Aceasta ar putea fi o săptămână de descoperiri majore, prezic astrologii. Vezi ce te așteaptă

Aceasta ar putea fi o săptămână de descoperiri majore, prezic astrologii. Vezi ce te așteaptă

Veți dobândi o mai mare conștientizare a „tărâmului invizibil” începând de miercuri, 9 martie, pe măsură ce Mercur, plin de atenție, se va scufunda în visătorii și imaginativi Pești, alăturându-se Soarelui, lui Jupiter și lui Neptun.

Nu pierdeți timpul repetând fiecare cuvânt rostit. În timpul acestui ciclu de trei săptămâni, ceea ce nu se spune conține mai mult adevăr decât orice meditații aleatorii sau fire de Twitter. Relaxați-vă într-o mentalitate creativă și plină de compasiune. Va fi cu siguranță o ușurare după călătoria prelungită a lui Mercur prin Vărsătorul intelectual și cerebral, care durează (și nu numai) din 2 ianuarie. Reduceți excesul de gândire și intrați în contact cu emoțiile dvs. Lăsați intuiția să vă ghideze deciziile un pic mai mult. Jurnalul, arta și înregistrarea viselor dvs. pot duce la descoperiri revoluționare.

Luna sfert de lună în creștere de miercuri în Gemeni luminează noi modalități de a te asocia cu colegii tăi.

Sub aceste raze de lună moderate, este înțelept să lași relațiile să se desfășoare într-un ritm măsurat, organic. Începeți la scară mică, poate testând apele cu un proiect unic, pe termen scurt. Deoarece Gemenii este semnul gemenilor, este foarte probabil să te potrivești cu persoane care au talente și valori similare. Dar luați în considerare acest lucru: Prea multă asemănare vă poate bloca într-o cameră de ecou. Aceasta poate fi ziua în care te decizi să te ramifici puțin și să te amesteci cu oameni care te provoacă să gândești diferit. Putere pentru parteneriatele voastre!

Duminică, s-ar putea să te trezești cu probleme de comunicare, și asta e OK!

Soarele strălucitor și Neptun cel visător fac o savasană împreună, deoarece se întâlnesc la același grad de Pești. Această zi este cel mai bine folosită pentru activități nonverbale, cum ar fi meditația, explorarea și ascultarea de muzică. Un lucru de evitat? Să te împingi să te prezinți din vinovăție sau obligație. Nu numai că va fi obositor, dar poate stârni resentimente serioase. În loc să ratezi marea întâlnire, reprogramează-ți întâlnirea. Sau schimbați-vă tactica cu ceva mai puțin rigid.

FOLLOW ME

Pe măsură ce spontaneitatea lui Neptun, mergi cu valul, primește un impuls jucăuș din partea Soarelui, o schimbare de strategie de moment ar putea încheia afacerea! Rețineți că, în cadrul acestui mashup o dată pe an, a vă arăta emoțiile va fi privit ca un semn de putere, nu de slăbiciune. Pentru artiști sau vindecători, Soarele încrezător vă inspiră să vă agățați șandramaua sau să vă împărtășiți talentele cu lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.