#iubeștEL, cea mai îndrăgostită campanie: day one, cu Geanina Ilieș

#iubeștEL, cea mai îndrăgostită campanie: day one, cu Geanina Ilieș

Anul trecut, pe vremea asta, era #iubeștete, pe care am numit-o cea mai onestă campanie, pe care am îndrăgit-o, care a ajuns la inimile multora și din care am învățat multe. În special, că e important să știm să ne iubim pe noi însene și că e vital să trecem prin viață cu acest sentiment autentic și real vizavi de noi.

Și, pentru că am demonstrat asta, luna aceasta, vom practica generozitatea și în afară, o vom extinde, o vom recunoaște și o vom celebra în raport cu cel de lângă noi, bărbatul, soțul, iubitul, logodnicul. Ne vom bucura de dragostea pe care i-o purtăm, o vom puncta, o vom îmbrățișa, împreună cu alte elemente care întăresc liantul dintre doi oameni: respect, loialitate, încredere, firesc, echilibru. Când ne supără, când ne enervează, când ne cucerește, când ne iubește și când ne pune lumea la picioare, sunt tot atâtea motive pentru care nu am pleca niciodată de lângă el.

#iubeștEL începe azi și sper, la final, să ne facă să privim dragostea cu inima și mai plină, și mai îngăduitoare, și mai recunoscătoare. Pentru că, vorba lui John, love is all we need 🙂

#ceamaiîndrăgostităcampanie începe azi cu Geanina Ilieș și cu poezia ei de dragoste  🙂

img_4586-5224394

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.