Horoscop azi 26 septembrie 2022 – un început de săptămână superb

Horoscop azi 26 septembrie 2022 - un început de săptămână superb

♈ BERBEC

Luna în Fecioară se conectează cu Pluton și Mercur în această dimineață, dragă Berbec, oferindu-ți ocazia de a te articula în moduri profunde, dar metodice. Nu vă fie teamă să adoptați o abordare directă față de interacțiunile voastre, dar nu uitați să vă purtați cu grație. Vibrația se va simți mai ușoară și mai natural armonioasă pe măsură ce Luna își face loc în Balanță în această după-amiază, pregătindu-se pentru Luna nouă de astăzi. Acest eveniment luminos vă va cere să vă gândiți la ambițiile dvs. în jurul iubirii și echilibrului pentru următoarele șase luni, stabilind obiective rezonabile care să vă ajute să trăiți mai frumos pe măsură ce vă continuați drumul.

♉ TAUR

Universul va adopta o abordare jucăușă pentru a comunica cu tine în această dimineață, dragă Taur, deoarece Luna Fecioarei se conectează cu Mercur și Pluton. Folosește această energie ca pe o oportunitate de a te reconecta cu ghizii tăi sau cu puterea ta superioară, luându-ți un moment pentru meditație sau rugăciune înainte de a-ți începe îndatoririle zilnice. Vei observa o schimbare pe măsură ce Luna intră în Balanță în această după-amiază, conectându-se cu Soarele pentru a forma o lună nouă armonioasă. Acest climat cosmic se referă la prioritizarea stării de bine, așa că asigurați-vă că vă stabiliți obiective sănătoase și rezonabile pentru dvs. care pot fi atinse în următoarele șase luni.

♊ GEMENI

Te vei simți lucidă și motivată să îți schimbi viața în bine în această dimineață, dragă Gemeni, deoarece Luna în Fecioară se conectează cu Mercur și Pluton. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te verifica cu inima ta, în timp ce devii realist cu privire la ceea ce trebuie să te schimbi în circumstanțele tale actuale. Din fericire, astrele se vor alinia pentru a vă susține agenda mai târziu în după-amiaza când se manifestă Luna nouă din Balanță, provocându-vă să explorați noi interese în timp ce vă ridicați ego-ul pe parcursul următoarelor șase luni. Gândește-te la modul în care ți-ar plăcea să te dezvolți pe măsură ce avansezi pe drumul tău, dar asigură-te că aduci un element creativ în acest amestec.

♋ RAC

Articularea a ceea ce se află în adâncurile sufletului tău va veni cu ușurință în această dimineață, dragă Rac, deoarece Luna în Fecioară se conectează cu Mercur și Pluton. Folosește această energie pentru a te apuca să scrii un jurnal înainte de a-ți începe ziua, deoarece mintea ta va deborda de idei și sentimente profunde. Te vei simți atrasă de confortul casei în această după-amiază, când Luna intră în Balanță și în sectorul din harta ta care guvernează fericirea domestică. Luna nouă se manifestă doar câteva ore mai târziu, încurajându-vă să vă stabiliți intenții sănătoase pentru inima și situația voastră de viață pentru următoarele șase luni.

♌ LEU

Ia-ți un moment pentru a-ți face ordine în spațiul tău în această dimineață, dulce Leu, când Luna în Fecioară se conectează cu Mercur și Pluton, cerându-ți să te organizezi. Concentrarea ta se va schimba pe măsură ce Luna își face loc în Balanță, aducând echilibru în gândurile tale, în timp ce îți declanșează latura socială. Luna nouă se manifestă doar câteva ore mai târziu, încurajându-te să îți stabilești obiective intelectuale care pot fi atinse în următoarele șase luni. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a explora noi concepte și pentru a-ți extinde cunoștințele, așa că asigură-te că cercetezi subiecte care te interesează.

