Care e MANTRA ta în funcție de ZODIE

O mantra poate fi un sunet, o silabă sau o propoziție. Și totuși, o mantră nu este doar o aglomerare de cuvinte și felul în care o rostești. Reprezintă ceva ce te străduiești să devii. Fiecărui semn i s-a atribuit o mantră care să îi ghideze existenția. Află care este a ta:

1. Berbec

Acceptă prezentul, eliberează-te de trecut şi crezi în viitor.

Vrei să simți că deții controlul a tot ceea ce ți se întâmplă. De obicei, cel mai mare obstacol în calea fericirii tale sunt întâmplările din trecut în care te ancorezi.

2. Taur

Nimic valoros nu se obţine uşor.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Tu ești conștient de faptul că trebuie să depui eforturi mari pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Și deși ești de obicei o persoană care își fixează țeluri mărețe, ai tendința să te pierzi pe drum și să uiți pentru ce lupți.

3. Gemeni 

Dacă nu e bine, nu face asta! Dacă nu e adevărat, nu spune asta!

Fiindcă ești foarte sociabil, ai tendința să te lași influențat de cei din jurul tău. Trebuie să îți stabilești niște valori mai precise pe care să le urmezi individual.

4. Rac

Nu lăsa sentimentele să îţi acapareze raţiunea.

Emoțiile tale puternice te pot împiedica să vezi lucrurile clar. Viața ta se poate transforma ușor într-un haos fiindcă te bazezi prea mult pe intuiție și pe decizii spontane.

5. Leu

Nu e totul despre mine.

Îți place să fii în centrul atenției. Dar trebuie să înveți să fii mai empatic și să vezi că nu totul e despre tine și vei vedea ce beneficii îți va aduce această schimbare.

6. Fecioară

E de ajuns ceea ce sunt.

Perfecționist din naștere, vrei ca fiecare detaliu să fie pe placul tău. Deseori ai tendința să acționezi în funcție de normale sociale și de ceea ce ar putea crede ceilalți despre tine. Ai fi mult mai fericit dacă te-ai relaxa și ai învăța să trăiești după cum simți.

7. Balanță

Urmează-ţi inima, dar ia şi creierul cu tine.

Într-adevăr, ai un simț al intuiției foarte dezvoltat. Dar riști să iei decizii proaste uneori pentru că nu analizezi foarte bine, sau chiar deloc, situațiile în care te afli.

8. Scorpion

Ucide-i blând şi îngroapă-i zâmbind.

Ai tendința să te dezlănțui ca o furtună atunci când ceva sau cineva nu e pe placul tău. Și în final, pe tine te rănești cel mai tare. Încearcă să elimini răul din viața ta cu zâmbetul pe buze.

9. Săgetător

Fii dispusă să îi asculţi pe ceilalţi şi să te laşi învăţată. Nu ai dreptate în toate, nimeni nu are!

E bine să fii încrezător în propriile credințe. Și totuși, pentru a te dezvolta, uneori e nevoie să mai pleci urechea și la cel din jur pentru că ai o mulțime de lucruri de învățat.

10. Capricorn

Îngrijorarea nu va schimba niciodată rezultatul.

De multe ori strici rezultatul final doar pentru că te îngrijorezi prea mult și se instaurează panica. Și nu numai rezultatul, ci mai important, starea ta de spirit. Așa că dacă vrei să ai o viață frumoasă învață să nu te mai îngrijorezi așa de mult.

11. Vărsător

Minte deschisă, inimă deschisă.

Ești foarte deschis la minte și chiar îți place să abordezi situațiile într-un mod neconvențional. Însă deseori ceilalți te percep ca fiind prea rece și distant. Învață să primești și să oferi mai multă afecțiune și vei vedea că iubirea e așa plăcută.

12. Pești

Nu te gândi prea mult, doar lasă-te purtată de val.

Gândurile tale pot reprezenta uneori cel mai mare dușman al tău. E bine să înveți să fii mai relaxat și vei fi și mai fericit.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.