Alexandra Bădoi recomandă o destinație de suflet: Ibiza

Alexandra Bădoi recomandă o destinație de suflet: “Mi-ar plăcea să stau în Ibiza pe toată perioada verii”

Alexandra Bădoi recomandă o destinație de suflet: „Mi-ar plăcea să stau în Ibiza pe toată perioada verii”

Fie vara cât de capricioasă, este, totuşi, cel mai frumos sezon şi cel mai potrivit pentru a visa la vacanṭe. Aşa că vom continua şi săptămâna aceasta să descoperim, cu ajutorul invitaṭilor mei, locuri minunate pentru o vacanṭă perfectă. Am spus-o deja: recomandările personale sunt cartea pe care mizez sută la sută.

Alexandra Bădoi - Ibiza

Îşi dorea de mult să ajungă pe insula pe care o descrie perfectă pentru relaxare, plimbare şi distracṭie, iar anul trecut chiar a avut norocul să o viziteze: “ În ultimii trei ani, mi-am petrecut vacanțele de vară călătorind cu mașina prin Europa. Anul trecut, am decis să ajungem în Spania și pentru că tocmai în aceea perioadă se lansase albumul “Balearic Beauty” al lui Sunlounger, care conținea și o melodie de-a mea, producătorul german a venit cu ideea să filmăm un videoclip pe cea mai frumoasa insula Balearică, Ibiza. Așa că am îmbinat utilul cu plăcutul, am vizitat întreaga insulă și am filmat videoclipul piesei mele, “I’ll be fine””, spune Alexandra despre insula, pe care o descrie ca învăluită în magie încă de când pășesti pe ea prima oară: “Am plecat din Valencia spre Ibiza cu feribotul și am ajuns în port exact când răsărea soarele, astfel că insula era învăluită în mii de raze colorate care se reflectau în mare… Unii turiști se treziseră cu noaptea în cap pentru a prinde răsăritul pe yahturile risipite în larg, iar alții se îndreptau spre hoteluri, după o noapte petrecută în cluburile celebre. Și unii și alții transmiteau aceeași bucurie, aceeași energie pozitivă”.

Alexandra Bădoi la Ibiza

Ibiza este un loc asociat în mare parte distracṭiei, însă nici mâncarea nu este un capitol de neglijat: “Doamnelor le recomand paella cu fructe de mare și un pahar de vin alb, iar domnilor, cârnații de Ibiza și berea locală. Iar ca desert: lapte prăjit”.

Alexandra Bădoi - club Ibiza

Dacă decideṭi să includeṭi Ibiza pe lista voastră în această vară, este bine să ştiṭi ce locuri este musai să vedeṭi: “Playa D’en Bossa – plaja renumită a Ibizei, Cala D’Hort, Talamanca – golfuri superbe printre stânci albe sau roșiatice, iar cel mai frumos apus din lume se poate vedea în partea de vest a insulei, în San Antonio. Aici puteți bea o cafea la celebrul Café del Mar. Ar mai fi de văzut și centrul vechi al Ibizei, care oferă niște panorame minunate. Si dacă tot sunteți în Ibiza, ar fi păcat să nu ajungeți într-unul din cele mai mari cluburi din lume: Privillege, Ushuaia, Amnesia etc. Eu am fost la show-ul Dj-ului și producătorului meu preferat, Armin Van Buuren :)”, ne spune cu un zâmbet larg Alexandra Bădoi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.