Care e arma ta secretă de SEDUCȚIE în funcție de zodie. Nu-ți vor putea rezista


Fiecare persoană are câteva caracteristici care îi atrag pe ceilalți. Află ce îi atrage pe ceilalți la tine, în funcție de semnul zodiacal.

Berbec

Energia ta nu are cum să scape neobservată în orice context. Ești foarte deschisă, mai ales când vine vorba de sex și relații și asta poate cuceri pe oricine. La fel de deschisă ești și în viața de zi cu zi, căutând mereu o aventură.

Taur


Nu e nevoie să spui prea multe ca să cucerești pe cineva. Senzualitatea ta reiese din gesturile tale. O singură atingere și oricine poate fi vrăjit.

Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Ai mereu vorbele la tine și asta nu poate nega nimeni. Îți dai seama ușor de ceea ce vrea să audă interlocutorul tău și îți începi pledoaria. De îndată ce începi să vorbești, nimeni nu poate să fie atent în altă parte.

Rac

Ești senzuală prin faptul că știi cum să te dedici unei persoane și să îi arăți aprecierea ta. Te poți simți bine lângă orice om și asta li se pare atrăgător și celorlalți care te privesc.

Leu

De îndată ce ai pus piciorul într-o încăpere, toți ochii s-au ațintit asupra ta.Domini prin simpla ta prezență iar asta te face să pari foarte senzuală.

Fecioară

La prima vedere, pari destul de sfioasă. Și asta te face foarte imprevizibilă, pentru că aparențele înșală în cazul tău. Doar că îți place să analizezi oamenii și apoi să deschizi o conversație cu ei. Lași în urma ta un aer de mister.

Balanță

Naturalețea ta este secretul cu care reușești să îi cucerești pe toți. Dai mereu dovadă de eleganță și te poți mândri cu istețimea ta.

Scorpion

Nu există nicio urmă de îndoială că puterea ta de seducție e dată de personalitatea ta misterioasă. Toată lumea va vrea să te cunoască mai bine.

Săgetator

Te bucuri de orice și de viață în general, iar asta e una dintre caracteristicile tale care te fac extrem de atrăgătoare . Oricine ar vrea să își petreacă timpul lângă tine pentru că tu mereu verzi partea plină a paharului și știi cum să te distrezi.

Capricorn

Ceilalți s-ar putea să te vadă ca pe o femeie destul de inabordabilă uneori, fiind foarte calculată și rațională. Dar în timpul unei discuții, mai ales cu tentă sexuală, știi să îți demonstrezi senzualitatea foarte bine și să îi cucerești pe ceilalți.

Vărsător

Ești o persoană foarte deschisă și cauți mereu noi provocări. Firea ta îi face pe ceilalți să se simtă foarte confortabil în preajma ta. Plictiseala și rutina sunt cei mai mari dușmani ai tăi, așa că ceilalți nu se pot plictisi lângă tine. Nu judeci și nu pui etichete până să nu știi toate informațiile despre un anumit subiect.

Pești

Te evidențiezi prin creativitatea ta. Ai multe talente iar asta le va atrage atenția celorlalți. În plus ești o persoană inspirațională și optimistă și asta te face să fii foarte admirată de cei din jur. Ești asemănătoare unei muze, deci nu ai cum să nu exprimi senzualitate.


0 comentarii pe “Care e arma ta secretă de SEDUCȚIE în funcție de zodie. Nu-ți vor putea rezista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.