Andreea Marin recomandă o destinaţie de suflet: Capri

Andreea Marin recomandă o destinație de suflet: Capri

Andreea Marin: „M-aş muta fără ezitare în Capri”

Anul acesta îmi doresc să vizitez…o anumită destinaţie. Sigur voi ajunge acolo pentru că toate gândurile mele sunt orientate către acest plan, iar locul în sine pare, în ceea ce mă priveşte, locul ideal pentru vacanţă. Vi s-a întâmplat, nu-i aşa, să gândiţi astfel? Şi odată ajunşi acolo, aţi ştiut sigur că vă veţi reîntoarce, că este un loc creat ca pentru sufletul vostru?

Andreea Marin iubeste Capri

Ei bine, îmi place acest stadiu al planificării, iar un alt aspect care îmi place tare mult este modul în care oamenii se inspiră pentru vacanță. Sau mai bine zis, găsesc cu adevărat specială inspirația care ne determină să facem primul pas într-o călătorie. Poate fi o știre, poate fi o carte, poate fi povestea unui prieten sau, de ce nu, pot fi recomandările de aici, de pe blog.

Andreea Marin, vacanta in Capri

Poate faptul că oamenii zâmbesc mereu sau poate pentru că este o insulă pietonală. Poate culorile apusului despre care povestesc toți că sunt ireal de frumoase în acea parte a Italiei sau poate mâncarea delicioasă a italienilor. Sau totul a convins-o pe Andreea Marin să descrie Capri-ul drept un “un loc aparte din puncte de vedere spiritual, un colṭ de rai, unde clima, atmosfera şi mâncarea sunt extraordinare”. Iar dacă plănuiṭi să bifaṭi această insulă magică pe agenda de călătorie a acestei veri, Andreea mai are un sfat: musai vizitaṭi casa lui Axel Munthe şi faceṭi un tur cu barca în jurul insulei! 🙂

Andreea Marin s-ar muta fara ezitare in Capri

Vacanta Andreei Marin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.