♍ FECIOARĂ

Aura ta va fi binecuvântată cu o alură puternică și misterioasă în această dimineață, dragă Fecioară, deoarece Luna se conectează cu Mercur și Pluton. Folosește această energie ca pe o oportunitate de a te exprima în mod creativ, deoarece universul va sprijini o abordare artistică pentru a-ți face cunoscut punctul de vedere. Vei observa o schimbare pe măsură ce Luna intră în armonioasa Balanță în această după-amiază, pregătindu-se pentru luna nouă de astăzi. Acest eveniment luminos vă va cere să vă concentrați pe găsirea frumuseții în prezent, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a încetini, a vă răsfăța simțurile, a îmbrățișa luxul și a vă folosi recunoștința.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

O energie purificatoare îți va găsi inima, mintea și sufletul în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna Fecioară împarte conexiuni dulci cu Mercur și Pluton. Acest climat cosmic te va încuraja să găsești închiderea în interiorul oricărei dureri sau probleme care ți-a cântărit psihicul, așa că nu te teme să lași emoțiile să curgă prin tine cu intenția de a le elibera. Din fericire, te vei simți inspirat să urmărești noi oportunități și să mergi mai departe cu viața ta pe măsură ce Luna intră în semnul tău în această după-amiază, pregătindu-se pentru Luna Nouă de astăzi. Acest eveniment luminos vă va cere să vă stabiliți obiective personale, așa că nu uitați să vă gândiți cum ați dori să vă rafinați imaginea pe parcursul următoarelor șase luni.

♏ SCORPION

Paginile tale de social media și căsuțele de e-mail vor părea mai ocupate decât de obicei astăzi, dragă Scorpionule, deoarece Luna Fecioară se conectează cu Mercur și Pluton. Acest climat cosmic îți va amplifica popularitatea atunci când te va pune în dispoziția de a socializa, așa că nu te reține dacă există cineva cu care ai vrea să intri în contact. O energie mai liniștită se va instala pe măsură ce Luna își face loc în Balanță după-amiaza, activând sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Luna nouă se va manifesta câteva ore mai târziu, cerându-vă să vă stabiliți intenții în jurul ruperii ciclurilor nesănătoase și găsirii unui echilibru mai mare.

♐ SĂGETĂTOR

Asigură-te că notezi toate gândurile geniale care îți apar în psihic în această dimineață, deoarece Luna în Fecioară se conectează cu Mercur și Pluton. Acest climat cosmic ar putea declanșa idei ingenioase care te-ar putea ajuta să avansezi în carieră, așa că vei dori să iei un moment pentru a te gândi la agenda ta profesională. Vibrația se va schimba pe măsură ce Luna intră în Balanță, pregătindu-se pentru Luna Nouă din această după-amiază. Acest eveniment luminos îți va cere să te concentrezi asupra comunității tale, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a-ți oferi timpul sau energia ca voluntar pentru o organizație non-profit care îți este aproape de inimă.

♑ CAPRICORN

Începe-ți ziua implicându-te în practica spirituală sau meditativă preferată în această dimineață, deoarece Luna în Fecioară se conectează cu Mercur și Pluton. Acest climat cosmic va subția vălul care există între tine și celelalte tărâmuri, ajutându-te să accesezi cu mai multă ușurință îndrumarea și sprijinul cosmic. Vei observa o schimbare în această după-amiază, când Luna va intra în Balanță, apropiindu-se de Soare pentru a aduce Luna nouă de astăzi. Folosiți acest eveniment luminos pentru a trasa un plan pentru următoarele șase luni, punând accentul pe a face progrese în carieră și a vă croi un nume în plan profesional.

♒ VĂRSĂTOR

O cunoaștere profundă a ceea ce trebuie să se schimbe în viața ta se va manifesta în această dimineață, dragă Vărsătorule, pe măsură ce Luna în Fecioară împarte conexiuni dulci cu Mercur și Pluton. Acest climat cosmic te-ar putea pune într-o dispoziție profundă și interioară, așa că nu te teme să îți iei spațiu pentru a-ți ordona psihicul. Din fericire, vibrațiile se vor simți mai ușoare odată ce Luna va intra în Balanță în această după-amiază, activând sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Luna Nouă va împodobi cerul nostru doar câteva ore mai târziu, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a vă reconecta cu partea cealaltă, în timp ce vă implicați într-o mică muncă de manifestare.

♓ PEȘTI

O prietenie platonică ar putea evolua în ceva mai mult în această dimineață, dragi Pești, pe măsură ce Luna în Fecioară se conectează cu Mercur și Pluton. Aceste vibrații sunt perfecte pentru glume obraznice și flirt, așa că asigură-te că trimiți un mesaj drăguț oricui ți-ai pus ochii. Iubirea va continua să curgă pe măsură ce Luna intră în Balanță în această după-amiază, ajutându-vă să aduceți o nouă profunzime celor mai apropiate conexiuni ale voastre. Luna nouă de astăzi vă va cere să luați în considerare modurile în care sperați să vă transformați pe parcursul următoarelor șase luni, așa că asigurați-vă că vă stabiliți obiective pentru a întruchipa aceste schimbări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.