Alertă de plajă: CUM îmi ascund colăceii?

Alertă de plajă: CUM îmi ascund colăceii?

Cu toții ne bucurăm de vară. În ciuda caniculei, în ciuda capriciilor și a caracterului ei trecător. Cu toții iubim vara, îi iubim soarele, și marea, și pescărușii, și nisipul, și pistruii, și pielea arsă, și apusurile, și rochiile din șifon, și pepenele roșu, și zilele lungi și diminețile care miros a mare, chiar și în mijlocul ambuscadei urbane. E clar, nu?Ne PLACE vara! 😀

img_9380-6191950

Ce nu prea ne place, însă, nouă femeilor și mai cu seamă, nouă, mamelor, sunt colăceii și imperfecțiunile de care nu reușim să ne lepădăm tocmai la timp pentru proba costumelor de baie și care ne amintesc, aproape dramatic, de excesele și comoditatea din timpul sezonului rece. Unele reușim să ne punem în formă rapid, altele mai puțin, majoritatea luptă acerb pe frontul dietelor și al sălii de sport și tot atâtea…încercam să o mai dăm și din condei. Ceea ce nu înseamnă că trebuie să ne scufundam în burgeri și găleți de înghețată. Nu, nu, nu. Bem apă, alergăm pe bandă și mâncăm light, însă încercăm pe cât posibil să găsim variante de styling care să ne ajute să mascăm colaceii care se încăpățânează să nu piardă lupta cu una, cu două.

Ceva similar am făcut și eu. Am făcut o vizită la Marks & Spencer și am găsit câteva variante super stylish și în care mă simt confortabil. Până la urmă, când pleci în vacanță sau ieși la piscină sau mergi la mare, asta e important, nu? Să te simți bine. Dar să și arăți ca atare 😀

Așadar, dacă aveți probleme cu colaceii în zona abdomenului, faceți cum am făcut și eu: mergeți pe variante de costum de baie fronsat. Fie că alegeți un costum dintr-o bucată sau deux-pièces, fronseurile sunt un artificiu vizual care maschează, distrag atenția de la micile imperfecțiuni și îți permit și să bei un pahar de limonadă în plus 😉 În cazul costumului deux-pièces, e evident, însă, că trebuie să mergi pe varianta slip + top (maiou), ceea ce îți permite și să te joci cu diverse combinații. Eu, una, ador culorile și îmi place să le alternez și să le schimb în cât mai multe variante.

img_9302-7398830Dacă sunteți un fan al imprimeurilor, vă sfătuiesc, de asemenea, să le purtați cu încredere: sunt vesele, estivale, exuberante și peste toate astea, și un trick vizual foarte bun, care ascunde și mută atenția de la micile surplusuri.

colacei-2-5475968

FOLLOW ME

Pe ce mai mizez eu sunt poncho-urile, kaftanele și kimono-urile, mini, midi sau maxi. Sunt încă pe val și vara asta și acoperă ce vrem acoperit într-o manieră ultra cool. Eu am ales un mini-poncho din dantelă, varianta ușor boho, însă puteți alege literalamente ce vreți voi, de la culori super flashy la imprimeuri bogate și motive diverse. Moda e extrem de ofertantă și plină de posibilități în vara asta, așa că nu există nicio regulă, doar culoare și varietate, ceea ce mă bucură nespus.

img_9350-5703174

Ah, și nu uitați nici de clasicul și eternul pareo. Mereu un sprijin de nădeje, mai ales când decizi că ești, totuși, în vacanță și vrei să te bucuri și tu de niște carbohidrați 😀 Acestea fiind zise, să fiți frumoase, vesele, încrezătoare, să vă înfruptați din vară și din micile marile plăceri care ne fac viața unică și irepetabilă 🙂

 

Foto: Iuliana Popescu

Mulțumiri Marks & Spencer și Pescariu Sports & Spa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.