Am început vânătoarea cadourilor de Crăciun

În fiecare an de 1 decembrie, copiii zburdă veseli prin casă strigând că a început iarna. În București s-au aprins deja luminițele și ușor-ușor începe febra sărbătorilor. Iată cum, deși am atâtea indicii în jur care să-mi amintească cât de puține zile mai sunt până la Crăciun, mereu las pe ultima sută de metri partea cu cadourile. Și așa mă trezesc cu o zi, maxim două, alergâng după lunga listă de cumpărături. De multe ori nici nu mai găsesc chiar tot ce trebuie să iau, căci se termină stocurile.

Știți cum sunt oamenii care zic că de luni se duc la sală? Așa îmi spuneam și eu întotdeauna că e ultima oară când mă iau sărbătorile prin surprindere și că mă voi pregăti cu o lună înainte de acum încolo. Evident, nu mi-a iești până acum. Cum niciodată nu trebuie să spui niciodată, anul acesta am fost mai vrednică. Poate ați văzut deja în articolul de black friday că m-am apucat de cumpărături deja. Este 2 decembrie și aproape am cumpărat toate cadourile de Crăciun.

În speranța că voi rezista tentației de a le oferi, că cei mici nu-mi citesc blogul și că sper ca mama și sora să nu fie pe recepție, iată la ce cadouri m-am gândit:

Pentru copii:

Crăciunul este cu siguranță sărbătoarea preferată a copiilor mei. Nu numai că moșul vine personal să le înmâneze darurile în Ajunul Crăciunului, dar mai lasă câte un pachețel și pe la bunici și rude.

Alex mă bate la cap să-i luăm un cățel. Asta când nu vrea un cal, un ponei, un porc sau o vacă. Iubește toate animalele și ar vrea să le ținem pe toate în casă dacă s-ar putea. Am zis să le luăm pe rând și să începem cu un cățeluș. Momentan, am ales unul de acomodare. 😀

img_6486-1024x683-3133327

Alesiei îi place mult pe scenă și, mai nou, „visează să fie fotomodel”. Cum vede o oglindă, se aranjează și defilează prin casă îmbrăcată cu tot șifonierul. Până va mai crește și va ajunge fotomodel de succes, sper să se bucure cât de mult se poate de copilărie și să-și exerseze talentele pe aceste păpușele:


 

Mama, tata și sora

Sora mea este medic chirurg și își dorește să facă femeile mai frumoase, mai slabe, mai tinere (fără riduri). Într-un cuvânt perfecte, dar pe bază de bisturiu. Până o să-i calc și eu pragul pentru o schimbare (sper să nu fie cazul, totuși), mă gândeam să se mai familiarizeze și cu un cuțit tradițional. Niște chifteluțe ar fi binevenite. :))


 

Mama și tata sunt mari amatori de viață sănătoasă și de decoratiuni „verzi”. Nu contează că e iarnă, vară, toamnă. Așa că am zis să le țin isonul și pe timp de decembrie. Evergreen, cum ar veni 😀

img_6384-1024x683-5095843

 

Soțul meu își dorește de ceva timp să ia lecții de pilotaj, așa că m-am gândit că până va ajunge acolo poate să ia lecții pe un avion mai mic.

img_6494

Voi ce cadouri pregătiți? 🙂

PS: Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Locații foto: Carrefour, Lems- showroom de mobilă, Magazinul Maxitoys

Foto: Iuliana Popescu

Make-up: Georgiana Gheara

0 comentarii pe “Am început vânătoarea cadourilor de Crăciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.