Află ce TATUAJ ți se potrivește, în funcție de ZODIE

Tatuaje pentru fete în funcție de ZODIE

Pentru cele cărora le place să fie ghidaţi de astrologie, iată câteva tatuaje care se potrivesc cu adevărat personalității tale:

Tatuaje pentru fete – Berbec

Află ce TATUAJ ți se potrivește, în funcție de ZODIETatuaje fete Berbec
Gândește-te la săgeți – acestea se potrivesc cu energia ta. Au direcție, la fel ca tine, care ești o forță competitivă.

Tatuaje pentru fete – Taur


Adori viața bună și nu te simți vinovată când te bucuri de cele mai fine lucruri. Gândește-te la palmieri sau la un tatuaj cu o inimioară pe gât, care e o parte importantă a corpului tău, având în vedere că ești foarte romantică.

Tatuaje pentru fete – Gemeni

Tatuaje Gemeni
Ești gata să-ți iei zborul în orice clipă, așa că ți se potrivesc tatuajele cu păsări, aripi, pene. Ești o persoane duală, deci poți încerca ceva care are două stiluri diferite.

Tatuaje pentru fete – Rac

Tatuaje Rac
Ești o familistă incurabilă, care nu va uita niciodată de tradiție. Îți place pacea oferită de o lume stabilă. Încearcă o ancoră, o bătaie de inimă sau un nume care îți este foarte drag.

Tatuaje pentru fete – Leu

5-7263812
Ești o lideră înnăscută căreia îi place să se afle în lumina reflectoarelor. Ți s-ar potrivi perfect un tatuaj cu o coroană sau un leu.

FOLLOW ME

Tatuaje pentru fete – Fecioară

Tatuaje Fecioara
Ești mereu gânditoare, așa că ți-ar plăcea un tatuaj lucrat atent la detalii – unul geometric cu multe linii sau un citat bine ales.

Tatuaje pentru fete – Balanță

tatuaje Balanta
Nu ai suporta să faci ceva pe cont propriu, așa că alege un tatuaj care să facă referire la prietenul cel mai bun, la sufletul tău pereche sau la altcineva de care vei fi mereu apropiată.

Tatuaje pentru fete – Scorpion

Tatuaje Scorpion
Ești foarte pasionantă – un tatuaj cu un trandafir ar fi emblematic pentru numeroasele tale dorințe, undeva pe coapsele sau șoldurile tale sexi.

Tatuaje pentru fete – Săgetător

Tatuaje Sagetator
Ai o dorință imensă de a călători, așa că un tatuaj cu o hartă sau niște coordonate geografice ar fi perfecte pentru tine.

Tatuaje pentru fete – Capricorn

Tatuaje Capricorn
Ești o persoană cu picioarele pe pământ, hotărâtă și muncitoare. Ți-ar plăcea niște tatuaje declarații, precum un copac înalt cu rădăcini.

Tatuaje pentru fete – Vărsător

Tatuaje Varsator
Ești o persoană care vrea să facă lumea un loc mai bun și știi că totul pe acest pământ este interconectat. Ți s-ar potrivi mandala, un simbol al universului.

Tatuaje pentru fete – Pești

Tatuaje Pesti
Fiind un semn de apă, e ceva mai greu să fii definită. Ești blândă și îți place să visezi, așa că probabil ți-ar plăcea un unicorn sau niște fluturi.

Citeste si articolul 12 modele superbe de TATUAJE pentru fete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.