12 modele superbe de TATUAJE pentru fete

Tatuaje fete – modele superbe

Atunci când te-ai hotărât să-ți faci un tatuaj, cel mai bine ar fi să alegi ceva care să însemne mult pentru tine sau care să te inspire, pentru că alegi un tatuaj care exprimă ceea ce simți, șansele ca acesta să fie unic sunt mult mai mari. Dacă știi deja ce vrei, trebuie să cauți cu mare atenție artistul care să-ți facă tatuajul. Este o procedură dureroasă și care presupune riscuri, așa că ar fi mai bine să mergi într-un loc care îți inspiră siguranță.

Trebuie să știi că un tatuaj necesită o investiție costisitoare. Dacă îți dorești asta foarte mult, cel mai bine ar fi să economisești până când ai suficienți bani pentru a-l face. Deși poate fi acoperit în timp, un tatuaj este în principiu un lucru permanent. Îndepărtarea tatuajului cu laserul este mult mai dureroasă decât tatuajul în sine, așa că ar trebui să te gândești bine înainte de a lua mare decizie. Nu face asta impulsiv.

Zona în care îl faci este la fel de importantă. Unele dintre cele mai dureroase zone sunt coastle, gleznele sau mușchii fesieri.

Modele de tatuaje pentru fete

Dacă te gândești să îți faci un tatuaj, ar fi mai bine să începi cu un model micuț și drăguț. Iată câteva sugestii perfecte:

  1. Tatuaj fete – O bicicletă drăguță pe braț

Tatuaje fete - O bicicletă drăguță pe braț

2. Tatuaje fete – Pentru iubitorii de cafea

Tatuaje fete - Pentru iubitorii de cafea

FOLLOW ME

3. Tatuaje fete – Un diamant drăguț

Tatuaje fete - Un diamant drăguț

4. Tatuaje fete – Să zburăm departe!

Tatuaje fete - Să zburăm departe!

5. Tatuaje fete – Bătăile inimii

Tatuaje fete - Bătăile inimii

6. Tatuaje fete – Așa sunt eu!

Tatuaje fete - Așa sunt eu!

7. Tatuaje fete – Mergi mai departe!

Tatuaje fete - Mergi mai departe!

8. Tatuaje fete – Prima literă a numelui tău

Tatuaje fete - Prima literă a numelui tău

9. Tatuaje fete – Pulsul pe deget

Tatuaje fete - Pulsul pe deget

10. Tatuaje fete – Sub umbrela mea!

Tatuaje fete - Sub umbrela mea!

 

11. Tatuaje fete – Minimalist

Tatuaje fete - Minimalist

12. Tatuaje fete – Buline drăguțe

Tatuaje fete - Buline drăguțe

 

Citește și: 10 cele mai șmechere TATUAJE sub SÂNI

În ziua de astăzi, tatuajele sunt un accesoriu foarte cool. Totuși, înainte de a te hotărî să îți faci un tatuaj e important să ții seama de niște lucruri. Cel mai important este să fii 100% convins de decizie, pentru că, deși nu e o un proces complet ireversibil, un tatuaj trebuie să fie complet asumat pentru a nu se transforma într-un regret.

După ce te-ai decis că vrei un tatuaj, trebuie să alegi cu multă grijă salonul în care urmează să te tatuezi. Asigură-te că ustensilele sunt sterile și nu te sfii să pui toate întrebările care îți trec prin minte. Dacă observi că artistul se eschivează și nu are răbdare, mai bine alegi alt loc.

Modelul tatuajului este, de asemenea, foarte important. Gândește-te că este un accesoriu care va sta mult pe pielea ta și trebuie să ți se potrivească. Alege cu multă grijă culorile și stilul. Înainte de a merge la salon e important să-ți pregătești pielea. Tatuajele nu se fac pe o piele proaspăt bronzată și trebuie să te hidratezi foarte bine înainte de a merge la salon.

