Care e cea mai ATRACTIVĂ trăsătură a ta în funcție de ZODIE

Fiecare femeie este unică în felul ei. Fiecare femeie are acel ceva, care o face să pară cât mai atractivă și seducătoare. Zodiacul joacă un rol extrem de important în personalitatea oamenilor. De aceea, este bine să știi ce spune semnul zodiacal despre tine.

Află caracteristicile tale legate de iubire, în funcție de zodie:

1. Berbec

Femeile născute în Berbec sunt pasionale și au o energie puternică. Pe lângă asta, sunt încăpățânate ți își doresc să obțină ceea ce vor, așa că nu se vor da înapoi din calea iubirii. Au un șarm aparte, ce le permite să cucerească ușor un bărbat. Partenerii ideali sunt Leul, Scorpionul și Balanța.

2. Taur

Femeia Taur iubește să aibă cât mai multă grijă de ea. Are nevoie de atenție, dorind să se simtă iubită și apreciată. Taurul este amestecul perfect de senzualitate și frumusețe. Se potrivește perfect cu Gemeni și cu Scorpion.

FOLLOW ME

3. Gemeni

Gemenii au mereu nevoie de mai mult timp de gândire pentrua lua o hotărâre majoră. Nu le plac riscurile și nu-și investesc energia în activități precare. Cea mai mare compatibilitate o au cu Săgetătorul, Balanța și Vărsătorul.

4. Rac

Femeia Rac reprezintă simbolul seducției. Atractivitatea sa face ca orice bărbat să o dorească și să facă totul pentru ea. Poate avea o relație cu aproape toate celelalte zodii, în afară de Pești și Scorpion.

5. Leu

Abilitatea de a lupta este caracteristica ce o diferențiază pe femeia Leu de restul. Aceasta este capabilă să-și apere ce e al ei. Nu își pierde niciodată farmecul și poate fi uneori o persoană manipulatoare. Berbecul și Săgetătorul sunt cei mai buni parteneri.

6. Fecioară

Puterea Fecioarelor constă în capacitatea de a monitoriza. O femeie născută sub acest semn este greu de înșelat, dar și de sedus. Fecioara poate obține întotdeauna ce își dorește. Se înțelege cel mai bine cu Pești, Taur și Capricorn.

7. Balanță

Femeile născute sub acest semn sunt adesea considerate a nu fi o țintă ușoară. Au nevoie de timp să aibă încredere în cineva. Nu le place să grăbească lucrurile. Astfel de femei apreciază onestitatea, sunt încăpățânate și chiar știu cum să-și iubească partenerul. Balanța se potrivește excelent cu Leu, Berbec și cu Săgetător.

8. Scorpion

Scorpionul adoră să riște. Femeia Scorpion este dornică de a cuceri întreaga lume. Este guvernată de o tornadă de emoții și pasiuni și știe mereu cum să-și surprindă partenerul. Berbecul, Peștii și Racul au cele mai mari șanse de a le cuceri.

9. Săgetător

Femeia Săgetător este foarte interesantă și are încredere în propriile abilități. Uneori este pretențioasă și apreciază spontaneitatea. Se bazează foarte mult pe respect reciproc. Farmecul unei femei Săgetător ar putea să-i cucerească pe Lei, Berbeci și Săgetători.

10. Capricorn

Reținere, calm, înțelepciune- acestea sunt trăsăturile ce o caracterizează pe femeia Capricorn. În viață, alegerile lor sunt ghidate de bunul simț. Are nevoie de o perioadă destul de lungă pentru a se apropia cu adevărat de cineva. În plus, știe cum să-și atingă scopurile. Fecioara, Capricornul și Racul cu partenerii ideali.

11. Vărsător

Vărsătorului nu îi este teamă de singurătate, ba chiar îi place. Preferă independența și au nevoie de mult timp cu ei. Femeia Vărstor este foarte greu de cucerit și doar câțiva îi pot ajunge la suflet. Aceștia sunt Balanțele, Leii și Gemenii.

12. Pești

Peștii urăsc singurătatea. Sunt partenere loiale și dependente. Romantismul și pasiunea sunt caracteristici de bază ale sale. Cei mai buni parteneri pentru femeia Pești sunt Rac, Scorpion și Pești.

0 comentarii pe “Care e cea mai ATRACTIVĂ trăsătură a ta în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.