Bărbatul cu inima de piatră din zodiac. Nicio femeie nu reușește să-i dezghețe sufletul

Bărbatul cu inima de piatră din zodiac. Nicio femeie nu reușește să-i dezghețe sufletul

Bărbatul cu inima de piatră din zodiac. Nicio femeie nu reușește să-i dezghețe sufletul.

Unul dintre cei mai irezistibili bărbați ai zodiacului este Taurul. Prin misterul în care se adăpostește te cucerește. Unde mai pui că încăpățânarea lui îl împinge să-ți cumpere câte ceva atunci când are un interes ascuns. Pe cealaltă parte, acești nativi sunt recunoscuți pentru stabilitatea şi siguranţa în acţiunile lor. Din păcate, aceeași securitate îi poate face materialiști și lacomi.Drept urmare, acest nativ este unul dintre cele mai materialiste semne zodiacale.

Sunt persoane răbdătoare, de încredere, bune și iubitoare. Pe de altă parte ar putea deveni posesivi, foarte emoţionali, indulgenţi cu ei înşişi şi geloşi. Taurii cunosc 2 extreme. Ei nu au cale d emijloc. Bărbatul din această zodie nu se descoperă atât de uşor, având mai degrabă o atitudine rezervată, conservatoare, introvertită.

Când se enervează, Taurul are 2 tipuri de reacție. Ori este răbdător până i se umple paharul iar apoi trebuie să te ferești din calea lui pentru că este ca o furtună, nu ține cont de nimic, fie se închide în el și nu îl vei face să-și vorbească indiferent ce îi spui.

Bărbatul cu inima de piatră din zodiac. Nicio femeie nu reușește să-i dezghețe sufletul

Dacă ești într-o relație cu un Taur trebuie să fii mereu pregătită cu scuzele la tine, mai ales când este supărat. Ar trebui să stai foarte atensă și să-i observi reacțiile. În momentul în care observi că încăpățânarea lui a ieșit la suprafață nu ai decât să începi să-ți ceri scuze, dacă nu vrei să participi la un scandal monstru.

Încăpățânarea sa nu îl va lăsa să-și ceară scuze primul. De altfel, dacă mergeți în vizită la cineva, ai grijă la comportament. Nu se va sfii să-ți facă reproșuri de față cu prietenii voștri. Dacă îți trece prin cap ideea că el ar putea să plece mai devreme acasă dacă s-a plictisit, iar tu să mai rămâi… păi da.. Multă baftă să-l convingi. Șansele sunt de 100% ca răspunsul să fie NU și să vă mai și certați.

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.