Astrologie: 3 semne astrologice protejate mereu de îngerul lor păzitor!

Astrologie: 3 semne astrologice protejate mereu de îngerul lor păzitor!

În astrologie, unele semne sunt mai norocoase decât altele. 3 semne în special sunt puternic protejate de divinitate!

Fecioară

Obsedată de control, ar face totul pentru a fi pe drumul cel bun.

De asemenea, are șansa, în viața ei, de a fi ghidată de puteri externe. Acestea îl ajută să nu se rătăcească și să rămână pe drumul cel bun.

Săgetător

Cum să nu vorbești despre Săgetător atunci când vorbești despre noroc și protecție? Într-adevăr, nativii din acest semn au multă recunoștință față de univers.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Pe bună dreptate, acesta îi ajută să reușească în ceea ce întreprind. Dar și să îi înzestreze cu o șansă incredibilă care le permite să aducă, pe cât posibil, abundență în viața lor.

Un alt lucru pe care îl apreciem la acest semn protejat de îngerii săi păzitori: ușurința sa de a se deschide la nou și de a se grăbi spre ușile care i se deschid.

Gemeni

Ca și celelalte două semne astrologice menționate mai sus, Gemenii este un semn ghidat de puteri care ne depășesc.

Ca și Săgetătorul, el știe să folosească semnele care îi sunt trimise și să profite de oportunitățile care i se ivesc.

Capacitatea sa de a ajunge la ceilalți îl face la fel de intuitiv: știe cum să aleagă oamenii din jurul său și să obțină ce e mai bun de la ei.

Un comentariu pe “Astrologie: 3 semne astrologice protejate mereu de îngerul lor păzitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.