturi, hemoroizi sau tulburări ale sistemului reproducător sau excretor. Așadar, nativii din Scorpion ar trebui să evite orice aliment care are un tip extrem. Starea de sănătate a Scorpionilor este cea mai bună atunci când se află într-un spațiu deschis și în aer natural.

Alimente pentru Scorpion

Scorpionii au nevoie de multă apă și de alimente bogate în colesterol bun și zinc. Alimentele potrivite sugerate pentru un Scorpion sunt avocado, melci, stridii, smochine, cireșe negre, brânză de vaci, ceapă, crețușcă. De asemenea, sunt recomandabile păstârnacul, sparanghelul, muștarul, conopida, nuca de cocos, peștele și homarul. Acest lucru le permite să își mențină o stare de sănătate bună.

FOLLOW ME

Alcoolul trebuie evitat cu orice preț. Scorpionii sunt înzestrați din alimentele de mai sus cu minunate puteri de regenerare. Pentru a primi aminoacizi și blocuri de construcție pentru organism, ei trebuie să se asigure că aportul de proteine este suficient. Cu toate acestea, Scorpionii ar trebui să evite alimentele uleioase, carnea, lactatele, alimentele cu drojdie, sarea, dulciurile și zahărul rafinat.

Cu orice preț, alcoolul ar trebui evitat cu strictețe spune horoscopul de sănătate al Scorpionilor. Scorpionii au abilități de regenerare incredibile. Un aport adecvat de proteine este o necesitate. Alimentele grase, carnea de pasăre, lactatele, alimentele cu drojdie, sarea, dulciurile și zahărul rafinat trebuie evitate cu orice preț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.