Albertina Ionescu recomandă o destinaţie de suflet: Italia

Albertina Ionescu recomandă o destinaţie de suflet: Italia

Albertina Ionescu: “Romantismul Italiei m-a cucerit iremediabil”

Săptămâna aceasta este, oficial, ultima săptămână a verii. Însă, sunt hotărâtă să privesc doar aspectele pozitive ale acestei înştiinţări şi să mă bucur de o ultimă recomandare de vacanţă pe care deja am trecut-o pe wishlist . De altfel, fiecare prieten care ne-a povestit despre destinaţia sa de suflet a făcut, de fapt, mult mai mult decât atât. Ne-a oferit un motiv să ne facem planuri de a evada din cotidian ori de câte ori avem nevoie. Deja ştim unde putem fugi. Ei bine, totul se încheie cu o recomandare absolut spectaculoasă oferită de frumoasa Albertina Ionescu, producător şi prezentator TVR 1/ Telejurnal.

“După ce mai bine de zece ani am muncit câte 10/12 ore pe zi în televiziune şi aveam vacanţă o dată la doi ani….ei bine, în prezent lucrurile s-au schimbat radical…muncesc câte opt ore pe zi şi am cel puţin patru vacanţe pe an. Acum recuperez!!! Iar pentru că îmi imaginez că sunteţi la fel de romantice ca şi mine m-am hotărât să vă recomand câteva locaţii din Italia”, mi-a spus Albertina. Într-adevăr, romantismul Italiei este deja cunoscut şi apreciat în întreaga lume şi m-am bucurat să primesc încă o confirmare fermă pentru acest lucru.

Albertina Ionescu recomandă: Italia - www.elacraciun.ro

Anul trecut, aceasta a găsit momentul prielnic pentru a vizita mai multe locaţii din Italia şi, de atunci s-a îndrăgostit de această ţară: “Am aterizat la Milano de unde am închiriat o maşină şi am cutreierat drumurile din Bellagio, Cernobbio, Santa Margherita, Portofino, Cinque Terre, Porto Venere, Lerici …iar, după ce am vizitat cele mai importante castele şi am văzut celebrele podgorii (bineînţeles am făcut şi degustări de vin), am plecat în Florenţa şi mai apoi la Castelul Montegufoni. Această cursă de informare şi hrănire spirituală a luat sfârşit la Roma”, spune Albertina.

Albertina Ionescu: “Romantismul Italiei m-a cucerit iremediabil”

Grozav itinerariu. Vă aduc un argument în plus pentru a-l urma sau măcar pentru a alege Florenţa. Anul acesta se împlinesc 450 de ani de la moartea lui Michelangelo şi se întâmplă grozav de multe activităţi legate de această aniversare. Mai avem puţin timp. Şi aveţi grijă. Odată ce aţi făcut cunoştinţă cu tot ce înseamnă Italia…veţi deveni dependenţi 🙂 Lucru care i s-a întâmplat şi Albertinei: “Dacă vă întrebaţi de ce am călătorit atât de mult în Italia într-o singură vacanţă, ei bine…răspunsul este că nu am simţit niciodată că mă satur, aşa că anul trecut am luat o porţie triplă. Romantismul Italiei m-a cucerit iremediabil, tocmai de aceea în timp ce voi citiţi aceste rânduri, eu mă aflu în Capri. Şi totusi, nu m-aş muta în Italia….şi-ar pierde farmecul, ar fi prea accesibilă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.