#TIPS&TRICKS

Analizează-ți și tu palmele: vezi vreun „M”? Află mai multe despre acest lucru

Scris de Ela Crăciun la 18 mai 2016

Potrivit chiromanției, liniile de pe palme vorbesc despre caracterul și destinul nostru. Poate că ați auzit despre harul unora de a ne ghici cum ne-a fost pe plan personal până în momentul de față, dar și ce ne poate rezerva viitorul, numai la o simplă analiză a mâinilor noastre.

Dar ce nu știați este că cei cărora le apare litera M trasată pe palmă sunt persoane deosebite, speciale. Se spune că acești oameni sunt foarte talentați, posedă o mare intuiție și sunt parteneri excelenți pentru orice afacere. Acești oameni au puterea de a face schimbările de care au nevoie în viață și, prin urmare, au nevoie să profite de oportunitățile ce li se arată.

Publicitate

În cazul în care o persoana dragă vouă are litera M pe palmă, trebuie să știi un lucru – nu este cazul să îi agiți, să glumești în neștire, sa îi minți sau să îi trădezi. Vor afla întotdeauna că le ascunzi ceva sau că au fost victimele unei fraude.


Femeile care au litera M pe palmă stâpânesc o intuiție mai puternică decât bărbații, chiar și în cazul în care partenerul lor are același semn în striațiile palmei.

Conform tradiției populare, toți profeții au avut acest semn pe palma lor. Se mai crede că persoanele acestea sunt făcute pentru a avea succes în jurnalism, educație sau oricare alt domeniu ce are legătură cu scrisul. În plus, aceste persoane se pricep la făcut bani și își aleg meserii în care ambiția este importantă.

Publicitate

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--