O zonă care a devenit din ce în ce mai populară pentru tatuaje este zona de sub sâni. Este cel mai bun mod de a-ți evidenția părțile sexy și provocatoare cu ajutorul unui design special. Fluturii, mandala și modelele tribale sunt cele mai populare modele de tatuaje. Dacă ești în căutarea unui model de tatuaj pentru această zonă a corpului, iată câteva exemple care te pot inspira:

#1

#2

Cum se întreține un tatuaj imediat după aplicare:

– se aplica ulei care conține vitamina E, de cât mai multe ori pe zi
–  se interzice apa firbinte pe tatuaj
– nu trebuie să te expui la soare în prima săptămână
– evită mersul la piscină și băile în apă fierbinte

#3

#4

Metode prin care poți scăpa de tatuaje:

În zilele noastre, tatuajele și-au pierdut destul de mult sensul de permanent, pentru că poți scăpa de ele dacă îți dorești asta. Metoda pe care o poți folosi depinde de dimensiunea tatuajului, de locul în care este făcut și de timpul care a trecut de când l-ai făcut. Metodele prin care poți îndepărta un tatuaj sunt: excizia, îndepărtarea unui strat de piele, îndepărtarea tatuajului prin laser sau prin folosirea unei soluții de sare pentru îndepărtarea culorii.

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Citește și: Ce tatuaj ți se potrivește în funcție de ZODIE

Tatuaje fete – zodiac

Pentru cele cărora le place să fie ghidaţi de astrologie, iată câteva tatuaje care se potrivesc cu adevărat personalității tale:

Tatuaje Berbec


Gândește-te la săgeți – acestea se potrivesc cu energia ta. Au direcție, la fel ca tine, care ești o forță competitivă.

Tatuaje Taur


Adori viața bună și nu te simți vinovată când te bucuri de cele mai fine lucruri. Gândește-te la palmieri sau la un tatuaj cu o inimioară pe gât, care e o parte importantă a corpului tău, având în vedere că ești foarte romantică.

Tatuaje Gemeni


Ești gata să-ți iei zborul în orice clipă, așa că ți se potrivesc tatuajele cu păsări, aripi, pene. Ești o persoane duală, deci poți încerca ceva care are două stiluri diferite.

Tatuaje Rac


Ești o familistă incurabilă, care nu va uita niciodată de tradiție. Îți place pacea oferită de o lume stabilă. Încearcă o ancoră, o bătaie de inimă sau un nume care îți este foarte drag.

Tatuaje Leu


Ești o lideră înnăscută căreia îi place să se afle în lumina reflectoarelor. Ți s-ar potrivi perfect un tatuaj cu o coroană sau un leu.

Tatuaje Fecioară


Ești mereu gânditoare, așa că ți-ar plăcea un tatuaj lucrat atent la detalii – unul geometric cu multe linii sau un citat bine ales.

Tatuaje Balanță


Nu ai suporta să faci ceva pe cont propriu, așa că alege un tatuaj care să facă referire la prietenul cel mai bun, la sufletul tău pereche sau la altcineva de care vei fi mereu apropiată.

Tatuaje Scorpion


Ești foarte pasionantă – un tatuaj cu un trandafir ar fi emblematic pentru numeroasele tale dorințe, undeva pe coapsele sau șoldurile tale sexi.

Tatuaje Săgetător


Ai o dorință imensă de a călători, așa că un tatuaj cu o hartă sau niște coordonate geografice ar fi perfecte pentru tine.

Tatuaje Capricorn


Ești o persoană cu picioarele pe pământ, hotărâtă și muncitoare. Ți-ar plăcea niște tatuaje declarații, precum un copac înalt cu rădăcini.

Tatuaje Vărsător


Ești o persoană care vrea să facă lumea un loc mai bun și știi că totul pe acest pământ este interconectat. Ți s-ar potrivi mandala, un simbol al universului.

Tatuaje Pești


Fiind un semn de apă, e ceva mai greu să fii definită. Ești blândă și îți place să visezi, așa că probabil ți-ar plăcea un unicorn sau niște fluturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.