Care cea mai mare PROBLEMĂ pe care o ai în funcție de ZODIE

Aproape nicio femeie n-ar putea spune că este complet mulțumită de corpul ei ori de aptitudinile pe care le are. Tot timpul găsesc ceva despre care să se plângă. Dacă au părul drept, îl vor ondulat, dacă sunt blonde, vor să fie brunete, dacă sunt slabe ar vrea să aibă forme, dacă au forme dezvoltate, ar vrea să fie slabe. Cine să le mai înțeleagă? Ceea ce este cu adevărat surprinzător este că aceste slăbiciuni sunt influnețate de astre, care joacă un rol foarte important în creeare acestor complexe de inferioritate din capul nostru.

Iată ce complexe ai în funcție de zodie:

Berbec

Nu te-ai aștepta la nativele acestei zodii puternice să aibă vreun complex, dar se pare că nici măcar ele nu sunt pe deplin mulțumite. Aparent, femeile din zodia berbec au foarte mare nevoie să le fie apreciate meritele și să le fie recunoscut rolul de lider.

Taur

Femeile din zodia Taur sunt stresate de o mulțime de lucruri mărunte. Totuși, domeniul amoros și cel profesional sunt cele care le dau cel mai mult de furcă. Au tot timpul în minte ideea că puteau să facă lucrurile mult mai bine decât au făcut-o. Iar din această cauză încearcă să repare orice greșeală și încearcă să facă orice le stă în putință să-și mulțumească partenerul sau șeful.

FOLLOW ME

Gemeni

Femeia din zodia Gemeni nu este chiar prizionera complexelor, însă are câteva frici pe care încearcă să le depășească. În principal e nemulțumită constant de aspectul fizic. Ușor nehotărâtă nu știe exact ce o deranjează mai mult, așa că azi poate fi tristă din cauza părului fără volum, mâine să nu-i placă picioarele ei și tot așa.

Rac

Una dintre cele mai sensibile native ale horoscopului, femeia rac poate fi foarte vulnerabilă în fața celor din jur. O critică nevinovată este suficientă să-i strice ziua. Deși are momente în care este conștientă de calitățile ei fizice, nu reușește să treacă peste complexul greutății.

Leu

Femeia leu are nevoie să se simtă puternică și în siguranță așa că independența financiară este cel mai  puternic complex. Este foarte obsedată de veniturile ei și nu suportă limitările financiare.

Fecioara

Fecioarele nu suportă atitudinea autoritară a celor din jur și nici să fie tratată de sus. Spiritul ei critic vine tocmai din faptul că este nesigură și i se pare că nu are niciun talent.

Balanță

În prima parte a vieții, femeile din zodia Balanță nu sunt urmărite de complexe. Încep însă să apară după 25 de ani. Fiecare an care trece le sperie foarte mult pentru că sunt obsedate de idea de a nu îmbătrâni. Orice fir alb și rid fin este motiv de panică pentru ele.

Scorpion

Femeia scorpion este percepută de cei din jur ca fiind foarte puternică și sigură pe ea. Are totuși momente de slăbiciune. Deși depășește cu ușurință complexele fizice, nu poate să treacă pe cele profesionale. Este obsedată să fie cea mai bună, iar atunci când are parte de un eșec se dezlănțuie o adevărată furtună.

Săgetator

Cele mai multe complexe ale sunt în direcția vieții personale. Le îngrijorează mere faptul că nu sunt destul de bune pentru partenerii lor, iar de aici pornesc gelozia și impulsivitatea care le caracterizează.

Capricorn

Femeia capricorn are numeroase complexe, atât de natură personală cât și profesională. Se teme că nu va reuși în carieră, însă în adâncul sufletului se teme că va rămâne singură toată viața. Se gândește constant că așteptările prea înalte pe care le are de la bărbați o vor împiedica să găsească persoana potrivită, dar tot nu renunță la ele.

Vărsător

Femeile vărsător trec ușor peste temerile lor, iar singurele complexe serioase sunt legate de aspectul fizic, în special de zona bustului, de care sunt mai mereu nemulțumite.

Pești

Cea mai mare teamă a femeii din zodia pești este că cei din jur nu o vor accepta așa cum e. Face eforturi mari pentru a fi acceptată în grupurile sociale din care face parte. Este una dintre nativele sensibile ale zodiacului.

0 comentarii pe “Care cea mai mare PROBLEMĂ pe care o ai în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.